-
Su oyuncuya su kadar CA verme olayi artik cok sikici gelmeye basladi. Burada arastirmacilar mini edtorlerinde oyunculara hak ettiklerini dusundukleri degerleri veriytor ozellikleri icin o degerler de mini editoer tarafindan toplanip bi CA cikariyor yani ille de ben bu oyuncuya max su kadar CA vericem deyip sizler gibi ezbere bi is yapmiyorlar. Ha belki asagi yukari max su CA civari vermegi hedefliyo olabilirler onun icin beli kriterler olabilir ama istisnalar da olmaz diye bisey yok bi oyuncu fazlasini hak ederse alir. Burada su oyuncu su kadar CA olsun bu kadar olsun dicenize spesifik ozelliklere konsantre olsak cok daha iyi olur. Bu arada Arda'nin CA 148 ve Bastian Schweinsteiger ki 147 demek ki ozelliklerini toplayinca editor bu rakamlari hesaplamis. Her ozelligin belli bi agirligi bi degeri var SI'dan baska kimsenin bilmedigi (veya bilenlerin aciklik getirmedigi) bi formul tarafindan bunlar hesaplaniyor ve karsimiza CA puani cikiyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eklemek istedim rtansfermarkt iyidir guzelfi hosdur wikipedia gibidir ama tipki wikipedia gibi orada gordugunuz herseye kesin ole dir dogrudur dememek lazim en az 2-3 yerden daha cek etmek gerekir. Bu tur siteleri sen ben herkez girip zevkine gore editleye bilir. Ha evet moderatorler vardir kontrol ederler vs. ama o kadar da guvenmemek lazim her zaman.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sanirim her sayfa tekrar etmek zorunda kalicam 2-3 sayfadir boyle gidiyo kimse de bisey dememis Harry Kewell'in Galatasaray'a kontratli fizyoterapisti Les Gelis hakkinda ne dusunuluyor, oyuna yansitilicak mi, yansitilmicaksa sebebi nedir? Umarim kendisi ile ilgili koydugum haberler okunmustur...
Last edited by licentia : 05.Kasım.2008 at 20:03
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri