Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

6 31.58%
  • Berabere biter

9 47.37%
  • Sivasspor kazanır

4 21.05%
1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: Beşiktaş - Sivasspor [ TSL 8. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Küfürü savunmuyorum ama hırsızın hiç mi suçu yok diyede insanın aklına gelmiyor değil.Ben tribünde olmadığım için bir şey bildiğimi iddia edemem ama durduk yerede bu adamlara küfür edilecek değil.Mutlaka bir şeyler yaptılar.Ayrıca geçen sezon Sivas'ın Trabzonspor ile yaptığı maçta Trabzon taraftarı sahaya girmişti.Başrolde yine Sivas.O maçtada Trabzon taraftarı durduk yere sahaya girmedi herhalde..Fakat şunuda tekrar belirteyim.Ne Trabzon taraftarının nede Beşiktaş taraftarının yaptığı doğru değil..
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Küfürü savunmuyorum ama hırsızın hiç mi suçu yok diyede insanın aklına gelmiyor değil.Ben tribünde olmadığım için bir şey bildiğimi iddia edemem ama durduk yerede bu adamlara küfür edilecek değil.Mutlaka bir şeyler yaptılar.Ayrıca geçen sezon Sivas'ın Trabzonspor ile yaptığı maçta Trabzon taraftarı sahaya girmişti.Başrolde yine Sivas.O maçtada Trabzon taraftarı durduk yere sahaya girmedi herhalde..Fakat şunuda tekrar belirteyim.Ne Trabzon taraftarının nede Beşiktaş taraftarının yaptığı doğru değil..
    Abi Sen Ne Diyorsun Canını Yiyim Ya Geçen Sene Ayman Tutup Baliliyi Futbol Dışı Bir Sertlik İle Yere İndiriyor Bizim Oyuncularımıza 1-0 Yeniğiz O Gerginlikle Aymanı Gidip Uyarıyor Sahaya Kendini Bilmez Bir Trabzonspor Taraftarı Girip Mehmet Yıldızın Kör Edebilecek Sertlikle Göz Altına Vuruyor Ardından Bizim Futbolcularımız Suçlu Oluyor Lütfen Geçen Sene Bizi AYI Ettiniz Bu Sene P.Ç Ettiniz Biz Size Ne Yaptıkda Bunları Hakettik Bizde Sahada Savaşacaz Mehmet Yıldız Defansınızı Hallaç Pamuğu Edince Beşiktaş Taraftarı Gelip Ana Bacı Avrat Demeden Küfür Ediyor Şimdi Burada Suç Mehmet Yıldızdamı Bülent Uygunda Yoksa Sivaslı AYIlardamı Sorarım Size Lütfen Bu Kadar Anadolu Karşıtı Olmayın

Mesaj Yetkileri