Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 19. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş kazanır
-
Berabere biter
-
Sivasspor kazanır
-
Ayrıca son olarak bütün buradaki 16 yaşında Beşiktaşlı arkadaşlarımız bile gelip evet dün gece kötü şeyler yaptık. Kesinlikle katılıyorum yapacak bişey yok demeyi bilirken. Sizin gelip o mesajları silmeniz de utanç vericidir.
Kusura bakmayın ama bu nasıl yöneticiliktir. Milletin zoruna giden şeyleri silme işinden ibaret ise tamam. Yok eğer bir şeyler yapacağız diyorsanız ayrı. Bu nasıl birşeydir. Ben oraya 15 yaşındaki çocuk kafasına taşlar yerken sizin içiniz parçalanmadımı yazdım. Siz o mesajları silerken haklı ile haksızı ayırt edemediniz mi? Benim neler düşündüğümü ayırt edemediniz mi?
İnanın sayfalarca yazarım. Ancak hem hayal kırıklığı içerisindeyim hemde artık dürüstlüğüne inanmadığım insanlara laf anlatmaktan bıktım.
Bana gelen özel mesaja bakın. Beşiktaş taraftarından ya özür dilersin yada siteden ömür boyu uzaklaştırılırsın.
Şöyle mi diyeyim o zaman? Beşiktaş taraftarından özür diliyorum. 15 yaşındaki çocukların kafalarını yarmaya devam etsinler.
Hadi canım. DÜŞÜNCELERİ BASKI İLE DURDURAMAZSINIZ
Herzaman ki gibi kararınızı saygıyla karşılarım. Ama son kez gönderilişimin bu şekilde olması beni acayip yaraladı.
Mesaj Yetkileri