Oyundan çok oyuncularımızın sürekli hücumu düşünmesi taraftarın hoşuna giden.Çünkü bunu Del Bosque zamanından beri yapmıyoruz.Savunma öncelikli futbol artık taraftarın görmek istemediği bir durumdu ve Mustafa hoca öncelikle takımda bunu değiştirdi.Oyun olarak hala istenilen düzeyde değiliz.Bunu Mustafa hocada belirtiyor.Fakat Mustafa hoca geldiğinden beri takımda bir şeylerin değiştiği aşikar.Dün akşam kazanamadık fakat bu kötü oynadığımızdan değil bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedimizden.İşte bu yüzden şimdilik taraftar memnun durumdan.İleride takım dahada iyiye giderse ki beklentimiz bu yönde dahada memnun olacağız.
Şu mesajından sonra konuyu uzatmanın yararsız olacağı kanaatine vardım.Çünkü yazdıklarımız,düşüncelerimiz değişmeyecek.Sana göre Sivas oyuncuları ve teknik heyeti sütten çıkmış ak kaşık,bana göre değil.Ama ortak olduğumuz bir düşünce var.Taraftarın yaptığının yanlış olduğu..Abi Peki O Trabzon Olayında Futbolcularımızın Teknik Heyetin yada Başkanın Ne Gibi Suçu Vardıda Biz Sütten Çıkmış Ak Kaşık Değiliz Ne Suçumuz Vardı Biz Futbolumuzu Oynadık Orda Trabzon Taraftarı Olaya Müdale Etmeseydi 3 Puanı Alıyorlardı Balili Mehmet Yada Musa Hakeme Çok İtiraz Edebilirler Ama Buna Taraftar Müdale Edip Sivas Suçlu Oluyorsa Bilmiyorum Hata Bizde O Zaman

...