Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
66. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

30 45.45%
  • Galatasaray

31 46.97%
  • Beraberlik

5 7.58%
1 ile 30 arası toplam 275 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [ TSL 10. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006

Lig TV'de Yayın başladı...

Galatasaray'ın kadrosu belli oldu. Galatasaray, Bencifa maçındaki kadrosu ile çıkıyor.

Maç başlar başlamaz konfeti yağmuru yapılacakmış

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Lig TV'de Yayın başladı...

Galatasaray'ın kadrosu belli oldu. Galatasaray, Bencifa maçındaki kadrosu ile çıkıyor.

Maç başlar başlamaz konfeti yağmuru yapılacakmış
    konfeti yağmuruna ne gerek var yahu bende geçen geçmiş yıllardaki maçları izlerken sahadaki konfetiden oyuncuların topu zor taşıdığını görünce aman neyseki bunlardan kurtulduk eskiden neydi o öyle diyordum. Şimdi tekrar olacağını duyunca üzüldüm valla... Maç başladıktan sonra oyunun durmasına neden oluyor.. Birde yakıcı maddelerle buluşunca tehlike bence gereksiz...

PAF'larda 2-2 sonuçlanmış...
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    konfeti yağmuruna ne gerek var yahu bende geçen geçmiş yıllardaki maçları izlerken sahadaki konfetiden oyuncuların topu zor taşıdığını görünce aman neyseki bunlardan kurtulduk eskiden neydi o öyle diyordum. Şimdi tekrar olacağını duyunca üzüldüm valla... Maç başladıktan sonra oyunun durmasına neden oluyor.. Birde yakıcı maddelerle buluşunca tehlike bence gereksiz...

PAF'larda 2-2 sonuçlanmış...
    Konfeti diyince aklınıza hemen o tuvalet kağıdı gibi olan upuzuun beyaz şeyler gelmesin. Bu tarz konfeti gelsin( resim tamamen örnektir, ankara gücü maçı sonrasıdır. Tahrik amaçlı değil. )
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Mesaj Yetkileri