1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Doğur yapıLacaksa herkes aynı yapsın o zaman. Servet gibi Sambayı, Fazio yu cebinden çıkaracak bir adam 12 Heading iLe doLanırken ortada o adamLar LebLebi gibi bütün hava topLarı aLıp, bir Dünya goL atacaksa bunun bir mantığı kaLmıyor. Benim anLatmak istediğimde buydu.
    Yasin Çakmak mesela Heading servetten 2 puan üstte. Yani 14. Ömer abi ise Servet'e 13, en fazla 14 veririm diyor. Rakibe asist yapan yasinden bahsediyorum (:

Bu tür ince nüanslara sadece Ömer abi dikkat ediyor sanırım

Bakalım Servet %90 devre arası transfer olacak yurt dışına. Eger olursa fm2010 da nasıl bir heading verilecek kendisine .

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Yasin Çakmak mesela Heading servetten 2 puan üstte. Yani 14. Ömer abi ise Servet'e 13, en fazla 14 veririm diyor. Rakibe asist yapan yasinden bahsediyorum (:

Bakalım Servet %90 devre arası transfer olacak yurt dışına. Eger olursa fm2010 da nasıl bir heading verilecek kendisine .
    Tamam bakarım ama bunu burada yarış yapmak için değil, gerçekten bilgilendirmek için Fenerbahçe forumunda yazmalısınız.

Vasat bir araştırmacı yapmış olsa çok abartı değerler verebilir, kıstas bu değil. Farkına varıldığında düşürüyoruz, düşürülmeni abartı, kasıtlı düşüncesi olmuyor, abartmak genelde yükseltmek ile olan biri durum.

Dersin ki bence bu böyle, şu şu şu pozisyon, şurada şuraya attı o zaman değerlendirilir.

Biz de (Tarık, ben) bazı şeylerde düşüş olarak oynama yapıyoruz, aynı şeyler bana da söylenecek mi, söylenmez umarım..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tamam bakarım ama bunu burada yarış yapmak için değil, gerçekten bilgilendirmek için Fenerbahçe forumunda yazmalısın.
    Yarışla alakası yok. Servet'in headinginden bahsettiğim için Yasini de Türkiyeden bir örnek olarak verdim; Hayrettin abi yurtdışındaki topçulardan bahsetmişti.

Vasat bir araştırmacı yapmış olsa çok abartı değerler verebilir, kıstas bu mudur yani? Farkına varılmış ki düşürülmüş, düşürülmeni abartısı olmaz, abartmak genelde yükseltmek ile oluyor.
    İşte bana da sadece Türkiye ligi bu kadar irdeleniyormuş gibi geliyor. SI sadece bize mi bu hususta baskı uyguluyor? Bir örnek; Gökhan İnler'e italyan arastırmacı cat diye vermiş 180 pa yı. Fm09 cıkmadan Semih'in pa degeri tartışılıyordu ve söyle birsey denmişti yanılmıyorsam; "Semih 25 yasına geldi yüksek pa degeri beklemeyin." Bu yada buna benzer birsey. Peki Gökhan kac yasında ? 24. Sadece 1 yas için mi ? Bu arada bunu da sadece bir örnek verdim konu burada konuşuldugu için. FB bölümüne yaz denmesin Ayrıca Semih'e de 180 verelim diye de algılanmasın. Yani demek istedigim biz burada sadece 1 özeliğin azlığını cokluğuna kadar ince ince konuşurken elin oglu istedigi degeri veriyor.

Dersin ki bence bu böyle, şu şu şu pozisyon, şurada şuraya attı o zaman değerlendirilir.Ben de bazı şeylerde düşüş olarak oynama yapıyorum, aynı şeyler bana da söylenecek mi bakalım..
    Yukarıda dediğim gibi Yasin sadece Türkiyeden bir örnekti.
    Last edited by PesimiSTyLa : 23.Kasım.2008 at 13:11

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Rize'en hatirladigim Yasin icin gayet dogal.

Ben butun takimlarin kadrolarina bakiyorum, ortada garip bir durum var mi diye.

Baskasi yuksek heading verirse, ilk itiraz edecek yine ben olurum.

Tipki Hamit'in teknigine itiraz ettigim gibi.

Tipki Emre'nin teknik ozelliklerinin dusurulmesine 1 yildir itiraz ettigim gibi.

Tipki Gokdeniz'in teknik bir oyuncu yapilmasina itiraz ettigim gibi.

Hele bir yurt disina transfer olsun, o zaman gorursunuz oyununu Tuncay'da gorduk pekala.. Yolladigimiz Tuncay ile simdiki Tuncay arasindaki farklara baksaniz hele bir. Ustelik Tuncay basarili da oldu ve Middlesbrough arastirmacisi Tuncay'a hayran.

Mesaj Yetkileri