Quote Originally Posted by extensor View Post
Yahu bu sayfalarda oluşan yorumlar çok şaşırtıyor beni. Çok ama çok farklı düşünüyorum sizlerden. Ben aksine serdarın çok güçsüz olduğunu düşünüyorum mesela. Exiting ile nasıl farklı bir bakış açımız varsa mübarek. Yanlış anlaşılmasın ama ben tam tersi düşünüyorum ve görüyorum

Benim gördüğüm Serdar hiçte öyle ikili mücadelelere girip üstün çıkabilmiş bir adam değil. Benim gördüğüm serdar sık sık korner direğine sıkıştırılan orda bir omuz darbesiyle indirilen bir adam. Hatta sonra yediremeyipte kavga çıkaranda bir adam.

Benim gördüğüm serdar sol taç çizgisinden topla ilerlerken topu sağ ayağına çekmeyi düşünen ama çekince müdahale alan ve sık sık yere düşen bir oyuncu.

Üstelik Hayrettin abi demişki sürekli kendini geliştiriyor. Ama nasıl olur. Geçen senenin key player adamı şimdi backup. Nasıl geliştirmektir ben anlamadım ki? Bence geliştirmiyor hergeçen gün daha çok şımarıyor ne oldum delisi oluyor.

Haftalardır ayağında pranga var gibi oynayan 2 adamdan biri değilmi bu adam.
Diğeri kim oda ne tesadüf holosko

Şimdi kırıcı olmak istemiyorum ama Baroşla Güizayla kıyaslamak istiyorsunuz bu adamı. Ama mantıklımıdır. Selçuk İnan'ı Linderoth Lincoln'le Alex'le kıyaslamaktan ne farkı vardır. Holosko 140 küsür calara bir kerette bir yamada laik görülmüş bir isim. Hemen hemen Güiza Baros kadar iyi yapılmış bir isim. Gerçekte onun kadar iyimidir?

Geçen sene önemli bir performans gösterdi Beşiktaşta... Yaklaşık 4-5 ay.
Peki bu sene nerelerde yaklaşık 2 aydır?

Hayatı boyunca ne kadar oynamıştır Holosko? Ne kanıtlamıştır bu süre zarfında 140 küsür calara çıkarılması için. artvinhopaspora iki depar atıp gol attı diye 140lara çıkarılması hiç doğru değil. Aghahowa'yı beraberinde Youla'yı da 140 lara getirelim ozaman 3-5 maç onlarda üstün performans gössterdiler...

140 küsür ca lar veee ayrıyetten pa sına da ulaşabilecek bir yaşı var kendisinin.

Halbuki besbeli, taraftar gözlüksüz bakılınca görülürki. Bir yanda Baros, Güiza ve taaaaaa öbür yanda Holosko.
Aynı katagoride aynı sınıfta değiller yani. Baros Güiza 2. sınıf ise Holosko 4 en fazla 3. sınıf forvet şu anda.

Ha hiç bir zaman 2. sınıf fırvet olamaz demiyorum. Geliştirir kendisini. Su koyvermez bu sene ki gibi olur 2. sınıf forvet.

Bizde daha olmamışken hamken vermişiz 140 ları. Şimdi daha çiğ olduğunu yeni yeni görünce diyoruzdur. Biz buna 140 küsür verdik ama vermesemiydik acaba diye...

Geçen seneki yüksek ca artışında Koray'ın aceleci ve yanlış davrandığını düşünüyorum. Aramız iyidir anlayışla karşılar beni saygılar...

VereLim 110 CA HoLosko ya Serdar Özkan a da 100 CA takıLsınLar nasıL oLsa bu adamLar hiçbirşey yapmamış, hiç bir işe yaramayan adamLar.

Yahu bu kadar mantıksızLık oLurmu ? ELinizde oLsa adamLara CA ve PA değeri biLe girmeyeceksiniz, bu kadar köreLtmeyin yahu, biraz iyi şeyLer konuşun, varsa yoksa işiniz kes CA düşür PA

Göz var nizam var. Bir konu hakkında değerLendirme yaparken geneL oLarak görüşLere bakmak gerek. Burda 15 kişi diyor ki hoLosko sıkıntıLı, Serdar Özkan da da biraz sıkıntıLar var iyi kötü herkes birşeyLer söyLemeye çaLışıyor becerebiLdiği kadarı iLe ama kaLkıpta 1-2 kişi yok iyi diyorsa bir dengesizLik vardır.

Sadece ben ne düşünüyorum değiL, diğerLeri de ne düşünüyor diye bakmak gerek oLaya. Zaten en büyük yanıLgıya düşme oLayınız burda kopuyor. Sen araştırmacısın diye herşeyi daha iyi biLemez, her gördüğün de daha doğru oLamaz.

ÖyLe bir tavrınız var ki biz iyi diyorsak siz kötü biz kötü diyorsak siz iyi diyorsunuz. Sanki sözLeşiLmiş gibi

Azcık bir kaç kişi HoLosko için evet yeterLidir iyi oLmuş dedik hemen başLadınız diğer yamada nasıL kırparız bu adamı, bu adam evet biraz fazLa oLmuş demeye.

Serdar özkana kötü dedik hemen daha nasıL kötü yaparız girişimLeri başLadı.

Bu bir futboL oyunu. Ve adı üstünde Oyun. Biraz tatmin edici şeyLerde yapmanız gerektiğini anLayamıyorsunuz. Diyorsunuz ki biz diğer araştırmacıLar gibi oLmayız ne ise o yaparız ama birazcık ne ise o yapsanız ve burda azıcık daha tatmin edicek, insaLarı heyecanLandıracak cümLeLer sarf etseniz inanın bu yaptığınız profiLLer biLe kabuL ediLecek ve tepki azaLıcaktır.

Babanınızın oyununu yapmıyorsunuz, bu oyunu burda ki herkes için yapıyorsunuz. Yani biraz daha geniş düşünmek gerek. Herşey kırpma, biçme iLe oLmuyor.

Ben bu oyuna 3 yıLdır para veriyorum. OrjinaL oyun aLıyorum. DoğaL oLarak ta verdiğim paranın hakkını görmek istiyorum. Burda bu takımı benim kadar savunan yok. Çünkü benim durumuma geLmeden kimse beni anLayamaz. Ben bu 3 yıL sürecinde oturupta adam gibi Beşiktaş kariyeri yapamıyorsam, SaLLama West Brom gibi takımLarLa 5-6 sezon oynuyorsam geLipte burda konuşurum. Sizde biraz bizi anLamaya çaLışın.

Bir ortak nokta buLunmaLı. Biri 13 der sen 11 dersin ama bunu bir kitLeye hitap ettiğiniz için 12 de yapabiLmeyi biLmeniz gerek.

ŞöyLe deyin bir kere de aLın siz geçen yıL şu şu özeLLiği şu oLsun dediniz bizde yaptık ama görüyormusunuz öyLe değiLmiş ? diyebiLirmisiniz ?

Bu zamana kadar hep sizi ne oLursa oLsun anLamaya çaLıştım. Birazda şimdi siz bizi anLamaya çaLışın.

Üretici her zaman karşı tarafın ne oLursa oLsun eLeştiriLerine, isyanLarına, beğenmemeLerine ve beğenmesine karşı nasıL davranacağını biLmeLi. NasıL tatmin edeceğini kavrayabiLmeLidir.