Aragones'in istediği takım şablonu,İspanya Milli Takımının aynısı.. Aragones'in istediği futbol tarzı orta alanda çok pas yapan takım yapmak.Fakat görüyoruzki günümüz futbolunda goller artık 5-6 paslarla geliyor.Aragones'in istediği 20-25 pas stili..Zico'nun geldiği dönem dediler antremanlarda takıma sık sık izin veriyor gibi haberler çıktı.Aragones'e ise takımı antremanda çok yoruyor çok çalıştırıyor dendi..Bu seneki Fenerbahçe'de fizik kaliteden eser yok.Geçen seneki hafif antreman uyguluyor dedikleri Zico stili,Chelsea,Sevilla gibi fizik kalitesi yüksek olan takımlardaki oyuncularla hemen hemen başa baş fizik kalite gösterdi Fenerbahçeli oyuncular.Bu sene 1 e 1'de adam geçemiyorlar daha bunun en basit örnekleri Uğur Boral,Kazım Kazım diyebiliriz.Bi takımın güzel ve tempolu oyun oynayabilmesi için ilk başta Antrenörüyle arasının iyi olması lazım.Zico ile Fenerbahçeli oyuncuların arası iyiydi benim fikrime göre.Aragones'e gelirsek gerek suratından gerek medyadan gördüğümüz gibi Futbolcular üstü kapalı laflarla Aragones'e güvendiklerini ifade ediyorlar.. Takımı bu hale çeviren yönetimdir.Gerek Zico sözleşmesinde kontratta anlaşamadık dediler,o zaman Güiza gibi maliyeti yüksek olan oyunculara vereceğiniz parayı Zico'nun sözleşmesine verseydiniz..Fenerbahçe'nin bu hali normal değil iyiye bile gitmiyor.Takım ayağında top tutamıyor.Geçen senede Edu defans hataları yapıyordu.Volkan Amatörce goller yiyordu.Bunun arkasına sığınmasın yönetim.Porto'yuda tebrik ediyorum.Söylediklerimden sonra Kadıköy'de sonuç ortada:1-2..