Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
66. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

30 45.45%
  • Galatasaray

31 46.97%
  • Beraberlik

5 7.58%
Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 275 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [ TSL 10. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Saygı duyuyorum , Galatasaraylı arkadaşların bu kadar iyi takımla bu skor mu olacaktı diye düşüncelerini maçtan sonra göreceğiz en çok sen göreceksin bir yönetici olarak

Tabi Fenerbahçe yenerse.
    Sanırım bir yanlış anlaşılma söz konusu.Ben Galatasaray için kaybetmek çokta büyük sorun değil derken bu maçta alınacak mağlubiyetin telafisi mümkün demek istemiştim aslında.Yani bu maçta alınacak olası bir mağlubiyet takımı Fenerbahçe'nin alacağı mağlubiyet kadar etkilemez ki sezon içinde çok iyi giderken yaşanılan sürpriz puan kayıpları var.Taraftar takımdan memnun şu anda.Takımdada durumlar iyi.Bu maçta alınacak mağlubiyet sonrası her şeyin kötüye gideceğini sanmıyorum..Anlatmak istediğim buydu.

Fenerbahçe'de ise durumlar farklı.Şu an takım keskin bir ipte yürüyor.Henüz taraftarın istediği şeyler sahaya yansıtılmış değil.Fakat bu maçta alınacak galibiyet ile her şey düzebilir.Takım tabir-i caizse düzlüğe çıkar.Fakat olası mağlubiyette işler dahada kötüye gidecek.Ayrıca yukarısıylada puan farkı tekrardan açılacak..

He bu arada Galatasaraylıların bu maçta takımlarının yenilmeleri sonucunda söyleyecekleri konusunda hemfikiriz.Galatasaraylılar bu maç için büyük bir beklenti içerisindeler.Bunu hem gerçek hayatta hem forumlarda gözlemlemek çokta zor bir durum değil.Bu maçı takımlarının 9 yıllık seriye rağmen kazanacaklarını düşünüyorlar,inanıyorlar.Tabii ki mağlubiyette üzülecekler.Zaten takımları şampiyonluğu garantilese bile her taraftar derbi karşılaşmalarında alınan mağlubiyetlere üzülür.Fakat bu maçtan sonra Galatasaraylı taraftarlar umutsuzluğa düşmeyecekler.Çünkü biliyorlarki bu mağlubiyetin telafisi mümkün..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Çubuklumu giydim bekliyorum. =)

sakary Ali Misafir

STAT: Şükrü Saracoğlu
    HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu, (4. Hakem) Süleyman Abay

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Emre, Maldonado, Selçuk, Uğur Boral, Semih, Güiza
    TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones

GALATASARAY: De Sanctis, Sabri, Servet, Emre Aşık, Hakan Balta, Ayhan, Meira, Arda, Lincoln, Baros, Ümit Karan
    TEKNİK DİREKTÖR: Michale Skibbe

İlk 11ler değildir daha bu saatte belli olmaz ama ligtvde yazan kadrolar bunlar ama ilk 11ler belli olduda demiyor muhtemel 11lerde demiyor

Dakikalar geçince heyecanım da artmaya başladı.Klişe olacak ama herşeyden önce dostluğun kazanacağı bir derbi olması dileğiyle.

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

UEFA'nın sitesindeki bir süre önceki bir tartışma konusunda "Galatasaray - Fenerbahçe derbisi mi yoksa Olympiakos - Panathinaikos derbisi mi daha büyük?" sorusu sorulmuştu. İtalyan bir yazar "Şaka mı yapıyorsunuz, Galatasaray - Fenerbahçe derbisiyle dünyada karşılaştırılabilecek tek derbi Boca Juniors - River Plate derbisidir. Komik bir konu olmuş bu." anlamına gelen bir cevap yazmıştı ve birçok başka yazar da bu savı desteklemişti. Umarım dünyada değişik ülkelerde bu izlenimi yaratmış bir derbiye yakışır bir mücadele olur, şu saatten sonraki tek isteğim budur

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Doğrudur, çoğu kimse tarafından dünya derbisi deniyor ama acaba kaç ülke canlı yayınlayacak bu derbiyi merak ediyorum? İspanya'da yayınlanabilir çünkü Fenerbahçe maçlarını Aragones geldikten sonra vermeye başladılar, başka da Lig TV'ye başvurup maçın yayın hakkını isteyen ülke yoktur sanırım varsa da 2 ya da 3.

Şimdi bu elimizdeki değeri pazarlayamamaktan mı yoksa bu değeri gözümüzde çok büyüttüğümüzden mi böyle oluyor? Yayın hakkını geçtim, mesela Eurosport, bu hafta boyunca bu maç ile ilgili ne kadar haber yaptı, gündemde tuttu ya da alt yazılarda bu maç ile ilgili bilgiler verdi?

Tabi bizdeki heyecan apayrı, maçı sabırsızlıkla bekliyoruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Lig TV'de Yayın başladı...

Galatasaray'ın kadrosu belli oldu. Galatasaray, Bencifa maçındaki kadrosu ile çıkıyor.

Maç başlar başlamaz konfeti yağmuru yapılacakmış

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kewell'ın oynamasını çok istiyordum bu maç ilk 11'de

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Paf macı 2-2 bitmiş . 2-0 geriden gelip 2-2 yapmışız.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bizim kadro netleşmiş..Benfica macı kadrosu olacakmış..Az önce ligtv'de söylendi..Topal,Aydın ve Kewell yedekler arasında olacakmış..Ne kadar dogru resmi kadrolar açıklanınca ögreniriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence Kewell ile başlanıp ilerleyen dakikalarda Ümit Karan veya Baros oyuna girseydi daha iyi olurdu.Bakalım ne kadar doğru bir seçim olacak maç içerisinde göreceğiz hep beraber..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Sanırım bir yanlış anlaşılma söz konusu.Ben Galatasaray için kaybetmek çokta büyük sorun değil derken bu maçta alınacak mağlubiyetin telafisi mümkün demek istemiştim aslında.Yani bu maçta alınacak olası bir mağlubiyet takımı Fenerbahçe'nin alacağı mağlubiyet kadar etkilemez ki sezon içinde çok iyi giderken yaşanılan sürpriz puan kayıpları var.Taraftar takımdan memnun şu anda.Takımdada durumlar iyi.Bu maçta alınacak mağlubiyet sonrası her şeyin kötüye gideceğini sanmıyorum..Anlatmak istediğim buydu.

Fenerbahçe'de ise durumlar farklı.Şu an takım keskin bir ipte yürüyor.Henüz taraftarın istediği şeyler sahaya yansıtılmış değil.Fakat bu maçta alınacak galibiyet ile her şey düzebilir.Takım tabir-i caizse düzlüğe çıkar.Fakat olası mağlubiyette işler dahada kötüye gidecek.Ayrıca yukarısıylada puan farkı tekrardan açılacak..

He bu arada Galatasaraylıların bu maçta takımlarının yenilmeleri sonucunda söyleyecekleri konusunda hemfikiriz.Galatasaraylılar bu maç için büyük bir beklenti içerisindeler.Bunu hem gerçek hayatta hem forumlarda gözlemlemek çokta zor bir durum değil.Bu maçı takımlarının 9 yıllık seriye rağmen kazanacaklarını düşünüyorlar,inanıyorlar.Tabii ki mağlubiyette üzülecekler.Zaten takımları şampiyonluğu garantilese bile her taraftar derbi karşılaşmalarında alınan mağlubiyetlere üzülür.Fakat bu maçtan sonra Galatasaraylı taraftarlar umutsuzluğa düşmeyecekler.Çünkü biliyorlarki bu mağlubiyetin telafisi mümkün..

Yok ben anladım demek istediğini.Fener'i çok etkiler katılıyorum aynı şeyleri dile getiriyorum.Ancak Galatasray'ı da etkileyecek lig durumu için olmasa da taraftar moralini.Lig için bişey demedim(:

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Lig TV'de Yayın başladı...

Galatasaray'ın kadrosu belli oldu. Galatasaray, Bencifa maçındaki kadrosu ile çıkıyor.

Maç başlar başlamaz konfeti yağmuru yapılacakmış
    konfeti yağmuruna ne gerek var yahu bende geçen geçmiş yıllardaki maçları izlerken sahadaki konfetiden oyuncuların topu zor taşıdığını görünce aman neyseki bunlardan kurtulduk eskiden neydi o öyle diyordum. Şimdi tekrar olacağını duyunca üzüldüm valla... Maç başladıktan sonra oyunun durmasına neden oluyor.. Birde yakıcı maddelerle buluşunca tehlike bence gereksiz...

PAF'larda 2-2 sonuçlanmış...
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006

Mustafa abi, konfeti derken küçük konfetiler olur. Çimi kaplayacak şekilde atılacaktır.

İstikal Marşından önce bayrak şov olacakmış. Merak ettim nasıl bir görüntü olacak. =) Ardındanda konfeti yağmuru.

Fenerbahçe için ölüm kalım maçı, ya tamam ya devam diyecek. Kaybettiğinde artık lig için bir umudu kalmayacağı düşüncesindeyim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

PAF derbisinde gülen yok!
    PAF Ligi'nin 10. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray 2-2 berabere kaldı. Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri'nde oynanan maçta Fenerbahçe ilk yarıyı 6. dakikada Enis Gül ve 25. dakikada Yasin Gurbet'in attığı gollerle 2-0 önde kapattı. İkinci yarıya hızlı başlayan Galatasaray, 46. dakikada Mert Afyon ve 47. dakikada Gökhan Öztürk ile bulduğu gollerle beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı.

Fenerbahçe bu sonuçla PAF Ligi'nde puanını 25'e çıkararak, liderliğini sürdürdü. Galatasaray ise 23 puanla ikinci sırada yer aldı.

Kaynak : DHA
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    konfeti yağmuruna ne gerek var yahu bende geçen geçmiş yıllardaki maçları izlerken sahadaki konfetiden oyuncuların topu zor taşıdığını görünce aman neyseki bunlardan kurtulduk eskiden neydi o öyle diyordum. Şimdi tekrar olacağını duyunca üzüldüm valla... Maç başladıktan sonra oyunun durmasına neden oluyor.. Birde yakıcı maddelerle buluşunca tehlike bence gereksiz...

PAF'larda 2-2 sonuçlanmış...
    Konfeti diyince aklınıza hemen o tuvalet kağıdı gibi olan upuzuun beyaz şeyler gelmesin. Bu tarz konfeti gelsin( resim tamamen örnektir, ankara gücü maçı sonrasıdır. Tahrik amaçlı değil. )
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Galatasaray

Sanchis
    Sabri
    Emre
    Servet
    Hakan
    Baros
    Meira
    Ayhan
    Arda
    Lincoln
    Ümit

Fenerbahce

Volkan
    Gökhan
    Edu
    Lugano
    Carlos
    Selçuk
    Josico
    Deivid
    Uğur
    Semih
    Guiza

Kesin kadrolar buymuş..Sadece deivid veya emre arasında değişiklik olabilirmiş...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu maçı kazanmamız Fenerbahçe'yi şampiyonluk potasından düşürür, ama biz kaybedersek yolumuza devam edebiliriz. Bu bakımdan bence Fenerbahçe'ye nazaran daha rahat oynarız. Topal da formda olsaydı ve oynasaydı çok rahatlardım açıkçası...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Emre Aşık Formda Olsada Güiza'yı Tutabilirmi, Hızına Yetişirmi Şüpheliyim veya Devid'in Yerine Emre Sağ Açık Oynarsa Arda O Kanadı Ne Hale Getirir Onuda Bilemiyorum. Genede Ben Yediğimiz Golün Fazlasını Atarak Maçı Kazanacağımızı Düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eğer Emre sağ kanatta oynatılacaksa Deivid oynasın daha iyi bence.Fenerbahçe kanatlardan etkili olabilir görüntüsünde bu dizilişiyle.Josico ve Selçuk ortadan ne kadar rahatsız edebilir hücumda Galatasaray'ı büyük soru işareti.Bu 2 oyuncudan birisinin yerine ilerleyen dakikalarda Emre girecek herhalde.

Galatasaray'da ise daha önce dediğim gibi Kewell ile başlasaydı daha iyi olurdu bence ama tabii Skibbe'nin bir bildiği vardır.Kewell'ın tam olarak hazır olmama durumuda olabilir.Ama yoksa böyle bir şey Skibbe riskli bir tercih yaptı.Kimse ona neden Baros'u veya Ümit'i çıkartıp Kewell'ı aldın demezdi ama neden Kewell ile başladığı sorgulanabilir diye düşünüyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    34

Birde Neyapacağı Belirsiz Josico var Tabii...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Emre belözoglu oynamaıyor Deivid onbir baslıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

NTVspor da josiconun yerine maldonado var kadroda..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    NTVspor da josiconun yerine maldonado var kadroda..
    LigTV'de adamların elinde kadro var

sakary Ali Misafir

Deivid uzun bir aradan sonra 11de bakalım neler yapacak

G.Saray kadro olarak da daha iyi gibi
    Last edited by GeNç KaRTaL : 09.Kasım.2008 at 21:08 Reason: İçerik daha önce yayınlandı..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Alex'siz ilk Gs derbisine cıkıyoruz hafızam beni yanıltmıyorsa.Bugün Deivid'den Alex rolünü bekliyorum.Kazanmak zorundayız.
    Bu arada nabız gitgide yükseliyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin defansı ortada, Galatasaray'ın hucüm gücü ortada. Fenerbahçe'de orta sahada top dağıtıcak,oyunu kuracak adam yok. İleride Guiza tek. Ona asist yapacak adam yok. Galatasaray 4 4'lük geliyor Saraçoğluna, ileride Baros,Ümit,Lincoln,Arda geriden gelen Sabri,Hakan,Ayhan'la Lugano'lu Edu'lu Carlos'lu üstelik Maldonadolu,Selçuklu bir ön liberoya 5'ten fazla gol atar.

Bu şartlar altında burada çıkıpta Fenerbahçe maçı alır dersem fanatikliğe kaçırmış olurum olayı.

Ama gönlüm tabikide Fenerbahçe'den yana

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Maçı canlı olarak okuyabilmeniz için: http://canli.sporx.com/live2/20081109_fb_gssss/ İki takımada başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3ü atarsak maçı koparırız devamıda gelebilir, Galatasaray 2-2'yi bulursa o zaman bizimkiler bocalamaya başlar.

Bence İkinci Yarı maç Skibbe ve Aragones arasında geçecek.

Nesil
    2006

Fenerbahçe bu gün ilk kez iyi oynuyor. Takım olarak savunma ve hücüm yapıyoruz. Selçuk Şahin ortasada süper oynuyor. Bu performansı genele yaysa Aurelio'nu bıraktığı açıklığı çok rahat kapatır. Güiza ne şansız adamdır atamadı gene, Emre orada bıraksa Güiza atacaktı. =)

Hakem maçı çok iyi yönetiyor. Tek bariz hatası Galatasaray'ın ilk golünü vermesi oldu orada Lincoln ofsayttır. Ümit Karan ise durmadan hakeme itiraz ediyor. Bu kadar hakeme itiraz edeceğine mücadele etse çok şey değişebilirdi.

Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri