Öncelikle her ne kadar 2. devre tempo düşse de bu keyifli bize maçı izleten herkese teşekkür ederim.

Galatasaray'ın ilk golü atması onlar için kötü oldu, skoru koruyabilselerdi 10-15 dakika maçı alabilerlerdi ama erken eşitliğin sağlanması moral olarak Fenerbahçe'nin öne geçmesini sağladı oysa ki durum berabereydi, maç 0-0 gitse Galatasaray için daha iyi olurdu.

Hakeme hiç girmek istemiyorum, olaya art niyetli bakarsak çok hata buluruz. Fenerbahçe kaybetse Lincoln atılmalı diyenler olacaktı, kendisini bıraktı, tehlikeli bölgede hakemi aldatmaya yönelik pozisyon ve cezası sarı kart. Art niyet olduktan sonra çok hakem konuşulur.

Lincoln'ün gol verilmeyen pozisyonunda çift vuruş olduğunu hakem ilk andan itibaren belli ediyor ve hala buna rağmen tek vuruş yapıyorsanız hiç hakeme suç bulmayın. Ki Lugano önce topa vuruyor, orada Baros yok ve tehlikeli hareket nedeniyle hakem çalıyor düdüğü, sonra Lugano'nun bacağı inerken Baros'a çarpıyor. Hadi diyelim ki hakem burada hatalı, ondan kat kat daha da hatalı olan Galatasaraylı oyuncular, kabul edilemez bir hata bence bu, hakem tek eli havada bekliyor çünkü.

Selçuk'a üst üste 2 defa top vurduran savunma hatalı, maçtan önce Selçuk'un göstereceği performans sonuca etki edebilir demişti bir arkadaş, doğru çıktı. 2. gol öncesinde iyi paslaşmayla geldik kaleye ve Emre orada yapması gerekeni yapıp müdahale etti, etmese Güiza önünde kalacaktı top.

3. golde de Galatasaray kaleciyle birlikte savunmada çok hatalıydı. Güiza ve Semih yay üzerinde bom boş pozisyondaydı, Carlos direk kale yerine onlara pas atsa kaleci ile karşı karşıya kalacaklar neredeyse. Carlos güzel vurdu ve kalecinin sektirmesi, sektireceğini düşünerek 5 Fenerbahçeli oyuncunun kaleye doğru hareketlenmesi bunun yanında Galatasaraylı oyuncuların seyretmesi sonucunda Lugano golü buldu, pozisyonda Lugano ofsayt değildi.

Aragones çıkarabileceği en iyi kadroyu çıkardı, değişiklikler de yerindeydi, beğendim Aragones'i. Skibbe ise bu maç formsuzdu, Benfica maçının havasından çıkamamış sanırım.

Deivid yaşadığı onca şeye rağmen oynamaya başladı ve gollerini atıyor. Deivid'in oynayacağına bu kadar sevineceğimi hiç düşünmemiştim.

Fenerbahçeli oyuncular bu maçın önemini kavramışlar, iyi hazırlanmışlar. Alanı iyi daralttılar ve Galatasaray'a rahat oynama alanı bırakmadılar. Savunmada hatalar oldu, Galatasaray'ın golü de çok güzeldi, Lincoln güzel vuruşla golü yaptı.

Fenerbahçe istekliydi, mücadele etti, futbolda yapılması gerekenleri yaptı. Bu maçta sezonun en iyi oyununu, mücadelesini yaptı belki de Fenerbahçe ama gelecek hafta kazanacağının garantisi yok hala, takım havalanmadan bu istekle maçlara çıkmaya devam etmeli.

Maçın yıldızı bence Selçuk'tu. Zaman zaman acayip işler yapmaya kalkışsa da görevini eksiksiz yerine getirdi. Josico da Maldonado'dan daha iyi olduğunu gösterdi, net karar vermek için daha fazla izlemek gerekir.

Arda benim gözümde Avrupa Şampiyonası'ndan sonra bir dünya yıldızı olmuştu ama son haftalarda yaptıklarıyla gözümden düşüyor. Bu sadece benim şahsi düşüncemdir, eğer yıldız olmak istiyorsa bu şekilde işler yapmamalı bence.

Bu maçın artık çıkış maçı olmasını ve devre arasına kadar yukarıdan kopmadan maçları kazanmamızı diliyorum. Sanırım şimdiki 7 maçtan 5'ini içerde oynayacağız. 4 maç da olabilir ama bu avantajı iyi değerlendirmeliyiz. İstedikten sonra yapabileceklerini gösterdiler artık yapamazlarsa daha çok eleştiri alacaklardır.