1 ile 30 arası toplam 148 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Porto [ Şampiyonlar Ligi 5. Maç ]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Takım bilerek oynamadı, Aragones kovulsun diye.
    Deivid bile ıslık yiyince koşmaya başladı..
    Oradaki ıslıklar Deivid'e değil Burak'ın oyuna girmesineydi. Yoksa Deivid en azından bir şey yapamasada sorumluluk alan tek oyuncuydu.

Ben bu Aragones'e çok feci taktım dk 71 o ana kadar eğer yanlışhatırlamıyorsam 2 tane oyuncu değiştirmişsin hadi diyelimki oyuna müdahale etmeyi düşünmüyosun ama bi sakatlık olsa bir şey olsa oyuna sokmak için 1 tane oyuncun ısınmıyor bu nasıl bir şeydir ben hayatımda ilk defa görüyorum böylesini

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Oradaki ıslıklar Deivid'e değil Burak'ın oyuna girmesineydi. Yoksa Deivid en azından bir şey yapamasada sorumluluk alan tek oyuncuydu.

Ben bu Aragones'e çok feci taktım dk 71 o ana kadar eğer yanlışhatırlamıyorsam 2 tane oyuncu değiştirmişsin hadi diyelimki oyuna müdahale etmeyi düşünmüyosun ama bi sakatlık olsa bir şey olsa oyuna sokmak için 1 tane oyuncun ısınmıyor bu nasıl bir şeydir ben hayatımda ilk defa görüyorum böylesini
    Kaybediyorsun bu garanti. Çıkar Josico veya Yasin'i ikiside kötü oynuyor. Al İlhan Parlak'ı koy forvete çift forvete dön. Riske gir zaten kaybetmişsin hiç olmassa kazanmak için birşey yapmış olursun. İlhan'da geelcek için adım atar. Tecrübe kazanır heyacan yener. En azından istekli olur çünkü; gol atarsa veya birşeyler yaparsa gelecek yıllarda forma giymesi garanti olur.

Mesaj Yetkileri