1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

serkan kurtulmus galatasaray a sag bek dıye alındı ama oyunda orta saha

barıs ozbek asıl mevkısı ortasaha ortası olarak ayarlanmıs

ve Sabrı sarıoglu 3senedır adam defans oynuyo hala bı kıpırdama yok defansıf ozellıklerınde

volkan yaman hakan baltadan daha ii yapılmıs ozellılerıde bunu acıkca gosterıyor ama herseye ragmen guzel di ben begendım perpetua ellerıne saglık

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by tiesto18 View Post

ve Sabrı sarıoglu 3senedır adam defans oynuyo hala bı kıpırdama yok defansıf ozellıklerınde

volkan yaman hakan baltadan daha ii yapılmıs ozellılerıde bunu acıkca gosterıyor ama herseye ragmen guzel di ben begendım perpetua ellerıne saglık
    Serkan Kurtulus biraz da olsa sag bek oynayabilen aslen orta saha oyuncusudur su ana kadar GS'de 1-2 kere oynadi o da zorunluluktan sag bek olarak... Sen GS teknik heyeti ile gorosup neden alindigini konustun sanirim? Su ana kadar kariyerinde sag bek olarak accomplished oldugunu varsaymamiz icin bi neden goremiyorum verilen kabiliyet su an icin yeterlidir. Oyuncuyu senden cok daha iyi bilicek Bursapor arastirmacisi yapti profilini

Baris Ozbek natural olarak MC'dir zaten ama oldukca versatile (cok yonlu) bi oyuncu oyuna en iyi sekilde yansitilmis oyunculardan biri bence.

Volkan Yaman'nin zayif ayagindan dolayi bazi ozellikleri editorde oldugundan fazla cikiyordu yanilmiyorsam ondan kaynaklaniyo olabilir... Y apeki mac motorundaki performanslarina hic bakmayi denedin mi? Hangi ozellikler az fazla yazabilseniz boyle genel yorumlar yapicaginiza. Bu yorumlar yapmadan editore bakmak en sagliklisi.

Aynen dedigin gibi Sabri'de 3 senedir defansif anlamda kipirdama yok maclari izlersen bunu gorursun hizi ile bu acigini bazen kapatabiliyo. Hangi ozelliklerin sana gore nasil artmasi gerekitig ve nedenlerini iceren bi yazi yazsaydin keske daha iyi olurdu.
    Last edited by licentia : 21.Kasım.2008 at 00:56

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by tiesto18 View Post
    Serkan Kurtulus sag bek olarak egitilmek uzere alindi..
    Sag bek oldugu icin alinmadi.
    Baris bir cok defa esas mevkisinin orta sahanin ortasi oldugunu zaten belirtti. Ancak Baris orta sahada hemen hemen her mevkii'de oynayabilen bir oyuncu.

Valla bu itirazi ben de Sabri'ye yapiyorum surekli.

Saka bir yana Sabri'nin defansta yaptiklari bence tamamen hizi ve hizlanmasinin urunu.
    9.0.1 yamasini kullaniyorsaniz Volkan Yaman ile Hakan Balta arasindaki farki gozlemleyebilirsiniz.
    Last edited by perpetua : 21.Kasım.2008 at 01:51

Mesaj Yetkileri