Baştaki kişi değişeli 1 yıl oldu sanırım. Ve bir yılda ne kadar ilerleme kaydedildiğinden haberin varmı? Bugün türkiye ligi italya liginden daha iyi yapılıyor haberin varmı. Şöyle bilip bilmeden insanlara laf atmayın arkadaş. Kaç kişi sabahlara kadar uğraşıyor bu işle haberin varmı. paramı alıyoruz biz?
ben 1 saatlik uykuyla kalkıp gidiyorum umudu kalmamış dardanalsporun maçını izlemeye çünkü dardanalsporun gençlerini izleyeyimde oyuna yansıtayım diyorum. çünkü dardanalin alt yapısı çok önemli yıldızlar yetiştiriyor. kendi taraftarının gitmediği maça gidiyorum. Ben çanakkaleli falanda değilim. ne için uğraşıyoruz. sen bilip bilmeden atıp tutasın diyemi. ne için bunca analiz yapılıyor sadece ben değil bir sürü arkadaş ne için uğraşıyor. şef prof. adam onca işinin gücünün arasında herkese sayfalarca cevap neden yazıyor. burak 1. ligleri yapıyor askere gidecek diye son 15-20 gündür kocaelinin oranın buranın kamplarına ne için gidiyor. Adam son 10-15 günüm kalmış gezip tozayım demiyorda neden fm için uğraşıyor
sen bilip bilmeden hakaret edesin diyemi
sana göre öyledir başkalarına göre böyledir arkadaşım neden saygı duymuyorsunuz anlamıyorum ki maaşlı elemanın değilizki biz senin lütfen beyler anlayışlı olun