1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya ömer abi bu tek ayaklı olmak ve çok ayaklı olmak durumunda ortaya çıkan + ve - ler şu an oyunda çok belirgin şekilde etkin mi? Yani bu sorunu şözmüş olmaları gerekiyordu, gerçi ben biraz baktım fazla göze çarpmıyor ama sen daha iyi bilirsin..

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Dikkatli arastirmacilarin yaptigi arastirmalarda o kadar da belirgin degildir bence ama mesela bi Ukrayna arastirmasi veya Italya arastirmasi evlere senlik ozellikle Dario Srna ve Palombo ornekleri ortada... Sonucta zayif ayak CA'de onemli bi yer kapliyo bu da oyunculara yapilan profilleri etkiliyor tabi ama kimisi bunu hesaba katmadan yapabiliyor. Tabi test yapsanizda bazen kacanlar olabiliyor ya da baska seyler de isin icine girebiliyor. SI forumlarinda arastirmacilar arasinda bu konu hakkinda ciddi fikir alisverisi var belki ilerleyen surumlerde degisik bi sistem gorebiliriz.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    Ya ömer abi bu tek ayaklı olmak ve çok ayaklı olmak durumunda ortaya çıkan + ve - ler şu an oyunda çok belirgin şekilde etkin mi? Yani bu sorunu şözmüş olmaları gerekiyordu, gerçi ben biraz baktım fazla göze çarpmıyor ama sen daha iyi bilirsin..
    Cift ayakli oyuncularin Ca'larini normalden biraz daha yuksek dusunerek halledilecek bir is o. Bir sonra cikacak yama icin degistirmeyi dusunduklerimi editor'e atip biraz denedim ve biraz daha istedigim gibi sonuclar ortaya cikti diyebilirim.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Galatasaray'in resmi sitesine gore Murat Akca Istanbul dogumlu TFF nin sitesine gore is F.ALMANYA. Bu olay kafamii baya karistirdi ama Ankara dogumlu olmadigi kesin.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Galatasaray'in resmi sitesine gore Murat Akca Istanbul dogumlu TFF nin sitesine gore is F.ALMANYA. Bu olay kafamii baya karistirdi ama Ankara dogumlu olmadigi kesin.
    Zaten herhangi bir dogum yeri girilmesmis durumda. Almanya'da nerede dogdugunu bilen varsa eklerim.

Mesaj Yetkileri