Quote Originally Posted by perpetua View Post
Ya konsantrasyon?

Yoksa bu takimin geri kalaninin maglubiyete isyan etmemesinin bir elestirisi olmasin..

Yani sadece laf ola tartismak icin yorum yapiyorsunuz.. Robinho takimindan ayrilmak istemese rakam o kadar ufak olurmuydu acaba?

Sampiyonlar ligi'nin tozunu atmak icin ille de kupayi kazanmak gerekli mi? Roma her katildiginda hangi seviyelere cikmis?

Saka yapiyorsunuz galiba? Gecen yil Turkiye'de kuvvetli gorunun Deivid'in Chelsea karsisinda nasil ayakta duramadigini, ikili mucadelelerde nasil yetersiz kaldigini gordukten sonra gercekten bunu mu soyluyorsunuz?

Guc ile denge farkli seyler.

Omuz mu? O pozisyonda Arda Deumi'nin onune geciyor ve mudahale yapmasina izin vermiyor. Deumi mudahale yapmaya kalksa faul yapma ihtimali cok yuksek. Orada Arda gucunu kullanmiyor, topun gidecegi yeri umut ediyor, oraya dogru yoneliyor ve cabuklugu ile Deumi'nin onune sizip mudahale sansi vermiyor. Fiziksel bir mucadele gormuyorum o pozisyonda.

Yoo. Rakibe gore degerlendirirseniz Arda'nin hala cok kuvvetli olmadigini gorursunuz.

32 yasina gelmis Totti ile belki ayinidir. Kaka ile ayni olmasi dusuncesi Kaka'yi hic izlememis oldugunuz hissini yaratir bende.

Nasil hizli olsa Messi olurdu iddianiz yok? 180-190 CA/PA dusuncesini ortaya koyan siz degilmisiniz?

180-190 CA/PA'lardan bahsediyorsunuz, bu oyuncularla kiyaslama yapmak ne kadar dogru oldur diye soruyorsunuz. O CA/PA seviyeleri icin bu adamlarla kiyaslamak gerekiyor tabii ki.

Bunyenin saglikli olmasi ile bir oyuncunun kuvvetli/dengeli olmasi arasindaki baglam nedir?

Yazdiklarimi anlamak istemediginiz icin demogoji yaptiginizi dusunuyorum acikcasi.
evet evet haklısın...
ben yanılmışım...

Ribery'de iyi ki kaçmış Valla yoksa şuan muhtemelen 110-120 arası bir CA sı olurdu diye düşünüyorum bu yorumundan sonra...