Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
Ömer abi gecen sayfada bahsetmiştim ama bi açıklama yapmadın.

Şu satılan 3 oyuncuyu gercekte satmaya kalksan 2-3 mn bile etmez heleki orkun bırakın benfikayı iyi anadolu kulüplerine bile zor girer ama oyunda 4 milyona benfika gibi üst düzey takıma transfer oluyor.Galatasaray'ın egcen sene bedavaya aldıgı nonda 5 milyona trabsfer oluyor.Daha sonrasında Linderoth ve Volkan Yaman'da satılyıor ve bunlarda toplamda en az 12 milyon civarı para getiriyor ve bu sayede Galatasaray'ın inanılmaz bir bütcesi oluyor ve bu sayede oldukça iyi oyuncular falan alabiliyor acaba bu editörden falan kaynaklanan bir sorun mu yoksa bunların worl replerimi yüksek?

Quote Originally Posted by perpetua View Post
Oyunun genelinde olan bir durum bu ve SI'a oyuncularin nasil fiyatlandirilmasi gerektigini defalarca anlatmama ragmen henuz dengeyi bulamadilar.

Ya en iyi oyuncularin fiyatlarini dusuk yapiyorlar, kalitesiz oyuncularin fiyatlari da boylece dusuk oluyor.

Ya da en iyi oyuncularin fiyatlarini yuksek yapiyorlar, kalitesiz oyuncularin da fiayatlari yuksek oluyor.

Bir turlu convex (galiba Turkcesi konveks) fonksiyon kullanarak bunu modellemeleri gerektigini anlatamadim.

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
Peki bu sorun 902 de düzelebilr mi?Çünkü biyerden sonra can sıkmaya başlıyor bu olay.

Benim de gözüme carpti bu durum. Evet oyuncularin satildigi rakamlar bek gercekci degil, verilen örneklerde oldugu gibi. SI Ömer abinin anlatigini anlarsa ve bir sonraki yamaya düzelirse güzel olur