1 ile 30 arası toplam 679 sonuç

Konu: Beşiktaş JK

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Takım önemli değil, bugün Bjk tribününden 10 adama sorsanız 4 tanesi "Delgado büyük oyuncu" der, 3 tanesi "idare eder ama o paraya değmez" der, kalanlar da "Sergen'in tırnağı olamaz" der, bunların hepsi de aynı adamı izlemiştir halbuki. Ben ilk mesajlarımda "Galatasarayı bilerek güçlü yapmışsınız" dememiştim, "Gs ile Bjk araştırmacısı aynı perspektiften bakmamış olaya, oyuncuları takım içinde olduğu kadar takımlar arasında da karşılaştırarak belli bir ladder oluşturulmalıydı" ya getirmiştim, aldığım cevabın hali ortada.

Kalkıp bana "İ. Üzülmez neden A. Cole ayarı değil" demiş 15 yaşındaki çocuğa cevap verir gibi cevap verenin iyi niyetinden şüphe ederim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Aydoğan View Post

Bana kalırsa onun üslubuna takıp da gitmesini istemekten öte, daha yumuşak eleştriler yapıp işe daha sıkı sarılmasını sağlamak gerekir.
    Bunu yapabilirim, bu içerikte bir mesaj ilk etapta Araştırma şefinin kendisinden gelmiş olsa tartışma bu noktaya gelmezdi zaten.
    Last edited by mozar : 03.Kasım.2008 at 17:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by mozar View Post
    Takım önemli değil, bugün Bjk tribününden 10 adama sorsanız 4 tanesi "Delgado büyük oyuncu" der, 3 tanesi "idare eder ama o paraya değmez" der, kalanlar da "Sergen'in tırnağı olamaz" der, bunların hepsi de aynı adamı izlemiştir halbuki. Ben ilk mesajlarımda "Galatasarayı bilerek güçlü yapmışsınız" dememiştim, "Gs ile Bjk araştırmacısı aynı perspektiften bakmamış olaya, oyuncuları takım içinde olduğu kadar takımlar arasında da karşılaştırarak belli bir ladder oluşturulmalıydı" ya getirmiştim, aldığım cevabın hali ortada.

Kalkıp bana "İ. Üzülmez neden A. Cole ayarı değil" demiş 15 yaşındaki çocuğa cevap verir gibi cevap verenin iyi niyetinden şüphe ederim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Bunu yapabilirim, bu içerikte bir mesaj ilk etapta Araştırma şefinin kendisinden gelmiş olsa tartışma bu noktaya gelmezdi zaten.
    Dikkat ederseniz kızılan noktayı görürsünüz diye düşünüyorum.

Tamamen sallayarak 2 adet cümle yazacağım, aradaki farkı anlamaya çalışın:

1. Yahu bu TR ligi hep mi berbat olacak? Şu Holosko'nun bitiriciliğine bakın, 1 yapsaydınız bari de kurtulsaydınız.

2. Holosko'nun bitiriciliğini düşük buldum. Holosko'yu pek çok çok maçta canlı izlemiş biri olarak belirtmeliyim ki, özellikle kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda topu kalecinin uzanamayacağı noktaya çok iyi yolluyor.

Ayrıca Holosko geçtiğimiz sezon;

X şut çekmiş.
    Y tanesi isabetli olmuş.
    Z tanesi gol olmuş.

Y/X ve Z/Y oranlarını benzer forvetlerle karşılaştırdığımızda bariz oranda yüksek olduğunu görüyorum. 2-3 puan yükseltilmesi doğru olacaktır çünkü 16 yaparsanız benzer istatistiklere ve yeteneklere sahip olan K oyuncusu ile eşit bir değer almış olur.

Sizce hangisi yapıcıdır? Hangisi sinir edicidir?

Biraz daha üsluba dikkat edelim. Eğer tınlanmazsanız, o zaman üslubunuzu sertleştirebilirsiniz.
    Last edited by Ilhan : 03.Kasım.2008 at 21:02 Reason: düzeltme
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri