Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 128 sonuç

Konu: İzlanda macerası...(takımın adı yeter Fimleikafélag Hafnarfjarðar)

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Dikkat ettim lig mayıs ayında başladığı için maçlar genelde güzel havada oynanıyor sanırım. Ama arada kötü havalar da dikkatimi çekti. Şunu sormak istiyorum Finlandiya da havalar nasıl?

Çamurlu saha her türlü taktiğin belasıdır genelde...

Quote Originally Posted by nessus View Post
    Dikkat ettim lig mayıs ayında başladığı için maçlar genelde güzel havada oynanıyor sanırım. Ama arada kötü havalar da dikkatimi çekti. Şunu sormak istiyorum Finlandiya da havalar nasıl?

Çamurlu saha her türlü taktiğin belasıdır genelde...
    Finlandiya'nın lig maçlarına baktım. Onlar da bizim gibi lige geç başladıklarından maçları genelde güneşli havalarda oynuyorlar. Hatta mayıs ayının sonlarına doğru sıcaklık 35'i bile bulmuş. Ancak aynı bizdeki gibi arasıra yağmurlu havalar da var.

Son dediğine ise kesinlikle katılıyorum. Önceleri pek katılmıyordum ancak oyunun ortasında geçen Hints & Tips bölümünde de buna değinilmiş. Ancak ben genelde taktiğimi hava şartlarına göre değiştirmiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Çok iyi gidiyorsun tebrik ederim

4. Default

başarılar hiç duymadım takımın ismini ama bende yapmayı düşünüyorum böyle bişey

fenerbahçe kariyerim bitdii zaman yeni bi projeye başlicam bende....

bu arada şu resimleri biraz büyük koyarsan iyi olur..

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Çok iyi gidiyorsun tebrik ederim
    Teşekkürler, kariyerim devam edecek...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by xL cReW View Post
    başarılar hiç duymadım takımın ismini ama bende yapmayı düşünüyorum böyle bişey

fenerbahçe kariyerim bitdii zaman yeni bi projeye başlicam bende....

bu arada şu resimleri biraz büyük koyarsan iyi olur..
    Açtığım kariyerin, başkalarını bu tür kariyerler açmaya teşvik etmesi beni çok mutlu etti.
    Resim konusunda ise birçok resim türünü denedim ama en iyisinin bu olduğuna karar verdim. Eğer küçük geliyorsa resimler, üst kısmına tıkladığın zaman ayrı bir pencerede daha büyük şekilde açılıyor.
    Last edited by demirhanmurat38 : 30.Haziran.2008 at 15:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

kariyer müthiş olmuş gerçekten eğlenerek okudum buraya kadar inşallah seneye daha iyi yerlere gelirsin lig garanti gibi de avrupa'da.bir de ben şey diyecektim neden avrupanın büyük liglerini açmadın oraya da transfer olurdun daha zevkli olabilirdi

sakary Ali Misafir

yeni ss leri bekliyoruz

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    kariyer müthiş olmuş gerçekten eğlenerek okudum buraya kadar inşallah seneye daha iyi yerlere gelirsin lig garanti gibi de avrupa'da.bir de ben şey diyecektim neden avrupanın büyük liglerini açmadın oraya da transfer olurdun daha zevkli olabilirdi
    Bir defasında da Avusturya'nın Sturm Graz takımıyla oynuyordum. İlk sene ligde 3. oldum. Bir sene daha devam ettim 2. sene yine 3. oldum. Ama Uefa Kupası'nda gruplara gelmiş, gruplarda elenmiştim. İngiltere Ligi de açıktı. Bir baktım Tottenham'dan teklif gelmiş. Teklif gelmesi güzel de ne kadar gerçekçi. Sence Tottenham gerçek hayatta Avusturya Ligi 3.'sünün teknik direktörünü alır mı?
    Ayrıca büyük liglerde oynamayı pek sevmiyorum. Bu yüzden açmadım büyük ligleri. Amacım daha önce de söylediğim gibi Rosenborg veya Kobenhavn'a gitmek...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    yeni ss leri bekliyoruz
    SS'ler bu akşam veya bu gece gelecek...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar kariyerimde ilerledim. İşte oynadığım maçlar...

İzlanda Ligi 12. Hafta

Rakip lig 2.'siydi. Kazanmak bizim için önemliydi ve kendi sahamızda, kendi seyircimiz önünde, 2-1 ile 3 puanı aldık. Goller Liberyalı ve Kongolu golcülerimizden geldi...
    Maçın adamı: Musonda Kabaso (FH)

İzlanda Ligi 13. Hafta

Derbi gibi bir derbi oldu. 1 puanı 79'da penaltı golü ile aldık. Artık hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Ayrıca nağmağlup unvanımız da devam ediyor.
    Maçın adamı: Baldur İngimar Adalsteinsson (Valur)

İzlanda Ligi 14. Hafta

Lig sonuncusuyla rahat bir maça çıkacağımızı sanıyorduk. İlk yarı öle de oldu. Skoru 3-1'e kadar da getirdik ancak son 10 dakikada yediğimiz 2 golle 2 puanı deplasmanda bıraktık. 2 haftada 4 puan kaybettik ama hala öndeyiz...
    Maçın adamı:
    Musonda Kabaso (FH)
    İzlanda Ligi Puan Durumu (14.Hafta)

Son 4 haftaya 5 puan önde girdik. Artık kaderimiz kendi ellerimizde. Büyük hatalar yapmazsak şampiyon olacağız...

Bu akşam yeni ss'ler de gelebilir...
    Yorumlarınızı bekliyorum...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İzlanda Kupası 1/2

Çook zor oldu. Yarı finalde yine bir derbi vardı. Rakibimizin ligde şansı kalmadığından tek umutları olan kupaya yöneldiler. Maçta henüz ilk yarıda 10 kişi kalmalarına rağmen maça çok iyi asıldılar. Ancak maçı biraz da tecrübemizle 90+3'teki frikik golü ile aldık. Gol Macala'dan geldi. Bu gol Macala'nın bize maç kazandıran tek golü de değildi. Bu golle yerinde bir transfer olduğunu gösterdi. Finalde rakibimiz şu an ligde 6. sıradaki HK. Şu ana kadar HK'ye hiç yenilmedik. 3 maçın 2'sini aldık. 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı...
    Maçın adamı: Jeferson (FH) (nasıl Macala olmadı şaşırdım valla.)
    Last edited by demirhanmurat38 : 30.Haziran.2008 at 22:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

çok renkli ve zevkle takip ettiğim bir kariyer..ligde artık şampiyonluğa çok yaklaşmışsın..ilerleyen yıllarda bakalım seni neler bekliyor
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

İstediğin gibi transfer yapamıyorsun büyük ihtimalle, "reputation" olayından dolayı.

Artık ligin sonuna çok yaklaştık. 2 maç daha paylaşıyorum sizlerle...

İzlanda Ligi 15. Hafta

Artık şampiyonluğa çok az kaldı. Biz evimizde İA'yı 2-0'la geçerken Fram(ISL) da deplasmanda HK'ye 2-1 mağlup oldu. Son 3 haftaya 7 puanlık avantajla giriyoruz. Mutlu sona az kaldı. Maça gelince iyi oynadık. 2. gol yaklaşık 65 metreden geldi. Son dakikalarda rakip takımın kalecisi korner için gelmişti. Seken top Johannesson'un önüne düştü o da ortasahadan golü buldu.

İzlanda Ligi 16. Hafta

Maçın adamı: Gundmundur Steinarsson (Keflavik)

ŞAMPİYON FH...

Maçın artık hiçbir önemi yok. Fram(ISL) kendi evinde 1-0 mağlup olunca bu mağlubiyetin hiç bir önemi kalmadı. 7 puanlık fark korundu ve FH tarihinde 4. kez İzlanda Ligi şampiyonu oldu. Sezon başında genç ve tecrübelilerden oluşan güzel bir sentez oluşturduk. Ve bu sentez meyvesini verdi. Aldığımız bu kupa sezonun 3. kupası oldu. 4. de yolda...
    Arkadaşlar şampiyonlukla ilgili görüş ve yorumlarınız neler, paylaşırsanız çok sevinirim...
    Kariyerimin ilk sezonunun bitmesine sadece 3 maç kaldı. Ama 2'si formalite 1'i gerçek. O da HK'yle oynayacağımız İzlanda Kupası Finali...

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen

Tebrikler.İzlanda kupası finalinde başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

tebrikler arkadaşım

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Murat Demirhan arkadaşımızı önce kendi adıma konuşayım ama birçok arkadaşımızda katıLcaktır gönüLLerin şampiyon menajeri iLan etmek istiyorum
    4 sayfayı bir diger sayfayı inanıLmaz bir merak içinde bekLedim.BöyLe zevk aLdıgım bir kariyer hatırLamıyorum.Çogu kariyer cheLsea barca beşiktaş(bkz.ben) fener gs gibi güçLü takımLar beLki zorLukLarLa da şampiyon oLabiLiyoruz ama sonuçta takımın ismi yetiyor.BöyLe bir takımLa böyLe bir Ligde dayanmak biLe harika gerçekten.BeLki bu takım bu Ligin en iyisi oLabiLir ama o futboLcuLara taktiği öğretmek biLe bir aşama.Düşünsenize eminim Lig sonuncusuna önce topa vurmayı ögretmiştir menajer(:
    Seni bir kez daha tebrik ediyorum ve git gide yükseLmeni temenni ediyorum hocam

sakary Ali Misafir

abi süper sezon olmuş tüm maçlarını takip ettim şampiyonluk süper seneye birkaç iyi oyuncuyla şl.de başarı bekliyoruz

Quote Originally Posted by kepo View Post
    Tebrikler.İzlanda kupası finalinde başarılar.
    Teşekkürler, kupa maçı da bu akşam geliyor...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    tebrikler arkadaşım
    Teşekkürler...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Murat Demirhan arkadaşımızı önce kendi adıma konuşayım ama birçok arkadaşımızda katıLcaktır gönüLLerin şampiyon menajeri iLan etmek istiyorum
    4 sayfayı bir diger sayfayı inanıLmaz bir merak içinde bekLedim.BöyLe zevk aLdıgım bir kariyer hatırLamıyorum.Çogu kariyer cheLsea barca beşiktaş(bkz.ben) fener gs gibi güçLü takımLar beLki zorLukLarLa da şampiyon oLabiLiyoruz ama sonuçta takımın ismi yetiyor.BöyLe bir takımLa böyLe bir Ligde dayanmak biLe harika gerçekten.BeLki bu takım bu Ligin en iyisi oLabiLir ama o futboLcuLara taktiği öğretmek biLe bir aşama.Düşünsenize eminim Lig sonuncusuna önce topa vurmayı ögretmiştir menajer(:
    Seni bir kez daha tebrik ediyorum ve git gide yükseLmeni temenni ediyorum hocam
    İltifatlar için teşekkürler. Kariyeri takip edenlerin beğenisini kazanmak benim için çok önemliydi ve bunu başardığım için mutluyum. İnşallah temennindeki gibi daha iyi yerlere geleceğiz...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    abi süper sezon olmuş tüm maçlarını takip ettim şampiyonluk süper seneye birkaç iyi oyuncuyla şl.de başarı bekliyoruz
    Teşekkürler. Transferdeki amaçlarımız genç ve yetenekli oyuncular. Ayrıca altyapıdan da en az 3 oyuncuyu "A" Takıma kazandıracağım. Seneye amacımız yine lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'nde en az 3. Öneleme. Orada elensek bile Uefa'da yolumuza devam edebiliriz...
    Last edited by demirhanmurat38 : 01.Temmuz.2008 at 13:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Tebrik ederim arkadaşım zor bir işi başardın gerçekten

18. Default

kupa finalini bekliyoruz

Çok değişik bir takım başarılar dilemekten başka diyebileceğim birşey yok

Ve kariyerimin ilk sezonu iyisiyle kötüsüyle bitti. İşte son 3 maç...

İzlanda Ligi 17. Hafta

Şampiyon ünvanıyla çıktığımız ilk maç derbiydi. Ancak şampiyon olmanın ve rakibin erken 10 kişi kalmasının sonucunda sahadan 3-0 galip ayrıldık. Kabaso attığı 2 golle yıldızlaştı.

İzlanda Ligi 18. Hafta

Ligin son maçıydı ve maalesef sahamızda mağlup olduk. Şimdiye kadar sahamızda 8/8 yapmıştık ancak 9. maçta yenilgiyle tanıştık. Gol 90+4'te kontraataktan geldi.
    Maçın adamı: Hermann Adalgeirsson (Fylkir)

İzlanda Ligi Puan Durumu(Lig sonu)

ŞAMPİYON FH...

Ligin sona ermesiyle bir çok ödül de sahibini buldu:

Yılın Futbolcusu: Baldur Ingimar Adalsteinsson (Valur)
    Yılın En İyi Genç Futbolcusu: Bonginkosi Macala (FH)
    Yılın Teknik Direktörü: Murat Demirhan (FH)
    Fair-Play Ödülü: FH
    Yılın 11'i: 5 oyuncu FH, 4 oyuncu Fram(ISL), 2 oyuncu Valur

İzlanda Kupası Finali

Çok kötü bir maç çıkardık. Bu kupayı da alıp ligi iyi bitirmek istiyorduk ancak erken gelen golle kupa HK'ye gitti. Yapacak bir şey yok. Rövanşı Süper Kupa'da alacağız...

Birazdan sezon sonu değerlendirmesini yapacağım. Ama ilk önce yorumlarınızı görmek istiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

valla tebrikler ilk sezonda başarıyı yakalamışsın.şimdi amacın iskandinav ülkelerindeki yetenekleri bulup takımına kazandırmak ve avrupada başarılı olmak olmalı en azında uefaya kalırsan süper olur.ya da şamp.ligi grupları demek 5.75M$ demek olacağından müthiş olur ama bence burda en az 5 sene durmalısın avrupada başarı için.gelecek sezonda başarılar.

Arkadaşlar bu sezonun son yazısıyla "sezon değerlendirmesi"yle karşınızdayım...

Kariyere başlarken tam 5 kupada mücadele edeceğimizi sölemiştim. Bunlardan 3'ünü almak (zaten Şampiyonlar Ligi'ni saymamak lazım) bana göre güzel bir başarı. Lige iyi hazırlık maçları ile başladık ve bunun faydasını da ilerleyen haftalarda gördük.

SAHA İÇİ DEĞERLENDİRME
    İcelandic Upper League Cup:
    İlk olarak İULC'ta mücadele ettik ve namağlup kupaya ulaştık. Yeni transferlerimizin başarılı performansı da önemliydi. Kupaya ulaşarak ilk başarımıza imza attık.

İzlanda Süper Kupası:
    Tek maçlık kupada rakibimizi gole boğduk ve geçen senenin şampiyonunu yenerek kupa sayımızı 2'ye çıkardık.

İzlanda Ligi:
    Sene başındaki en önemli ve vazgeçilmez hedefimiz ligdi. Bunu da rahat gerçekleştirdik. 18 haftalık ligin 16. haftası sonunda şampiyonluğumuzu ilan ettik. Rotasyonu iyi uyguladık ama fazla yaşlı oyuncuları kullanmadık. Amaç takımı gençleştirmekti.

İzlanda Kupası:
    4. turdan başladık kupaya. 4. turu rahat geçtik ve şöyle böyle finale kadar geldik ancak finalde belki de şampiyonluğun verdiği rehavetten dolayı kupayı kaybettik.

Şampiyonlar Ligi:
    1. Önelemeden başladık ve ilk turu kolay geçtik. 2. turda Kobenhavn gelince elendik. Ama bu bizim için iyi bir tecrübe oldu. Önümüzdeki sene daha ileriye gideceğiz.

SAHA DIŞI DEĞERLENDİRME:

Finans: Oyuna başlarken kasamızda 50.000€ vardı. Sene sonunda ise bu miktar yaklaşık 15 katına çıktı ve 730.000€'e vardı. Birçok yanlış oyuncumuzla sene sonunda yollarımızı ayıracağız böylece maaş bütçemizi de yola sokacağız. İyi teklif gelmesi durumunda da oyuncularımızla yollarımız ayrılabilir.

GELECEK SENE İÇİN PLANLAR VE HEDEFLER:
    Önümüzdeki sezonda en az bu sene kadar başarılı olmak istiyoruz. İyi transferler yapıp hedeflerimize ulaşmaya çalışacağız...

Transfer dönemi yarın Turksportal'da olacak...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Son olarak yeni transferlerin gelişimi hakkında bilgi vermek istiyorum...

Buston Brown (ST): Bu oyuncuyu bedavaya kadromuza katmıştık. Şimdi fiyatı 110.000€. 14 maç ilk 11'de çıktı, 11 kez de sonradan girdi oyuna, 12 gol attı. 3 kez de Liberya U21'de oynadı ve 1 gol attı.

Petur Hallgrimsson (DC): Bu oyuncuyu sene başında 1.000€ aldık, şimdiki fiyatı ise 2.000€. Toplamda
    26 maçta forma giydi. 2 gol 1 asist yaptı. Genç yaşına rağmen iyi bir sezon geçirdi.

Musonda Kabaso (ST): Takımımıza 4.000€'ya geldi. Şimdi ise 150.000€. Toplamda 26 maçta 20 gol 4 asist yaptı. İyi bir sezon geçirdi.

Kristinn Haflidason (DMC): 1.000€'ya aldığımız oyuncu şu an 8.000€. 22 maçta 3 gol 1 asist yaptı. Şu an 32 yaşında belki bir sene daha takımda kalabilir.

Bonginkosi Macala (AMC): İyi bir sezon geçirdi. Zaman zaman yabancı sınırından dolayı kadroya giremese de 24 maçta (çoğuna sonradan girdi) 4 gol 7 asist yaptı. 7000€ olan fiyatını 40.000'e kadar çıkardı.

Jeferson (GK): Bedava aldığımız Brezilyalı kaleci 26 maçta 24 gol yedi ve fiyatını 130.000€'ya çıkardı. Gelecek sezonda kalede kalacak gibi...

Pontus Johannesson (ML-C): Kiralık olarak bir sene kadromuzda bulundu. 14 maçta
    3 gol 1 asistlik katkı yaptı. Bir dahaki sene kalıp kalmayacağına daha karar veremedim...

Bunlar geçen senenin transferleriydi. Artık önümüzdeki senelere bakacağız ve genç-yetenekli oyuncuları İzlanda'ya getireceğiz...

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...
    Last edited by demirhanmurat38 : 02.Temmuz.2008 at 00:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

bravo bravo bravo
    söyLenecek birşey yok getir bize şampiyonLar Ligi kupasını

FH'den yeni konrakt önerisi aldım. Sizce kabul ediyim mi yoksa başka teklifleri bekleyim mi? Beklersem hemen gelir mi sizce teklif?..

Ne yapmalıyım? Önerilerinizi bekliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Lige yabancıda oLsan zor bir futboL ortamıda oLsa sonuçta Ligin en iyi takımı
    iLk yıL Ligin en iyi takımını şampiyon yaparak başka tekLif geLecegini zannetmiyorum hocam
    bir-iki yıL daha bu kombinasyonu sürdür kesin tekLif geLir

Nesil
    2006
    Yer
    IZmir-ANtalya

bence 1yıl daha devam et bu takım senden avrupada başarı bekliyor tabiki bizde

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

Tebrik ederim. lig güzel kupa işi bozmuş hadi bu sene şampiyonlar liginde 2 tur geçte takım büyük rakip görsün, arsenal liverpool felan

Nesil
    2007
    Yer
    çanakkale

dostum 2010 a kadar yolun var bu takımda sonra hedeflediğin takımlara gidersin kesin . devamını heyecanla beqliyorus

Arkadaşlar kararımı verdim ve 2 senelik sözleşme imzaladım. Zaten kalmak istiyordum çünkü çok yetenekli bir kaç genç oyuncuyla anlaşma aşamasındayız. Tek problem yabancı sınırı. Bir kaç oyuncuyu gönderebiliriz ve yeni gelenler kiraya gidebilirler.

Nesil
    2007
    Yer
    çanakkale

pilot kulübün war mı hiç merak ettm

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri