Quote Originally Posted by shamur1 View Post
Maçtan önce dedim Gs tek forvet oynarken senin daha rahat çıkacağın maçta 3 forvet oynamak akıl işimidir ha golü yiyene kadar pozisyonda bulduk ama onları gole çevirecek oyuncu olmadıktan sonra maçın sonucu çok normal.

Çok rahat oynayacağımız maçı kolay bir şekilde rakibe verdik. Ersun Yanal'ı kutluyorum üstün zekasından dolayı.

2.Yarı Isaac'ı neden dışarı alırsın , o maça Tayfun ve Tolga ile niye başlarsın ? Resmen Arda'nın ortasından gol yedik. 2. gol yine Tolga başrolde çık da topa müdahale et be adam..! Trabzon basını sürekli eleştirir bu takımda Trabzonlular oynamalı diye alın görün işte Tayfun , Tolga başlıbaşına zarar bu 2 futbolcuda..

Neyse bu maç bir taktik savaşıydı ve oyunu daha iyi çözen Skibbe kazandı Ersun kaybetti. Tebrikler G.Saray'a.

Umarım bu maçtan sonra Umut - Gökhan ikilisi yanyana oynamaz. Tayfun ve Tolga'da takımda yer almaz inş.

Şu maçın taktiği kalabalık ortasaha ile rakip defansın arkasına atılacak toplar olmalıydı nitekim ilk yarı da 2-3 pozisyon bulduk böyle ama Ersun hocayla buraya kadar.. Yetmıyordu dımı ilerde Umut - Isaac ıkılısı .......
Quote Originally Posted by shamur1 View Post
Şu maçta rakibi çok iyi analiz edebilecek bir hocaya sahip olsaydık İstanbul'dan en kötü ihtimal 1 puanla dönerdik.

Gerçi bunlar birşey ifade etmiyor.

Gs nin 3 isabetli şutu gol olupta biz beceripte 1 tane gol atamıyorsak fazla derinlere de inmeye gerek yok.

Yenilmemiz iyi oldu umuyorum ki artık hatalarını anlamıştır Ersun Yanal.

Ya o değilde zoruma giden şey ben dahil maçı izleyen bütün arkadaşlarım Gs'nın en kötü bölgesinin savunma ve ortasaha olduğunu biliyor maçtan önce ki bütün yorumlar böyleydi. Stoperde Servet - Emre gibi 2 ağır oyuncuları önlerinde sadece Ayhan var şu takımı ortasaha da kilitledikten sonra maç bitti ya bu kadar basit ne gerek var Umut - Gökhan - Isaac gibi 3 tane forvete bu maça sadece ilerde Umut arkasında Isaac bile yeterdi sağlam bir defans ve ortasaha da rakibi bozacak bir sistem ile.

Sylva
Ferhat
Egemen
Song
Cale
Hüseyin
Serkan
Selçuk
Yattara
Isaac
Umut

şu kadroyu kontraya dayalı bir sistemle oynatmak çok mu zor anlıyamıyorum. Bu zaman da hangi takımlar deplasmanda 3 forvet oynuyor acaba .

maçtan önce adrolar açıklanınca demiştm tek forvet oynayalım 5 ortasaha defansı gerıde kurup komtra oynayalım ama ersun hoca herzamanki gbi fantazilerinin kurbanı oldu adam sürekli golü düşünüyor 3 forvet çıkıyor.colman -yattara yedek tolga ısrarla kalede ya bu adam gecen mac 2 tane gol yedı dah oncede yedı bu maça al slyvayı sankı karşında anadolu takımı varmiş gibi ne bu hucüm aşkı ya galatasarayuı ve sibbeyi tebrik ederim lincoln de çok istekliydi bence bzdede sanki adamlar atmamak için yarıştı.umutu anlıyorum tmm alıştuım ona pozısyon kactıgı zaman dıyorum aa umut mu normal ama gökhandan beklemezdim.neyse lderlik gtti ancak hersey bıtmıs değil ve kimse bu takımdan şampiyonluk bekliyor-beklemiyor.