Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

6 31.58%
  • Berabere biter

9 47.37%
  • Sivasspor kazanır

4 21.05%
1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: Beşiktaş - Sivasspor [ TSL 8. Hafta ]

Hybrid View

Talking

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Her kafa yaran Teröristmi oLuyor sen hiç hayatında kavga etmedinmi adamın kafasını yarmadınmı sendemı Terörist oluyorsun o zaman? Saçma KeLimeler kullanma(Terörist) Besiktas Tribünü Su Dünyanın en iyi Tribünü nerde ne yapacagını bılen taraftardır senı ılgılendırmez ne yapacagı.

Oncelikle tribun teroru ile dagdaki teroru ayirt etmen lazim, hatta trafik terorude vardir.

Eger ben tribunde rakip taraftarin kafasini yararsam bir tribun teroru yaratmis olurum veya alkollu bir sekilde araba kullanip birde hiz yaparsam trafik teroru yaratmis olurum. Tabi bu olay icin Bjk tribunlerine terorsit falan yakistirmasi yapilmaz ama onu kim yaptiysa tribun teroru yaratmistir. Savundugumuz seylere bence biraz daha dikkat edelim.

Maci Sivassporda, Bjk'de alabilirdi. Sivas'da Sezer'in kacirdigi net pozisyon vardi. Bana kalirsa bjk cok iyi oynamadi veya ben Bjk'den daha fazlasini bekliyordum ama bu forumda ki Bjk taraftarlarinin bu oyundan mutlu olmasi beni ayrica mutlu etti. ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by paco View Post
    Bana kalirsa bjk cok iyi oynamadi veya ben Bjk'den daha fazlasini bekliyordum ama bu forumda ki Bjk taraftarlarinin bu oyundan mutlu olmasi beni ayrica mutlu etti. ...
    Oyundan çok oyuncularımızın sürekli hücumu düşünmesi taraftarın hoşuna giden.Çünkü bunu Del Bosque zamanından beri yapmıyoruz.Savunma öncelikli futbol artık taraftarın görmek istemediği bir durumdu ve Mustafa hoca öncelikle takımda bunu değiştirdi.Oyun olarak hala istenilen düzeyde değiliz.Bunu Mustafa hocada belirtiyor.Fakat Mustafa hoca geldiğinden beri takımda bir şeylerin değiştiği aşikar.Dün akşam kazanamadık fakat bu kötü oynadığımızdan değil bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedimizden.İşte bu yüzden şimdilik taraftar memnun durumdan.İleride takım dahada iyiye giderse ki beklentimiz bu yönde dahada memnun olacağız.

Abi Peki O Trabzon Olayında Futbolcularımızın Teknik Heyetin yada Başkanın Ne Gibi Suçu Vardıda Biz Sütten Çıkmış Ak Kaşık Değiliz Ne Suçumuz Vardı Biz Futbolumuzu Oynadık Orda Trabzon Taraftarı Olaya Müdale Etmeseydi 3 Puanı Alıyorlardı Balili Mehmet Yada Musa Hakeme Çok İtiraz Edebilirler Ama Buna Taraftar Müdale Edip Sivas Suçlu Oluyorsa Bilmiyorum Hata Bizde O Zaman
    Şu mesajından sonra konuyu uzatmanın yararsız olacağı kanaatine vardım.Çünkü yazdıklarımız,düşüncelerimiz değişmeyecek.Sana göre Sivas oyuncuları ve teknik heyeti sütten çıkmış ak kaşık,bana göre değil.Ama ortak olduğumuz bir düşünce var.Taraftarın yaptığının yanlış olduğu..
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by paco View Post
    Oncelikle tribun teroru ile dagdaki teroru ayirt etmen lazim, hatta trafik terorude vardir.

Eger ben tribunde rakip taraftarin kafasini yararsam bir tribun teroru yaratmis olurum veya alkollu bir sekilde araba kullanip birde hiz yaparsam trafik teroru yaratmis olurum. Tabi bu olay icin Bjk tribunlerine terorsit falan yakistirmasi yapilmaz ama onu kim yaptiysa tribun teroru yaratmistir. Savundugumuz seylere bence biraz daha dikkat edelim.
    ...
    Demek istediğim bu dur işte. Hepimiz neyin ne oLduğunu ayırt ediyor oLabiLmemiz gerek. Ayrıca ifade ederkende bunLarı da beLirtmeLiyiz tabi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri