Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
Saygı duyuyorum , Galatasaraylı arkadaşların bu kadar iyi takımla bu skor mu olacaktı diye düşüncelerini maçtan sonra göreceğiz en çok sen göreceksin bir yönetici olarak

Tabi Fenerbahçe yenerse.
Sanırım bir yanlış anlaşılma söz konusu.Ben Galatasaray için kaybetmek çokta büyük sorun değil derken bu maçta alınacak mağlubiyetin telafisi mümkün demek istemiştim aslında.Yani bu maçta alınacak olası bir mağlubiyet takımı Fenerbahçe'nin alacağı mağlubiyet kadar etkilemez ki sezon içinde çok iyi giderken yaşanılan sürpriz puan kayıpları var.Taraftar takımdan memnun şu anda.Takımdada durumlar iyi.Bu maçta alınacak mağlubiyet sonrası her şeyin kötüye gideceğini sanmıyorum..Anlatmak istediğim buydu.

Fenerbahçe'de ise durumlar farklı.Şu an takım keskin bir ipte yürüyor.Henüz taraftarın istediği şeyler sahaya yansıtılmış değil.Fakat bu maçta alınacak galibiyet ile her şey düzebilir.Takım tabir-i caizse düzlüğe çıkar.Fakat olası mağlubiyette işler dahada kötüye gidecek.Ayrıca yukarısıylada puan farkı tekrardan açılacak..

He bu arada Galatasaraylıların bu maçta takımlarının yenilmeleri sonucunda söyleyecekleri konusunda hemfikiriz.Galatasaraylılar bu maç için büyük bir beklenti içerisindeler.Bunu hem gerçek hayatta hem forumlarda gözlemlemek çokta zor bir durum değil.Bu maçı takımlarının 9 yıllık seriye rağmen kazanacaklarını düşünüyorlar,inanıyorlar.Tabii ki mağlubiyette üzülecekler.Zaten takımları şampiyonluğu garantilese bile her taraftar derbi karşılaşmalarında alınan mağlubiyetlere üzülür.Fakat bu maçtan sonra Galatasaraylı taraftarlar umutsuzluğa düşmeyecekler.Çünkü biliyorlarki bu mağlubiyetin telafisi mümkün..