Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 158 sonuç

Konu: FM2009 - Transfer Sistemi (Sıfırdan Geliştirilmiş Özellik)

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

bu transfer sistemi hakkında henuz takasla ılgılı bir şey gormedım ama büyük oyunculara kiralama gelebiliyor onu gordum

ilk denememde takas teklifim kabul edildi.üstelik, asistanın önerdiği takas oyunculardan birisi değildi de la red.

ben milan ile oynuyorum.real madrid pirlo için 24.500.000 önerdi. de la red + 15.000.000 istedim.kabul ettiler..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    farkli olan nedir onu anlamadim??????
    real den marcelo yu almak icin fiyat sordum 5m istediler istedikleri parayi vermeme ragmen verdigim teklifi surekli red ediyorlar ayni 2008 deki gibi
    Bu durumu çok araştırdım arkadaşlar. Buradaki olay eğer bie oyuncuyla seninle birlikte bir ya da birkaç takım daha ilgileniyorsa, ve sen transferin son tarihini bugün ya da yarın yapıyorsan karşıdaki takım diyorki: "Bu adamla ilgilenen bir sürü takım var, biz senin teklifini diğer tekliflerle karşılaştırmak istiyoruz. Dolayısıyla bu teklife bir gün içinde karar verip cavap vermemiz imkansız." Olay bundan ibaret arkadaşlar. Eğer karşıdaki takıma 1 hafta falan düşünme süresi tanırsanız, genellikle kabul ediliyor teklifiniz.

Beklentilerim Ustunde Gercekten Eskileri Tam Eski Kaldi Yaninda Benim Encok Tv Modda Mac Seyretmek Hoşuma Gitti Acayip Guzel Ve Heycanli Oluyo Ayrica Okadar Dil Seceneginin Için Turkce Olmamasi Ve Bir Kactane Gereksiz Dil Secenegi Olmasi Garip Gercekten Bizden Daha Cok Korsanla Ugrasiyor O Dil Secenellerinin Oldugu Ulkeler Artik Orginal Oyunlari 5 Ytl'ye Bile Buluyosun Bir şeyler Yapmali Bi Kampanya Yapalim Arkadaşlar Ilk Güncelleme Paketinde Turkce Dil Secenegi Olsun Bunu Uretici Firmaya Mail Yagmuruyla Yapalim Nasil Olsa Orjinal Oyunu Aliyoruz O Kadar Para Veriyoruz. Biz Oyun Turkce Olsun Diye Site Site Dolaşip Nerde Kim Turkce Yapmiş Diye Beklersek Ohoo Yanmişiz Bence Artik Oyunlarda Turkce Dil Secenegi Olsun....

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Transferde farklılık göze çarpıyor. Bilmiyorum bana mı öyle geldi ama adam satmak ve almak 2008 e göre çok daha basit. Oyuncu+Para isteyince bile kabul ediyorlar.

transferde bizde söylenti çıkarabilmemiz lazım bence diğer kulüblerden geliyor biz sadece resmi yoldan soruşturma açabliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayır sende yaratabiliyorsun oyuncu etkileşiminden oyuncuya ilgilendiğini belirt yani Declare İnterest seçeneğinin altındaki 3 seçenekden birini seçip confirm yaptıgın zaman oluyor
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Transferlerin daha zor olması gerektiğini söyleyenler olmuş ama anlamış değilim, bana çok zor geliyordu. Örneğin Kewell'ı son gücümü zorlasamda GSye alamazdım, ama şimdi benim teklifimden daha az bir ücrete oynuyor. Ya da Roberto Carlos ne yaparsam yapayım gelmezdi. Form durumlarına göre gelebilirlikleri değişmeli bence. Ve takas olayı. Neredeyse imkansızdı. Umarım kolaylaşmıştır.
    Ayrıca Milan, Barcelona ile oynayanlar var, yurt dışında oyunun satışı başladı mı acaba?

BHARISH Misafir

Quote Originally Posted by OMANA View Post
    anlayamadığım tüm dünya furbolcu menejerliğini tanıdı bir FM tanımadı ben en gerçekci oyunum diyen FM nin futbolcu menejerlerini neden hiç oyuna almadğını anlayamıyorum ...

birde transfer zorlaştırılsın diyenler varya...

her halde bu arkadaşlar ömürlerinde Fenerbahçeden manchesterden veya benzeri takımlardan başkasında oynamamış....

arkadaşım ikinci ligde oyuncu arıyorum ne para var ne bişey allahtan boşta olan oyuncular var da azcık takım takım oluyor...

transfer sisteminin zorlaşması değil ama biraz daha mantıjklı olması lazım...hakkatten oyuncu satmak iyice sıkıcı bir hal aldı...kimi satılmıyor..kimi ilgileniliyor ama bi türlü para verilmiyor of anam of....
    kesinlikle katılıyorum.Arkadaşlar oyuncu almak zorlaştırılsın diyorsunuz da var mı içinizden NORVEÇ İSVEÇ gibi ligleri oynayıp da sözü edilebilecek bir transfer yapabilen.Nitekim bu liglerin takımlarında 1.5 milyon Euro transfer bütçesi bile yok.Hatta başka bir konudan bahsedeyim.2008 de HONG-KONG,MALEZYA,ÇİN liglerini bile oynadım,ÇİN hadi yine neyse ama diğer düşük Liglerde bırakın transferi,takımınızın ülkesinden oyuncu bile almanız çok zor-herhangi bir oyuncu.Günümüzde büyük takımların çok sayıda transfer yapmaması yapamadıklarından değil,kadrolarını şişirmek istemediklerinden ileri geliyor bence.
    FMnin transfer sistemi aklıma Kevin Keegan ın Newcastle Unitedini getiriyor.Herşey kendi elinizde.Bu bir oyun olduğu için kabul edilebilir bence-nitekim aksi durumda da sıkılan arkadaşlar olabilir.Bence bunu oyunun başında kendi özelliklerimizi yazdığımız ekrana bir seçenek getirerek çözebilirlerdi.İsteyen Futbol Direktörü,isteyen Teknik Direktör gibi oynayabilirdi oyunu.İlk bakışta zor bir istek gibi görünüyor ama 2008de Fenerbahçeyle oynarken başkanın bana transfer yapmadığım için midir nedir RICKSEN ve MARTINSi almaya çalıştığını hatırlayınca ,böyle bir uygulamanın yapılabileceğini düşünüyorum.(SUGAR DADdY MODE dan kaynaklanıyordu sanırım).Siz söylersiniz yönetime veya menajere, alınır ya da alınmaz.

BHARISH Misafir

Quote Originally Posted by brosman View Post
    Konuyu baştan sona kadar okudum.

Çoğu fikir aşağı yukarı düşüncelerimle aynı. Bence transfer siteminde aşağıdaki değişikliklerin olması oyuna bağlılık ve oyunun bizi sıkmaması açısından son derece önemli. Zaten Fifa Manager'lik oyunlarında bize en çok zamanı harcatan ve zevk veren aşama transferdir. Mesela bazen 30 Haziran ile 30 Ağustos arasını transfer pazarlıkları yüzünden günlerce geçemediğim oluyor. Onun için transferin sıfır hata ile kodlanması gerekir.
    Transferde aşağıdaki düzenlemeler hata oranını en aza indirecektir.

1- Her kullanıcının şikayet ettiği gibi takas sisteminin doğru düzgün bir işlevsellik kazanması. Takasta kullanmak istediğimiz oyuncular ne kadar popüler olursa olsun karşı takım önerimizi kabul etmiyor. Örnek olarak versek Moutinho için Arda Turan ve üstüne para versek gene kabul etmiyor karşı taraf. Takasla ilgili ikinci husus ise Türkiye liglerinde oldukça sık yaşanan Bir oyuncu transferinde para + kiralık genç oyuncuların verilmesi olayı. Eski sistemde bunu yapmak imkansızdı.
    2- Transferde uçuk rakamların olmaması oyunun düzeltilmesi gereken en önemli eksisi. Arsenalde görev yaparken yaklaşık 2 sene İnter'den İbrahimoviçi almak için uğraştım. Futbolcuya sürekli övgü vererek onun favori kişileri listesine girmeme ve teklif gelirse değerlendirim gibi mesajlar almama rağmen İnter 250 milyon YTL 'yi bile geri çevirdi. Reelde 250 milyon ytl ye hem İbrahimoviçi hemde Cristiano Ronaldo'yu bile alırsın. Messiyi 2010 yılında inat ettim 350 milyon Ytl vererek aldım. Bu gibi uçuk rakam isteklerinin önüne geçilmesi oyunun selameti açısından çok önemli.
    3- O kadar uğraşıyorsun didiniyorsun oyuncunun klübünü ikna ediyorsun bu seferde maaş bütçesine takılıyorsun. Maaş bütçesini de bizim istediğimiz gibi ayarlama olayının olması gerekir. Mesela takımımın transfer bütçesi 100 milyon ytl. Maaş bütçesi farkımda 2 milyon ytl. M.Richard'ın klübü ile anlaşıyorum 80 milyon ytlye. İş kontrat yapmaya gelince maaş butçem 2 milyon ytl kaldığından klüp oyuncu için en fazla 2 milyon ytl maaş bütçesi veriyor halbuki transfer bütçemde 20 milyon ytl fazlam var ve bunu maaş bütçesinde kullanmak istiyorum ama kullanamıyorum. Normalde maaş bütçesini küçültüp transfer bütçesine aktarabiliyoruz ama transfer bütçesini maaş bütçesine aktaramıyoruz. Bunun da düzeltilmesi gerekir.
    4- Transfer sistemine verdiğimiz listedeki oyuncu isimleri veya mevkiye göre yönetimin de bize alınabilecek isimleri vermesi veya transferi yapmasının eklenmesi.
    5- Oyuncu bazen yüksek miktarlarda maaş vermemize rağmen teklifimizi kabul etmiyor. Mesela adam kendi takımında yılda 1 milyon dolar maaş alıyor ben adama yıllık 4 milyon dolar teklif ediyorum gene kabul etmiyor. Hangi oyuncu olursa olsun maaşının 4 katını ver bakalım gelir mi gelmez mi. Bunun oyunda da uygulanması gerekir. Zaten son zamanlarda Türkiye'ye gelen oyuncuların çoğu bu durumda (Güiza, Baros, Kewell, Lincoln v.b.) Artı oyuncuyu ikna etmek için ek bazı ödenekler verilebilmeli (Araba, ev, yazlık, yurtdışı uçak biletleri v.b.)
    6- Mesela bazen oyuncuyu almak için bolservisinin nerdeyse 3 katını geçkin teklif veriyorum gene alamıyorum ama başka klüpler benim oyuncumun bolservisinin aynısını veya 1.5 katını verdiğinde yönetim olaya el koyup teklif çok iyi onun için kabul ediyoruz deyip oyuncuyu satıyor. Madem transferde tek yetkili biziz o zaman yönetimin oyuncu satmasının sınırlandırılması veya bize bazı yetkilerin verilmesi gerekir.
    7- Mukavelesi bitecek gerek kendi takımızdaki gerekse diğer takımlardaki oyuncular için 1 yıl önceden futbolcularla görüşmelere başlamamız ve sözleşme imzalatabilmemiz bence daha mantıklı olur.
    8- Bir klüple anlaştığımızda normal yaşamda teknik direktörler kendi ekibiyle gelirler. Oyunda eski ekibin sözleşmesini fesh etmek istediğimizde bazen yönetim tazminatı yüksek olacak diye engelleme yapıyor. Madem yeni bir teknik direktörle anlaşıyorsun o zaman adamın istediği ekiple çalışmasına da izin vermek gerekir. Antrenörlerin sözleşme fesihlerinde yönetimin engellemesinin kaldırılması ile teknik direktörlere ekipleri kurma imkanının verilmesi gerekir.
    9- Oyuncu satışı nerdeyse deveye hendek atlatmaktan zor. Gerçek yaşamda en kro oyuncu bile kendine klüp bulabilirken biz belirli popülaritesi olan oyuncuları bile satamıyoruz. Mesela Nonda 'nin bolservisi 2 milyon ytl. Adamı klüplere öneriyorum hiçbir klüp ilgi göstermedi diye mesaj geliyor. Bolservisini 800 bin ytl ye indirip tekrar klüplere öneriyorum gene aynı mesaj geliyor. Böyle saçmalık olmaz. Düşünün gerçek yaşamda Bouzid bile kendine klüp bulmuşken biz en kral topçuları bile bolservis bedelinin altında bile satamıyoruz. Bunun düzeltilmesi gerekir. Adamları satış listesine koyuyoruz yıllarca ne teklif geliyor ne bişey boşuna maaş ödüyoruz adama.
    10- Transferlerde oyuncuların menejerlerinin daha aktif rol oynaması oyunu daha da güzelleştirir. Mesela klüp oyuncuyu vermemek için diretiyor ama biz oyuncunun menejeri ve oyuncuyu ikna ettik. Transfer pazarlıklarında oyuncunun menejerini veya oyuncuyu klübü ikna etmek için klübün üstüne salmamız ve iknada bize daha aktif yardım etmesi gerekir. Buna en güzel örnek Geçen sene Lincoln ile bu sene Meira. Klüpleri yüksek bolservis istemesine rağmen oyuncular insiyatif kullanıp istenen ücretin düşürülmesinde yardımcı oldular. Tabi burda önemli bir değişiklikte yapılması gerekir transfer için önce klüple iletişime geçmenin yanına oyuncu ve menejeriylede irtibata geçmek olayının eklenmesı gerekir. Bu sayede bu sistem yerleşmiş olur.
    11- Klüplerin diğer klüpleri satın alması veya zengin işadamlarını klüpleri satın alması gibi olayların eklenmesi daha hoş olur.
    12- O kadar yüksek maaşlarla klüpler ile anlaşma yapıyoruz ama paramızı doğru düzgün harcayamıyoruz Oyuna menejerlerin paralarını harcayabilmeleri için belirli eklentiler eklenmesı bence çok hoş olur. Mesela 4 yılda 20 milyon ytl maaş aldım diyelim. Bu parayı kendi adıma bir oyuncu satın almalıyım (delgadonun bolservisini elinde bulunduran firma gibi) veya 2. 3. ligden klüp satın alabilmeliyim. Para kazanıyoruz ama bi işe yaramıyor.
    13- Klüplerin gelirlerinin daha çeşitlendirilmesi (arazi almak, banka faizine yatırım, borsa oynamak, bina almak, diğer illerde ek tesisler yapmak v.b.)

daha aklıma gelmeyen bir sürü şey var yazamadığım. Bu gibi şeylerin oyunda olması bence oyunun sıkılganlık oranını düşürecektir.
    Bu arkadaşım gittikçe fantaziye kaymış olsa da tespitleri gerçekten çok doğru.3,5,8. maddeler özellikle önemli bence...

ben acıkcası begenmedım takasta hala sorun var hıc bı takas teklıfım kabul edılmıyo artı 2m$ lık adama 20 mılyon gıbı fahiş fiyatlar çekiliyo begenmedıgımden kasıt pek bı degıısıklık olmamıs zaten bu kadar arkadas bunu tespıt etmıs sigameste bazı seylerın farkına varsın

Nesil
    2007
    Yer
    Tekirdağ

ben daha demoyu indirmedim,indirmeyi de düşünmüyorum.Oyunun tam sürümü çıksın o zaman başlayacağım oynamaya.Umarım başkanın bize sormadan oyuncunun değerinin çok az bir farkla yapılan teklifleri hemen reddedilemeyecek bir teklif diyerek kontrolü ele alması ortadan kalkmıştır!!!Çünkü sen uğraş Messi'nin potansiyelinde genç yetenek bul,yetiştir senelerce,üstüne titre,didin,onu iyi bir futbolcu yap başkan da gelsin satsın!!!yahu hadi neyse de benim param dünyalar kadar,zengin klüpler listesinde ilk sıradayken ne diye satıyorsun sen bu adamı?paraya ihtiyaç yok birşey yok!umarım bu özellik ortadan kalkar!kalkmasa bile başkana rest çekme özelliği konur böyle bir durumdan sonra!yoksa oyunun tadı kaçıyor böyle olunca.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Maldonadoyu ne satabiliyorum ne de kiraya verebiliyorum, 2008de de öyleydi. Fener' de yabancı kontenjanı açmak tam bir işkence, zevk almak yerine resmen işkence çekiyorum transferlerde.

Nesil
    2008
    Yer
    fm

ben full oyundan değil de demodan örnek vereceğim. full oyunda 10bin dolar civarı bütçem olduğu için parayla transfer yapmadım fakat demoda chelsea takımına arda'yı almaya çalıştım ve 11 milyon dolar fiyatı olan arda 19 milyon dolara geldi. yani neredeyse yazan fiyatın 2 katına. sanırım öyle çok çok bir ilerleme yok.

Quote Originally Posted by expolatti View Post
    mesela sözleşmesi biten oyuncular için altı ay kala araya girebiliyoruz. bence en az bir sene önceden oyuncu için girişimlerde bulunabillsek daha iyi olur. gerçek hayatta da böyle değilmi zaten. bu yüzden yıldızlarımızın sözleşmeleri hep uzun olmalı son seneye bırakmamalıyız.

bence bu sistem güzel olurdu

sen zaten oyuncunun kontratının ne zaman bitecegini bilmiyormsun.ister 1 sene önceden ister 2 sene önceden müdahelede bulunabilirsin
    ben ilk 18 kadromun kontratını yenileyip hepsini aynı tarih yapıyorum.böylece tek seferde hepsini halletmiş oluyorum.bigün hiçbiri yenilemek istemezse maçları teknik kadroyla oynucam ama olsun

Quote Originally Posted by byvirus View Post
    sen zaten oyuncunun kontratının ne zaman bitecegini bilmiyormsun.ister 1 sene önceden ister 2 sene önceden müdahelede bulunabilirsin
    ben ilk 18 kadromun kontratını yenileyip hepsini aynı tarih yapıyorum.böylece tek seferde hepsini halletmiş oluyorum.bigün hiçbiri yenilemek istemezse maçları teknik kadroyla oynucam ama olsun

Arkadaşın kastettiği rakip takım oyuncuları için olabilir. Mesela şimdiki zamanda ben İnter'deyim Valencia'daki bir oyuncunun kontratı sezon sonu bitiyor. Adama sözleşmesinin bitmesine çok az bir zaman kalana kadar teklif yapamıyoruz. Gerçek yaşamda adamın sözleşmesinin bitimine 1 sene kala takımlar teklif verip aklını çelmeye çalışıyorlar yeni sözleşme imzalamasın diye. Oyunda da bunun olması güzel olur. Yoksa kendi takımındaki sözleşmelere tabi ki müdahale edebiliyorsun. Sözleşme bitimine 4 sene kala bile yeni sözleşme önerebiliyorsun

ya arkdaşlar tmm güzel iyi 3d falan da bi sorun var ki bu bana göre 06 serisinden sonra özellikle daha da gittikçe düşüyor anlam veremiyorum oyunu oynamaya başladım newcastle united la başladım kariyere dedim şu owen a bi bakayım bi baktım adam felç genel özellikleri 14 ü geçmiyor yani yoq böle bişey oyuncu özellikleri çok düşük bence oyuncuların özellikleeini size görede biraz daha şişirmeleri gerekmiyor mu sırff bu yüzden 07,08 oynamıyorum 09 da öle aynı yani...

abi herkez isteklerini yazmıs ama birsey var bu dediklerimiz ve daha da isteyeceklerimizi bu sene icin yapmıs olsalar bida fm serisini cıkarmaya gerek kalmaz ve kimse almazdı.bu sorunlar bana göre birazda yapımcılar tarafından diğer senelere bilerek bırakılıyor.2005 serisinden beri bu oyunu oynuyorum ve bu tür sorunlar sizlerinde bildiği gibi bitmio ve bitmezde...

gayet başarılı arkadaşlar
    ben Fenerbahçe'de oynuyorum şuan
    2.6 oyuncuyu 3.0'a bile alabilirsiniz
    Ama yeri geldiğinde paranıza kıymak zorundasınız

Nesil
    2008
    Yer
    fm

Quote Originally Posted by volkanizma_86 View Post
    abi herkez isteklerini yazmıs ama birsey var bu dediklerimiz ve daha da isteyeceklerimizi bu sene icin yapmıs olsalar bida fm serisini cıkarmaya gerek kalmaz ve kimse almazdı.bu sorunlar bana göre birazda yapımcılar tarafından diğer senelere bilerek bırakılıyor.2005 serisinden beri bu oyunu oynuyorum ve bu tür sorunlar sizlerinde bildiği gibi bitmio ve bitmezde...
    ben de böyle düşünüyordum ama daha sonra biraz daha düşününce yanlış olduğunu farkettim. oyunda geliştirilebilecek bir dolu şey var. yani transfer sistemi bu sene süper olsaydı da seneye ekleyecek çok şey olurdu. yapımcılar insanlar seneye de alsın diye bilerek koymamazlık yapmazlar çünkü ellerinde olan oyuncuları da kaybetme riskleri var.fm, 2009 geçti artık ama 2010'da sorunsuz, gerçekçi, gerçekten oynanabilir bir oyun çıkarsa ve diğer seneleri ufak eklemelerle 3d motorunu geliştirmek için kullansalar bile şu an oyunu alanların büyük kısmı yine alır.

zaten istese de şu an 4 4lük bir menejerlik oyunu yapamaz bu firma. eğer yapabilecek durumda olsalardı oyun çıkmadan önce patch çıkarmak zorunda kalmazlardı. demek ki şu an için yapabildikleri budur. gelişmeler yavaş ilerliyor bu doğru ama oyuna baktığımızda yayınlanan patch'den sonra bile 13 oyuncu problemi, sarı kart penceresinin takılması gibi sorunlar olduğunu görüyoruz. gelişme yine yavaş ilerleseydi ama bari gelişme dediğimiz şey de sorunsuz doğru düzgün yapılsaydı.

ne zaman ki bir firma çıkar ve gerçeğe daha yakın bir menejerlik oyunu sunar işte ozaman bu rehavet ortadan kalkar ve gerçekten bir şeyler için çabalamaya başlarlar. buna canlı örnek fifa serisini görebiliriz. pes çıkıp bukadar tutmasaydı fifa hala yerlerde sürünüyor olurdu.

işin ilginci taktik ekranında 11 yerine 13 kişi çıkabilen bir menejerlik oyunu için 80 ytl isteniyor.
    Last edited by Coupet : 19.Kasım.2008 at 19:12

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O sadece görüntü hatasıdır bilip bilmeden konuşma. Ekran kayıyor o kadar. Oyunu almadığın ne kadar belli
    Last edited by El Barto : 24.Kasım.2008 at 12:50
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    fm

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    O sadece görüntü hatasıdır bilip bilmeden konuşma. Ekran kayıyor o kadar. Oyunu almadığın ne kadar belli
    ben görüntü hatası değildir demedim hatadır dedim. diğer oyunlarda niye kaymıyor o ekran da bunda kayıyor? dikkat ettiysen en basit hatayı yazdım. ayrıca bilip bilmeden konuşmak nasıl oluyor? yani neyi bilmem gerekiyor? ben basit bir bilgisayar oyuncusuyum ve oynadığım oyunun 11 kişi olması gereken yerinde 13 kişi var. bunun üzerine bir şey mi bilmem lazım. zaten bilsem giderdim ben çalışırdım sigames'te.

oyun kötü olur ona hiçbir lafım olmaz. yok derim oyun kötü adamlar yapamamış. benim kızdığım nokta bukadar basit teknik hatalar. ozaman 2 senede bir çıkartsınlar oyunu. hatasız geliştirilmiş bir oyun olarak 2 senede bir çıksın.
    Last edited by El Barto : 24.Kasım.2008 at 12:51

valla bu özellik süper olmuş anadolu takımları hakkında çıkan haberlerden aldığım adamlar süper çıkıyo valla çok güzel olmuş

Yeni sistemde kiralamalar ve takaslar daha kolay oluyor bu güzel bir gelişme.Oynattığınız ve belirli bir kalitedeki oyuncularınıza talip cıkıyor.Sacma sapan teklifler gelmiyor.Ancak bir sorun var.SAtış listesine koyulan bir futbolcuya, takımının istediği ücreti öneriyorum.Ancak takımı bunu kabul etmiyor.Gerekcesi ise futbolcuyu başka takımparın istediği ve beni potansiyel bir alıcı olarak görmemeleri.Aynı futbolcuya enquiry ile soruşturma yapıyorum adamların önerdiği parayı kabul ediyorum yine satmıyor.Bu cok sacma bir olay.Adam 1 diyo veriyoruz sonra satmıyor

Geriye kalan sistem gerçekten çok güzel.

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

adnan polat nondayı 5.4$ a mehmet topalı 5.6$ a barış özbeki de 4.8$ a sattı sagolsunn..nondayla barışa acımıyorum ama mehmet topalın gidişi fena koydu yaa...

Quote Originally Posted by alisefer View Post
    adnan polat nondayı 5.4$ a mehmet topalı 5.6$ a barış özbeki de 4.8$ a sattı sagolsunn..nondayla barışa acımıyorum ama mehmet topalın gidişi fena koydu yaa...

Şu işe bir sınırlama koysun artık bu oyun üreticisi ya. O kadar yetiştir, büyüt sonra yok pahasına yönetim satsın oyuncularımı. Aynı ayarda adamın yerine alacağın oyuncu da gidenin iki katına maloluyor. Lütfen adminler bu işle ilgili Sıga'ya bilgi versinler.

ben kiralık anlaşmalar dışında değişen pek birşey görmedim

sıfırdan aynısını yapmışlar galiba

arkadaşlar acıl bir sorunum var 2. sezonumda flash tranferler yaptım yarı yılda ama registration windows yok adamlara numara veremıyorum cildiracam 16.sinda kayıt ettım ılerleyıp bekledım ama gene yok registration kapandı dedı ayın 1.de ben 1 saat tum menulerı gezdım ama yok oyunda bılen varsa yardım etsın.su ana kadar 13 oyuncu sarı kart pencere pek gozume batmadı ama ocak ayında tranfer yapamıyacaksam çöpe atmak lazım gercekten bılgılı arkadasların bu konuda bana yardımcı olmasını ıstıyorum dıkkate alınıp rıca edıyorum
    Last edited by sector : 24.Kasım.2008 at 06:14 Reason: yazım hatası

Quote Originally Posted by sector View Post
    arkadaşlar acıl bir sorunum var 2. sezonumda flash tranferler yaptım yarı yılda ama registration windows yok adamlara numara veremıyorum cildiracam 16.sinda kayıt ettım ılerleyıp bekledım ama gene yok registration kapandı dedı ayın 1.de ben 1 saat tum menulerı gezdım ama yok oyunda bılen varsa yardım etsın.su ana kadar 13 oyuncu sarı kart pencere pek gozume batmadı ama ocak ayında tranfer yapamıyacaksam çöpe atmak lazım gercekten bılgılı arkadasların bu konuda bana yardımcı olmasını ıstıyorum dıkkate alınıp rıca edıyorum

önce squad ekranından forma numarası ver adamlara, sonra kayıt edebilirsin..

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by brosman View Post
    Şu işe bir sınırlama koysun artık bu oyun üreticisi ya. O kadar yetiştir, büyüt sonra yok pahasına yönetim satsın oyuncularımı. Aynı ayarda adamın yerine alacağın oyuncu da gidenin iki katına maloluyor. Lütfen adminler bu işle ilgili Sıga'ya bilgi versinler.
    ultimatom vereceksin yönetime baktın devam ediyor basacaksın istifayı
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri