1 ile 30 arası toplam 128 sonuç

Konu: İzlanda macerası...(takımın adı yeter Fimleikafélag Hafnarfjarðar)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

kariyer müthiş olmuş gerçekten eğlenerek okudum buraya kadar inşallah seneye daha iyi yerlere gelirsin lig garanti gibi de avrupa'da.bir de ben şey diyecektim neden avrupanın büyük liglerini açmadın oraya da transfer olurdun daha zevkli olabilirdi

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    kariyer müthiş olmuş gerçekten eğlenerek okudum buraya kadar inşallah seneye daha iyi yerlere gelirsin lig garanti gibi de avrupa'da.bir de ben şey diyecektim neden avrupanın büyük liglerini açmadın oraya da transfer olurdun daha zevkli olabilirdi
    Bir defasında da Avusturya'nın Sturm Graz takımıyla oynuyordum. İlk sene ligde 3. oldum. Bir sene daha devam ettim 2. sene yine 3. oldum. Ama Uefa Kupası'nda gruplara gelmiş, gruplarda elenmiştim. İngiltere Ligi de açıktı. Bir baktım Tottenham'dan teklif gelmiş. Teklif gelmesi güzel de ne kadar gerçekçi. Sence Tottenham gerçek hayatta Avusturya Ligi 3.'sünün teknik direktörünü alır mı?
    Ayrıca büyük liglerde oynamayı pek sevmiyorum. Bu yüzden açmadım büyük ligleri. Amacım daha önce de söylediğim gibi Rosenborg veya Kobenhavn'a gitmek...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    yeni ss leri bekliyoruz
    SS'ler bu akşam veya bu gece gelecek...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar kariyerimde ilerledim. İşte oynadığım maçlar...

İzlanda Ligi 12. Hafta

Rakip lig 2.'siydi. Kazanmak bizim için önemliydi ve kendi sahamızda, kendi seyircimiz önünde, 2-1 ile 3 puanı aldık. Goller Liberyalı ve Kongolu golcülerimizden geldi...
    Maçın adamı: Musonda Kabaso (FH)

İzlanda Ligi 13. Hafta

Derbi gibi bir derbi oldu. 1 puanı 79'da penaltı golü ile aldık. Artık hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Ayrıca nağmağlup unvanımız da devam ediyor.
    Maçın adamı: Baldur İngimar Adalsteinsson (Valur)

İzlanda Ligi 14. Hafta

Lig sonuncusuyla rahat bir maça çıkacağımızı sanıyorduk. İlk yarı öle de oldu. Skoru 3-1'e kadar da getirdik ancak son 10 dakikada yediğimiz 2 golle 2 puanı deplasmanda bıraktık. 2 haftada 4 puan kaybettik ama hala öndeyiz...
    Maçın adamı:
    Musonda Kabaso (FH)
    İzlanda Ligi Puan Durumu (14.Hafta)

Son 4 haftaya 5 puan önde girdik. Artık kaderimiz kendi ellerimizde. Büyük hatalar yapmazsak şampiyon olacağız...

Bu akşam yeni ss'ler de gelebilir...
    Yorumlarınızı bekliyorum...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İzlanda Kupası 1/2

Çook zor oldu. Yarı finalde yine bir derbi vardı. Rakibimizin ligde şansı kalmadığından tek umutları olan kupaya yöneldiler. Maçta henüz ilk yarıda 10 kişi kalmalarına rağmen maça çok iyi asıldılar. Ancak maçı biraz da tecrübemizle 90+3'teki frikik golü ile aldık. Gol Macala'dan geldi. Bu gol Macala'nın bize maç kazandıran tek golü de değildi. Bu golle yerinde bir transfer olduğunu gösterdi. Finalde rakibimiz şu an ligde 6. sıradaki HK. Şu ana kadar HK'ye hiç yenilmedik. 3 maçın 2'sini aldık. 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı...
    Maçın adamı: Jeferson (FH) (nasıl Macala olmadı şaşırdım valla.)
    Last edited by demirhanmurat38 : 30.Haziran.2008 at 22:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri