Sayfa 12 / 18 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 512 sonuç

Konu: EURO 08 | Yarı Final | Almanya - Türkiye

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

"Fatih Terim'i bırakmayacağız"

Futbolculara veda eden Fatih Terim hakkında konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan LİG TV'ye yaptığı açıklamada "Fatih Terim'i bırakmayacağız" dedi.

"Hocamızın ne zorluklarla buraya geldiğini biliyoruz. Rahat çalışma ortamı bulmakta zorluk çekti. O çalışma ortamını hocamıza vermemiz lazım. Terim uluslararası bir değerimiz. Ona moral vermemiz lazım. Onunla konuştuk ama daha da detaylı konuşacağız. Onu sevmesini bilmeyenler öğrensinler. Fatih Terim'i bırakmayacağız" açıklamasını yapan Doğan "Daha yeni başlıyoruz. Çok daha büyük başarılar gelecek. Tarihimizin en önemli maçına çıktık. Almanya'yı sahadan sildik. Futbol ve hakem şansımız yanımızda değildi. Bütün miller bu çocukların alnından öpsün. Bu çocuklar bir kahraman. Gönüllerin şampiyonu olduk. Türm Türkler bir araya geldi bu çocuklar sayesinde" dedi.

"TÜRKİYE İLE GURUR DUYUYORUM"
    FIFA Başkanı Sepp Blatter maçtan sonra LİG TV'ye yaptığı açıklamada "Türkiye ile gurur duyuyorum" dedi. "Bu bir futbol. Böyle son dakikada atılan goller her zaman olabilir. Ben maçın uzatmalara kalacağını düşünmüştüm. Fakat şunu söylemek isterim ki Türkiye harika bir takım. Turnuvada muhteşem bir futbol oynadı ve performansıyla herkesi büyüledi. Ben FIFA Başkanı olarak Türkiye ile gurur duyuyorum" dedi.

"TÜRKİYE DAHA FAZLA GOL ATABİLİRDİ"
    Alman kaleci Jens Lehmann ise "Türkiye yarı finale kadar hakkıyla geldiğini bugün kanıtladı ve bizi çok zor durumda bıraktı. Biz de ikinci yarıda oynadığımız oyunla galibiyeti hakettik. Türkiye belki daha fazla gol atabilirdi ama Alman milli takımıyla oynarken de iyi defans yapmanın gerektiğini unutmamalısınız" dedi.
    (Ligtv.com.tr)

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Şunu yapmayın işte!!!
    Neyi yapmsın..?
    Sonuna kadar haklı.. Elendiysek baş rolde Rüştü ve hakemler vardır.. Gitsin Rüştü futbolu bıraksın, bi sürede insan içinde dolaşmasın.. Hep yaptı yine yaptı..

Tebrikler Türkiye.. Oyuncularımız elinden gelen herşeyi yaptı ama olmadı malesef.. Yan etmenler olmasaydı kesinlikle atlardık turu.. Artık yapabilecek birşeyimiz yok, Önümüze bakacağız.. Yüreğini koyan oyuncularımız bizi buralara kadar getirdi, herşeye rağmen hepsine teşekkürler..

Sabri' nin pozisyonu dışardaydı.. Çalsaydı bile serbest vuruş olması lazımdı..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post
    Suratındaki utanç ifadesini görmeliydiniz Platininin. Ne kadar utandı böyle bir yönetimden.
    Abi istediği kadar utansın.Olan oldu biten bitti.Bu arada arkadaşlar Almanlar bulduğunu attı biz daha çok pozisyon bulmamıza rağmen iki gol attık.Bu arada Hamit'te 2 şutu çok farklı bir şekilde dışarı attı bir de Hamit yakın mesafelerden vuramıyo Tümer'in vurması doğruydu bence.Tebrikler çocuklar,teşekkürler Terim...
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Orta hakeme söz etmiyorum da o yardım hakem yokmuydu.Aman tanrım düşman başına...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    .

Aygün onlara 1 pozisyon bize 10 pozisyon oldu.Hadi kötü oynasak bir şey diyeceğimiz yok.Rezil ettik adamları resmen.Tüm suç hakem de.Bırak da ona yüklenelim istersen
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

tek kelimeyle gözlerinden öpüyorum milli takımımızın..

uefa da otursun düşünsün bi açıklama yapsın artık şu hakemler hakkında.. şaibe olduğu gün gibi ortada.. hırvatistan maçına yarı hırvat bi hakem alman maçına alman taraftarı bi hakem atamanın bi açıklaması vardır mutlaka.. semihin attığı golden sonra hakemin teki yıkıldı koşamadı yahu..:S

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Hakeme yükleniyoruz tamam haklıyızda adamların bariz penaltısını vermedi.Sabri ne biçim daldı adama.
    O pozisyon %100 dışarıdaydı.Bu arada Kazım'ın formasına asıldı Lahm yine penaltı çalmadı.Daha yüzlerce pozisyon var hangisini sayayım?
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamit maç boyunca bütün topları öldürdü. Nefret ediyorum Hamitten resmen ayaklarına hakimiyeti top sürmesi hepsi 0 koskoca bir sıfır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

maçın adamı philip lahm olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Neyi yapmsın..?
    Sonuna kadar haklı.. Elendiysek baş rolde Rüştü ve hakemler vardır.. Gitsin Rüştü futbolu bıraksın, bi sürede insan içinde dolaşmasın.. Hep yaptı yine yaptı..

Tebrikler Türkiye.. Oyuncularımız elinden gelen herşeyi yaptı ama olmadı malesef.. Yan etmenler olmasaydı kesinlikle atlardık turu.. Artık yapabilecek birşeyimiz yok, Önümüze bakacağız.. Yüreğini koyan oyuncularımız bizi buralara kadar getirdi, herşeye rağmen hepsine teşekkürler..
    Rüştü'yü oynattığı için o zaman Volkan'a da biraz yüklenmeliyiz.Gereksiz bir kırmızı kart görerek takımımızın başını yaktı mı ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Terim ile Dortmund ve Genao ilgileniyormuş. Bence Terim zirvede bıraksın, iyi hatırlansın, Avrupa'ya gitsin. Kendi kariyerini düşünüyor Terim, bence bırakmakta haklı, gitmeli, izin vermeli federasyon.

Hakeme yüklenmeyin beyler, adamların bariz penaltısını vermedi. Yan hakem kötüydü ama.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Neyi yapmsın..?

Sabri' nin pozisyonu dışardaydı.. Çalsaydı bile serbest vuruş olması lazımdı..
    Ben o hatalı değil,bu hatalı falan filan demiyorum.Bırakın bunları hatalıları,iyi oynayanları saymaya gerek yok.Tamam hata yapmıştır,bunu söyleyeceğiz ama yazıklar olsun demek,hele hele yüreğini bu kadar ortaya koymuş,sonuna kadar inanmış,bu milli takımdan bir şey olmaz diyenleri laflarını boğazına tıkamış futbolculara böyle söylemde bulunmak yakışmaz bize...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    maçın adamı philip lahm olmuş
    Busaccayı uefada adamdan saymıyo heralde

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Terim ile Dortmund ve Genao ilgileniyormuş. Bence Terim zirvede bıraksın, iyi hatırlansın, Avrupa'ya gitsin. Kendi kariyerini düşünüyor Terim, bence bırakmakta haklı, gitmeli, izin vermeli federasyon.

Hakeme yüklenmeyin beyler, adamların bariz penaltısını vermedi. Yan hakem kötüydü ama.
    Bizimde bir penaltımız verilmedi ayrıca o pozisyon dışarıdaydı. Haksız yere fauller vs.. onları saymıyorum bile

Hamit in Almanya sevgisi ağır bastı bence berbat oynadı...

ayrica son dkdeki frikiği tümer e çektirmek çok büyük hataydı adam zarar adam walla ...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yediğimiz gollerde de hakem mi o hataları yaptı ? Rüştü 3 oyuncumuz varken çıkıp almaya çalışıyor.Açılmasa orda Klose'nin şutunu rahat kurtarırdı.Bizde hakeme rağmen uzatmalarda veya penaltılaarda alırdık maçı.Rüştü olmuycak hatalar yaptı.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Rüştü Volkan'a mı güvendi ... Milli Takımın kalecisiyse Milli Takıma Yakışır olmalı..35 yaşına geldi hala bu kadar basit goller yiyor..Bravo ..!

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Rüştü'yü oynattığı için o zaman Volkan'a da biraz yüklenmeliyiz.Gereksiz bir kırmızı kart görerek takımımızın başını yaktı mı ?
    Volkan nerden çıktı şimdi.. Eleştirileceği zaman onuda eleştirdik.. Bir Beşiktaş lı girince ille bide Fenerbahçe limi girmesi lazım işin içine..

yüreğini bu kadar ortaya koymuş,sonuna kadar inanmış,bu milli takımdan bir şey olmaz diyenleri laflarını boğazına tıkamış futbolculara böyle söylemde bulunmak yakışmaz bize...
    Zaten tebrik ettim hepsini.. Heleki bu söylediğini yapmış oyuncuları sonuna kadaar kutladım.. Ama malesef Rüştü bizi yaktı buda değişmeyecek bir gerçektir.. 2*2=4

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler bu kadar eleştiri yeter bence artık kesip milli takımımızın yanında olmalıyız.

Nesil
    2007
    Yer
    .

Yediğimiz gollerde de hakem mi o hataları yaptı ? Rüştü 3 oyuncumuz varken çıkıp almaya çalışıyor.Açılmasa orda Klose'nin şutunu rahat kurtarırdı.Bizde hakeme rağmen uzatmalarda veya penaltılaarda alırdık maçı.Rüştü olmuycak hatalar yaptı.
    Bu kadar rezalet hakem yönetimi olmasaydı;biz burada Rüştü'nün hataları değil galibiyeti kutluyor olacaktık
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Helal olsun hepsine tüm teknik heyete de bize bu gururu bu zevk veren futbolu tattırdılar.Bireysel hatayı herkes yapar önemli değil o artık bizim bu turnuvaları sektirmememiz gerekiyor.Hepsine katılmalıyız.Maç için de zaten söylenecek söz yok ezdik

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Rüştü gerçekten yapmaması gereken hataları yaptı malesef ve golleri yedik.Mehmet Topal da yediğimiz 2 golün içinde vardı galiba.Yetişemedi,Servet olsa daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.Ama artık iş işten geçti.Yine de süper oynadı tüm oyuncularımız.Yüreklerine sağlık.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Volkan nerden çıktı şimdi.. Eleştirileceği zaman onuda eleştirdik.. Bir Beşiktaş lı girince ille bide Fenerbahçe limi girmesi lazım işin içine..
    Orta da böyle durum yokken sen Beşiktaş'lı Fener'li diyorsun.Senin niyetin belli zaten...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

pozisyon dışardaydı ama hakem ordaki faulü görse penaltı verecekdi adım gibi eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

rüştü artık gözden geçirir umarım kariyerini

hırvatistan maçı dk.119
    bosna-hersek maçı dk.90
    almanya maçı dk.79 yazık

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hakeme yükleniyoruz tamam haklıyızda adamların bariz penaltısını vermedi.Sabri ne biçim daldı adama.
    Lahm aynısını kazım a yaptı hakem devam dedi.lahm ın pozisyonu çizgi dısındaydı zaten
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şef olayı ben takımlara yormuyorum.Volkan'a ben o zaman birşey dememiştim.Şimdi de Rüştü'ye demiyorum.Hata yapılır.

Ancak sen burada çıkıp veya birbaşkası Rüştü'yü eleştirdiği zaman, zamanında eleştirmediğim Volkan'ı eleştiriyorum bende.

Ayrıca Hamit bugün hem iyi hem kötüydü.Topu iyi taşıdı iyi ayağında tuttu ancak zaman zaman gereksiz yere ezdi,kaybetti.

Kazım'da son 15-20 dakikada belki çıkartılabilirdi.Oyundan düşmüştü.

Son olarak da TÜMER METİN 'e neden son frikik kullandırılır anlamadım.Oyuna hiç ısınmadan girmiş,oyunun havasına daha kendisini kaptıramamış birisine bence vurdurulmamalıydı.Hamit vurabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar Rüştü'ye yükleniyoruz sanki 2.yediği golden dolayı elendik.Evet inanılmaz hatalıydı pozisyonda.Rüştü gibi bir kaleciye yakışmayan bir hataydı.Ama diğer yediği 2 golde yapacağı çok fazla bir şey yoktu.Savunmanın vurdurmaması lazımdı o pozisyonlarda.Hatta oraya bile getirtmemesi lazımdı ama savunmamız malum çok kötü..Elenmemizin sebebi 3.goldür..Tamam 2.golden sonra bende çok kızdım hakaret ettim ama biraz mantıklı yorum yapalım.Elenmemizin tek sorumlusu Rüştü'yü ilan etmek bence yanlış.O zaman ondan daha hatalı olan Volkandır elenmemizin sebebi bu mantalite ile..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

herseyı bı kenara bırakıp mıllı takımımızı kutlamak lazım bunca eksıkle almanları dıze getırmek..

Del Piero_10 Misafir

Almanların penaltı pozisyonu dışardaydı.

Rüştü'ye artık birşey demiyorum.Sonuçta milli takımla iyi kötü(genelde kötü) 117 maça çıkmış.

Sayfa 12 / 18 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri