Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 64.10%
  • Trabzonspor

8 20.51%
  • Beraberlik

6 15.38%
Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 272 sonuç

Konu: Galatasaray - Trabzonspor [ TSL 7. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet ofsayt yoktu
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Trabzonspor'lu arkadaşlara geçmiş olsun dilerim öncelikle. Tahmin ettiğim gibi bir maçtı açıkcası. yalnız yan hakemlerden kapalının önünde olanı hiç beğenmedim. Hüseyin için göğüs kavramını dirsek altına kadar indirirken Kewell ve Baros için omuz içne kadar düşürdü ve beni televizyon başında çıldırttı. ayrıca bana göre iki çok büyük hata yaptı ki birisi ofsayt olmayan bir ofsaytla Aydın'ın golünü yedi. diğeri de çıkmamış olan ve Tolga'nın da içeriye çevirip Sabri'nin topu kapmasına neden olduğu penaltı ve kırmızı kart olması gereken pozisyon. bu iki pozisyonda direkt olarak Trabzon'u ipten aldı denilebilir. bu hakem dışında diğer iki hakemi çok beğendim açıkcası, hemen her pozisyonun içindeydi Bünyamin gezer. Lincoln'e köşe bayrağı pozisyonunda ikinci sarıdan kırmızı vermesi gerekirken atlaması hariç bir hatası olmadı, gerçi Lincoln'de hemen hakemi bu sıkıntıdan kurtardı kasti bir elle oynama yaparak genel olarak vasat bir Trabzon ile iyi gibi olan bir Galatasaray'ın maçıydı ve daha iyi oynayan kazandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    Trabzonspor'lu arkadaşlara geçmiş olsun dilerim öncelikle. Tahmin ettiğim gibi bir maçtı açıkcası. yalnız yan hakemlerden kapalının önünde olanı hiç beğenmedim. Hüseyin için göğüs kavramını dirsek altına kadar indirirken Kewell ve Baros için omuz içne kadar düşürdü ve beni televizyon başında çıldırttı. ayrıca bana göre iki çok büyük hata yaptı ki birisi ofsayt olmayan bir ofsaytla Aydın'ın golünü yedi. diğeri de çıkmamış olan ve Tolga'nın da içeriye çevirip Sabri'nin topu kapmasına neden olduğu penaltı ve kırmızı kart olması gereken pozisyon. bu iki pozisyonda direkt olarak Trabzon'u ipten aldı denilebilir. bu hakem dışında diğer iki hakemi çok beğendim açıkcası, hemen her pozisyonun içindeydi Bünyamin gezer. Lincoln'e köşe bayrağı pozisyonunda ikinci sarıdan kırmızı vermesi gerekirken atlaması hariç bir hatası olmadı, gerçi Lincoln'de hemen hakemi bu sıkıntıdan kurtardı kasti bir elle oynama yaparak genel olarak vasat bir Trabzon ile iyi gibi olan bir Galatasaray'ın maçıydı ve daha iyi oynayan kazandı.
    el konusunda sana katılıyorum .. standardı tutturamadı bi türlü yalnız Tolga'nın pozsiyonunu dışarda gördüm ama keşke içerde olsaydı da bi 2 yıl 18'e giremeseydi şimdide alınmasa hakkıdır ya ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

TebrikLEr Galatasaray'ıma
    Last edited by goosfraba : 19.Ekim.2008 at 22:10 Reason: !

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Ah Baros ah, 1 tane boş kaleye 1 tane kaleci ile karşı karşıya kaçırdın.Lincoln tam düzeldi derken, kırmızı kart gördü.Neyse iyi olacak inşallah o da.
    Demekki adam gibi oynamak için Ümit davala ile Boekamp'ın kovulmasını beklememiz gerekiyormuş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ı galibiyeti için kutlarım. Güzel oyun ile 3 puanı almasını bildiler. Fenerbahçenin maçından çok Galatasaray maçını izliyorum sırf zevk aldığım için.

Galatasaray maça Arda'nın müthiş golüyle başlamasaydı belki herşey farklı olurdu. Tayfun baya afalladı o gol ile birlikte.

Hakem Bünyamin Gezer ise Lincoln'ün golü ile afalladı, şaşkın şaşkın gezdi sahada ondan sonra. Lincoln'e sarı kartı geç verdi, penaltıyı vermedi, Aydın'ın gole ofsayt dedi, yanılmıyorsam birde Trabzon'un atağını kesti bu şekilde. Kısacası hem TS hem GS aleyhine, lehine kararlarda bulundu.

Meira önliberoda gayet iyiydi bence. Eğer sakatlar yetişemeyecekse Avrupa maçında da orda oynamalı. Ayhan tek başına orta sahayı kaldırabilecek kapasitede değil.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Bu arada aydın rakibe sarı kart göstermede rekor kırıcak.. Öne geçtiğimiz maşlarda oyuna alırsak çok can yakar..Nitekim gol attı..Sanırım orda ofsaytta yoktu...
    Aydın aynı emre gibi çalım atıyor. Belözoğlu.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    el konusunda sana katılıyorum .. standardı tutturamadı bi türlü yalnız Tolga'nın pozsiyonunu dışarda gördüm ama keşke içerde olsaydı da bi 2 yıl 18'e giremeseydi şimdide alınmasa hakkıdır ya ..
    biraz sonra daha net izlerin Tolga ve Sabri'nin pozisyonunu ama benim ilk gördüğüm topun tamamının çıkmadığı, hatta kanımca Tolga sonra topu sürerek oyuna sokacaktı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gs guzel oynadı hakettıgı bır 3 puan aldı ts nın bu kadar etkısız kalacagını tahmın etmıyordum sonuc olarak lıderız bır Beşiktaşlı olarak teşekkürler galatasaray (=

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by EreN View Post
    alakası yok. emrede aydının hızı yok. emrenin tekniği de aydında yok.

trabzonspor ilk defa zor bir rakiple oynadı. onda da kaybetti. ersun yanal sendromu başlamaz inşallah da lig zevkli geçer.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Beyler herkes mesajlarındaki kullandığı üsluba,kelimelere dikkat etsin.Karşı tarafı rencide edecek söylemlerden kaçınalım lütfen.Adam gibi şurada maçı konuşalım..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

aman diyorum, benzemesin lütfen hiçbir tarafına onun. biz şimdiki halinden memnunuz Aydın'ın. bana biraz Overmars'ı hatırlatıyor mesela, benzeyecekse ona benzesin

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Aydın View Post

trabzonspor ilk defa zor bir rakiple oynadı. onda da kaybetti. ersun yanal sendromu başlamaz inşallah da lig zevkli geçer.
    Beşiktaş'la da oynamıştı kendi sahasında berabere kalmıştı

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    alakası yok. emrede aydının hızı yok. emrenin tekniği de aydında yok.

Valla çalım stilleri birebir aynı geliyor bana. Adam geçerken topu taşıyarak çalımlıyorlar adamı. Ayak içlerinde. Bir uğur gibi, hasan gibi ayağından açarak değil.

Nesil
    2006

Yaktın beni Trabzon kazansaydın cep telefonu paramı ödeyecektim. Şimdi cepten verecez...

Galatasaray hak ettiği bir galibiyet aldı. Arda'nın golü sezonun golü olmaya adaydır. Trabzon defansı ve kalesi kötü. Fransa'dan alınan isim ne zaman kaleye geçecek merak ediyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bir soru sorayım.
    Arda golü bilerek mi attı yoksa şansa mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Tony Slyvia haftaya kalede .. Geç oldu biraz ama ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Beyler uyarı yapmış olmama rağmen görmezden gelenler var.Kişisel polemiklere girmeyin.Maç hakkındaki yorumlarınızı yapın o kadar.Zaten konu maçtan önce çok gerildi.Maçtan sonra bu gerginliğin sonucu kişisel diyaloglara girip kurallarımızı çiğnemezseniz sevinirim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bence orta açmış biraderim.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir soru sorayım.
    Bence orda Servete orta açmak istedi topa fazla kavis verdi kaleye girdi. Yani bence şansa...

Nesil
    2006

Bir soru sorayım.
    Bilerak attı şutu çekmeden önce bir dönüş hareketi yaptı orada kaleciye baktı. Kaleciyi önde bulunca kaleye vurdu. Zaten orta olsa daha aşağıdan giderdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bilerak attı şutu çekmeden önce bir dönüş hareketi yaptı orada kaleciye baktı. Kaleciyi önde bulunca kaleye vurdu. Zaten orta olsa daha aşağıdan giderdi.
    o golde kaleci önde değildiki .. Arda kestikten sonra panter Tolga bi adım attı tongaya düştü ..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Kesinlikle şansa biraz dikkatli bakarsanız ortaya baktığını ama topa fazla kavis verdiğini görürsünüz.

Bunun dışında adam da yetenek olmasa kavis veremez o ayrı

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Maçtan önce dedim Gs tek forvet oynarken senin daha rahat çıkacağın maçta 3 forvet oynamak akıl işimidir ha golü yiyene kadar pozisyonda bulduk ama onları gole çevirecek oyuncu olmadıktan sonra maçın sonucu çok normal.

Çok rahat oynayacağımız maçı kolay bir şekilde rakibe verdik. Ersun Yanal'ı kutluyorum üstün zekasından dolayı.

2.Yarı Isaac'ı neden dışarı alırsın , o maça Tayfun ve Tolga ile niye başlarsın ? Resmen Arda'nın ortasından gol yedik. 2. gol yine Tolga başrolde çık da topa müdahale et be adam..! Trabzon basını sürekli eleştirir bu takımda Trabzonlular oynamalı diye alın görün işte Tayfun , Tolga başlıbaşına zarar bu 2 futbolcuda..

Neyse bu maç bir taktik savaşıydı ve oyunu daha iyi çözen Skibbe kazandı Ersun kaybetti. Tebrikler G.Saray'a.

Umarım bu maçtan sonra Umut - Gökhan ikilisi yanyana oynamaz. Tayfun ve Tolga'da takımda yer almaz inş.

Şu maçın taktiği kalabalık ortasaha ile rakip defansın arkasına atılacak toplar olmalıydı nitekim ilk yarı da 2-3 pozisyon bulduk böyle ama Ersun hocayla buraya kadar.. Yetmıyordu dımı ilerde Umut - Isaac ıkılısı .......

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Egemen'i yürekten kutluyorum ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İğneyle maca cıkan Aslan Yürek Arda'ya helal olsun. O hali ile bize resital sundu. Lincoln de bugun cok iyiydi. Meira ön liberoda kendine düşen görevi gayet iyi yaptı. Oli macında da ortasahada Ayhan ile oynamalı. Baros da cok iyiydi bu arada. Çok gol kacırdı ; fakat Lincoln e attıgı pas , mücadelesi taktire şayandı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    İğneyle maca cıkan Aslan Yürek Arda'ya helal olsun. O hali ile bize resital sundu. Lincoln de bugun cok iyiydi. Meira ön liberoda kendine düşen görevi gayet iyi yaptı. Oli macında da ortasahada Ayhan ile oynamalı. Baros da cok iyiydi bu arada. Çok gol kacırdı ; fakat Lincoln e attıgı pas , mücadelesi taktire şayandı.
    Ayhan mı ? Bu maçta verdiği pasların %80'i rakibeydi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kiminle oynayacak Meira ? Tek mi oynasın =) Elimizdeki tek adam Ayhan.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Lincoln'un iki dakika önce atılması gerekirdi .. Gerçi mühim olan oda değildi ..Sadece bu karardan dolayı Bünyamin Gezer'e olna güvenim azaldı .. Özellikle bizim lehimize de el mi göğüs mü konularında hatalı kararlar verdi .. Lincoln'ü o pozisyonda atmaya açık açık yüreği yetmedi başka bir açıklaması oldugunu düşünmüyorum ..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Ayhan mı ? Bu maçta verdiği pasların %80'i rakibeydi.
    Olamaz mı? Biz seni elli defa uyarıyoruz ama sen yine de aşık oluyorsun. HATA.
    Oda yapabilir hata.. mayg

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri