-
Aradım ama bulamadım daha önce mutlaka Servet ile ilgili bir eleştiri olmuştur. Bende fikrimi tartışmaya açmak isterim. Öncelikle bu emeğe hakaret olarak algılanmasın, FM yi siz araştırmacılardan daha iyi bilecek de değilim ama bende 99 dan beri bu oyunu oynayan biri olarak fikrimi belirtmek istedim şimdiden uslüpta edepsizliğimiz olursa affola.
Servetin heading ve tackling değeri 12 bunu açıklamasına da heading için kafa vuruyor ama isabetli değil demişsiniz. Tackling içinde ben servetin 1 kerede topa müdahale edip aldığını bilmem gibisinden bir açıklama vardı. Defans adamının isabetli kafa vurmasını beklemek ne kadar doğrudur? Toni için heading becerisi gol atmakla alakalandırılabilir ama kimse servetten gol atmasını beklemez. Kafa ile gol atma becerisi heading, jumping, positioning ve finishing ile alakalı olmalı değilmi. Servetin profiline bakıldığında gerçekte tüm eksilerine rağmen iki büyük takımda oynamış defalarca milli formayı giymiş, bazen gözde kulüplerle adı anılmış Servete karşı biraz haksızlık etmedikmi, Sayın araştırmacı arkadaşlara şunu sormak isterim. Herhangi bir sıradan anadolu takımı ile oyun açsanız mesela Ankaragücü ile Serveti transfer edip oynatırmısınız dc de aranan 4 önemli özelliği yok şu anda Servetin, pace, accelaration, heading ve tackling GS de ne yapabilir FM için konuşursak hangi üst düzey maçta Servete güvenip kadroya koyarsınız?
Mesaj Yetkileri