1 ile 30 arası toplam 128 sonuç

Konu: İzlanda macerası...(takımın adı yeter Fimleikafélag Hafnarfjarðar)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen

Tebrikler.İzlanda kupası finalinde başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

tebrikler arkadaşım

Quote Originally Posted by kepo View Post
    Tebrikler.İzlanda kupası finalinde başarılar.
    Teşekkürler, kupa maçı da bu akşam geliyor...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    tebrikler arkadaşım
    Teşekkürler...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Murat Demirhan arkadaşımızı önce kendi adıma konuşayım ama birçok arkadaşımızda katıLcaktır gönüLLerin şampiyon menajeri iLan etmek istiyorum
    4 sayfayı bir diger sayfayı inanıLmaz bir merak içinde bekLedim.BöyLe zevk aLdıgım bir kariyer hatırLamıyorum.Çogu kariyer cheLsea barca beşiktaş(bkz.ben) fener gs gibi güçLü takımLar beLki zorLukLarLa da şampiyon oLabiLiyoruz ama sonuçta takımın ismi yetiyor.BöyLe bir takımLa böyLe bir Ligde dayanmak biLe harika gerçekten.BeLki bu takım bu Ligin en iyisi oLabiLir ama o futboLcuLara taktiği öğretmek biLe bir aşama.Düşünsenize eminim Lig sonuncusuna önce topa vurmayı ögretmiştir menajer(:
    Seni bir kez daha tebrik ediyorum ve git gide yükseLmeni temenni ediyorum hocam
    İltifatlar için teşekkürler. Kariyeri takip edenlerin beğenisini kazanmak benim için çok önemliydi ve bunu başardığım için mutluyum. İnşallah temennindeki gibi daha iyi yerlere geleceğiz...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    abi süper sezon olmuş tüm maçlarını takip ettim şampiyonluk süper seneye birkaç iyi oyuncuyla şl.de başarı bekliyoruz
    Teşekkürler. Transferdeki amaçlarımız genç ve yetenekli oyuncular. Ayrıca altyapıdan da en az 3 oyuncuyu "A" Takıma kazandıracağım. Seneye amacımız yine lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'nde en az 3. Öneleme. Orada elensek bile Uefa'da yolumuza devam edebiliriz...
    Last edited by demirhanmurat38 : 01.Temmuz.2008 at 13:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri