Quote Originally Posted by thehell61 View Post
abi iyi başlangıç devamını iyi getirmen seni bu yıl en kötü uefaya taşır senden en kotu bu sonucu beklıyorum (sen şampyon ol)
Valla biraz zor abisi ama deneyeceğiz,verdiğiniz gazlarla takımı bir yerlere getirmeye çalışıyoruz Oyunu teknik hatalarla çıkardılar ve bunun hoş olmadığını belirttim fakat oyunun oynanabilirliğinde bir sorun yok.Bir iki ufak detay var onlarıda yamada düzeltirler gibi.Bir yeri düzeltirken diğer yerden bozmasınlar da Şu an için rakip kalecinin degajından hareketle gol yemiyorum.Ama her halde genel bir sorun var ki herkes söylüyor o yüzden en azından atma açısından beleşe konmamak için kaleciye topu defansa at yaptım.Oyun zaafından gol atmayada karşıyız.Acaba çarşı bir GS'liyi alır mı yanına ?

Dediğim gibi her şey gayet hoş.Gerçek futbol gibi oluyor.Benim takımda Munoz ile Yeste arasında bir rekabet var.Munoz da oyun kurucu mevkinde Yeste kadar olmasa bile çok faydalı.Fakat Munoz'u Yeste ile yan yana oynatınca aynı verimi gösteremiyor.O yüzden Exteberria'ya dönüş yapıyoruz.Munoz sakatlık ve ikinci yarılarda Yeste'nin dinlendirileceği vakit oyunda yer alacak.Susaeta'nın formu çok sevindirici.Orbaiz'de yeri geldiğinde takımı sırtlıyor 2. yarılarda.

İdeal kadromuzu oturttuk: İLk 11

Kalede Iraizoz, defansta Koikili,Ocio,Amoebrieta,Iraola;orta sahada Susaeta,Exteberria,Javi Martinez,Yeste ileride llorente ve Kepa.

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
Birisi bize cimrimi dediBiz 4 puanlık bu başlangıçtan memnunuz.A.Bilbao Yönetimi
Büyük başkan bize Del Horno'yu getir Koikili-Iraola ikilisinden biri bir sakatlanırsa yedik ayvayı çünkü sadece Casas var