Katılıyorum.
ewet bunada katılıyorum. Villadanda semih kadar iyi pozisyon almasını beklemem (off the ball)
Euro 2008'de gollerine bakalim.
1. Isvicre: Nihat'tan cok guzel bir orta, Semih topun gidecegi yeri iyi tahmin edip hareketleniyor. tekrar izlemeni tavsiye ederim semih te top ta bir yöne hareketleniyorlar ve semih topa ulaşabilmek için koşuyor. o pozisyonda başka bir vuruş bekleyemezsiniz. Başka bir vuruş denese top tribünlere gider yani havalanır. Mesela hakan şükürün 2 sene önceki olaylı maçta attığı kafa golü gibi bir vuruş bekleyemezsiniz. vuracağı en iyi şekilde vurdu semih ki kafa vurmayı çok iyi biliyor bence. ki bu gol herşeyden evvel yine off the ball golü.
buda off the ball ve composure
3. Sag kanatta Sabri rakibini ekarte ediyor, on direge dogru cok dogru bir kosu yapan Semih'e dogru topu yolluyor, semih dokunuyor ve kotu cian Lehmann'in yanindan top kaleye giriyor.
klose çok iyi yükseldide klosenin yükselmesi zaten çok yüksek
lahm güzel orta falan yapmadı canım topun dibine kesme vurdu. Ne sert ne kavisli. Bombeli bir orta işte
stoper stoper olsaki değil mehmet topal stoper değil. çıkar uzun boyuyla alır. kaleci kaleci olsaki bekler çizgide zaten bombeli olan topu hücum oyuncusu vursa bile top kaleye hızla gitmez kurtarma şansı çok yüksek olur. diyelimki çıkma kararı verecek baştan verir kloseye gelmeden çıkıp alır.
Bu arada bütün gollerini çok üstün bir off the ball yeeneğiyle atan adamın neden bu yeteneğini 16-17 veriyoruz anlamıyorum doğrusu
tabi bunlar benim düşüncelerim
saygılar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben 13 yaşından beri barcelonada olduğunu biliyorum 18 yaşında a takımda oynamaya başladığına göre 5yıdlır fb alt yapısında değildi herhalde barcelona alt yapısında olacak
Satar 6 aydır sakat olan servet kaburgasında kırıkla oynar. Kılı döndü diye Gökhan zan çıkar portekiz maçından
ben farklı bişey mi dedim. Ben ekstaradan maçına göre farklı oynar dedim. Lincoln küçük bir çekmede kenara atar kendini mehmet topal can acısıyla oynar. Alex çekmede çıkar deivid çekmede çıkar fenerden kim çıkmaz. ? herkes çıkar herkes profesyonal. tabi kendine profesyonal. kendine kadar müslüman olmak gibi.
Yok böyle birşey benim objektifliğimi herkes bilir. bu forumda da tanıdığım tanımadığım çok kişiden objektif olduğum için övgü aldım. objektifliğimi tartışmam ama seninkini tartışırım. Unutma ben xavi alonsa fenerbahçeye gelse sevinirim sen oliviera gelse üzülürsün.
doğru yapıyor çünkü sadece gençlerden kurulu bir kadro büyük kaoslar içine girerse atlatamaz kötü gidişi iyiye çevirmekte zorlanır. doğru olan genç ve yaşlı oyuncuları kaynaştırmaktır. tabiki barışın hırsının yanında kewell in tecrübesi olmalı da fenerbahçede tecrübe yığınla varken hırs nerde?
hem yaşlı oyuncunun olmaması hem genç oyuncunun olmaması daima problemdir. her zaman ikisinden de bulunmalı. (bu yıl galatasarayın yaşlılarının saha içi profesyonalliği çok çok düşük olduğu için galatasaray lider sıkıntısı çekebilir)
emrenin bi suçu yok geleceğin bülent korkmazı oluyor emin adımlarla. servet 1 seneye kalmaz avrupaya gidince meira = popescu bülent = emre ikilisi tekrar gelir.
semih kaya nın da suçu yok zamanı var
o fenerbahçe alt yapısı. galatasaray alt yapısından uğur sabri arda aydın var son 4 yıldır çıkan (her bir yıla bir tane düşüyor) demekki her sene bir yıldız beleşe geliyor galatasaraya
çıkarmayı bilirsen çıkarırsın 16 yaşından beri her kulube adamı kiralarsan 4 yıl kiralayıp sırf şampiyonlar ligine bildirmek için elinde tutarsan 4-5 attığın maçlarda bile 20 dk adama görev vermezsen çıkaramazsın tabiki
değil gürhan maradona olsa çıkamaz.
olcan ilk oynadığında fırtına gibiydi 3 yıldır kiralıyorsun.. ee nedir yani ne zaman dönecek bu adam.
volkan çıktı koydun kaleye çatır çatır oynadı saçma bir sebeble kestin adamı gereksiz yere koydun 33 yaşında gelecek vaad eden kalecini rüştünü oraya 1 sene idare etti bir sakatlandı. bir baktınki ne volkan kalmış ne bişey ee suç kimin volkanınmı
gelecekteki 10 seneni kime vereceksin volkana mı rüştüyemi
senin elinde iki kaleci olsa biri 23 biri 33 olsa ikiside 130 ca olsa 1. kalecini hangisi yaparsın?
hadi messi süper yetenek diyelim 13 yaşında transfer ettiler. onu transfer sayalım tamam.
Casillas tamı transfer edildi. hayır alt yapıdan çıktı. dünyanın en iyi kalecisi alt yapıdan çıktı. casillas sende olsa volkandan farklı muamelemi görürdü sanıyorsun. yada mancester onca yıldız varken fletcher ı oynatıyor ısrarla neden ? boşu boşunamı oynatıyor.
Yaşlı oyuncular olmazsa olmaz,,, genç oyuncularda olmazsa olmaz.
tabiki onların galatasaraydan farkı var ama bu liginde açık ara en iyisi alt yapı konusunda galaasaray.
senin elinde u bilmemkaçların hepsinde direk 11 oynamış volkan babacan vardı. isanbulspora kiralandığı ilk yıl izlediğim bütün maçlarda süper oynadı. full sezon geçirdi. şimdi 2. kaleci olma zamanı geldi. ancak hala bir kaleci daha aranıyor. alınacakta muhemelen
eee ne olacak alınınca babacana bye bye olacak