1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

@Abooo

Ömer hiç bir çaba sarfetmiyor diye emeğe bir saygısızlık edildiğini hatırlamıyorum. Sadece bir konuda bilgimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Geçen seneki profil en azından oyundaki genel kritere göre bu seneki doğrusu ise ben taktik yaparken bunu gözönünde bulunduracağım ama o zamanda diğer dclerinde düzenlenmesi lazım. Bunu yapacak tabiki ömer değil ama sistemler sadece belli bir zümre için gelmez ya tamamen değişir yada tamamen olduğu gibi korunur geçen sene 17 olan heading bu sene 12 oluyorsa (ki buna itirazım yok olabilir) o zaman diğer avrupalı stoperlerinki neden hala yüksek. SI ile uğraşacaksak geçer oraya organize bir şekilde bende yazarım.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    @Abooo

Ömer hiç bir çaba sarfetmiyor diye emeğe bir saygısızlık edildiğini hatırlamıyorum. Sadece bir konuda bilgimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Geçen seneki profil en azından oyundaki genel kritere göre bu seneki doğrusu ise ben taktik yaparken bunu gözönünde bulunduracağım ama o zamanda diğer dclerinde düzenlenmesi lazım. Bunu yapacak tabiki ömer değil ama sistemler sadece belli bir zümre için gelmez ya tamamen değişir yada tamamen olduğu gibi korunur geçen sene 17 olan heading bu sene 12 oluyorsa (ki buna itirazım yok olabilir) o zaman diğer avrupalı stoperlerinki neden hala yüksek. SI ile uğraşacaksak geçer oraya organize bir şekilde bende yazarım.
    Gecen sene Servet'in her ozelligi 1 puan yukselmis sekilde cikiyordu oyunda. Bunun nedeni de zayif ayaginin dusuk seviyede tanimlanmis olmasiydi. (yani heading 16, marking 17, tackling 12 idi veritabaninda).

Ayrica ozellikle Denizlispor'dan hatirladigim hava toplarini birakmayan, goller de atabilen Servet'i cok daha detayli bir sekilde izleme imkani buldum gecen sezon. Kafa vuruslarinin 16 olmasinda hata yaptigimi dusundum. Bununla beraber Servet'in fiziksel ozelliklerini yeterince yuksek yapmadigimi dusundum, bazi zihinsel ozellikleri yeterince yuksek yapmadigimi dusundum. Ve buna gore de degisiklik oldu.

Sivas'da surekli Servet'i izleyebilmis olsam, belki de bu sonuca cok da erken varacaktim. Bu da arastirmanin genelde zaafi. Sizleri etkileyen de bu degisimler saniyorum ki.

Mesaj Yetkileri