Ben araştırmadan kafamı kaldırıp Galatasarayla bir iki maç oynayayım dedim. Bir kaç not yazayım.

İlk maçım danimarkadan bir takımlaydı 2-5 yendim

ilk gol. dar alanda kısa paslaşmalar olurken. Bir duvar pasında barosu araya kaçırıyor arda. ve baros kaleciyi çalımlayıp golü atıyor. Aaaa dedim Galatasaray bu...
2. olarak mehmet topal hem sağ hem sol ayağıyla kaleyi yokluyor
solla vurdu 2-3 metre farklı auta gitti
sonra bir daha vurdu gol oldu
ilk yarıda taç çizgisine yakın bir yerde servet rakibinin içinden geçer gibi oldu top yeriinden kıpırdamadan servete geçti. Dedim ne oluyoruz gerçekçiliğinde bu kadarı Aaaa Servet diyorsun oynarken o derece yani...

Sonra ikinci yarı başlar başlamaz. Nonda bir top kaptı ortasahada. Gitti savunmanın kenarından çalımla ilerledi ve güzel bir son vuruş yaptı... Ohh dedim oyunmuş
Şaka bir yana Nonda dribling yeteneğine sahip bir oyuncudur ancak kısa mesafede dribling yapabilen bir adamdır. 40 metre top sürüp gol atabilecek bir oyuncu olmadı hiç bir zaman. Bunu hızın 14 olmasına bağlıyorum sanırım 12-13 olsa daha mantıklı olacak.
4. gol yine nonda 25 metreden vurdu. aaaa dedim nonda yeter yani.
5 gol kenar orta oldu yine nonda gitti çaktı kafayı yetmedi dedi bana.

Nonda dışında oyun süper Galatasaray süper. Tebrikler ömer abi. hele o topal'ın sağlı sollu pasları, şutları. Servet'in gücü, Lincoln, arda kewell organisyonları süper.

Ahh söylemeyi unuttum. Nonda ilerde çok iyi top saklıyor. Bu özelliği müthiş yansıtılmış.. Çok iyi duvar oluyor.

tekrar eline sağlık oyunu oynadıkça yazarım bugün araştırmadan kafamı kaldıramadım. artık ilerleyen günlerde çok daha ayrıntılı inceleriz