1 ile 30 arası toplam 83 sonuç

Konu: Sigames Bardaği Taşirdi

Threaded View

Lightbulb

Quote Originally Posted by acivic View Post
    Hayret, acaba ben farklı bir oyun mu oynuyorum? Bir kere 3D motoru gerçek bir devrim olmuş. Çok ince detaylara bakanlar bile, dişe dokunur bir hata bulamaz. Mükemmel yanlarını ise anlatmaya kalksam, sayfalar yetmez.
    Şu sakatlık konusu fazla abartılmış. Eğer antrenman programınız ağır ise bu sakatlıklar doğal. Ancak, sezon ilerledikçe bunun da yararını göreceksiniz. Oyuncularınız artık kolay sakatlanmayacak.
    Sık sık taktik diziliş deneyenler de, artık karar verip, oyuncularına göre bir dizilişte sebat ederlerse(birkaç hafta yeterli) sorun çözülür. Ama önce oyuncularınızın kişisel taktik talimatlarını çok iyi ayarlayın.
    Sezonun 11. haftasındayım ve sadece 2 maç üstüste berabere kalmışım. (Geri dönüp fixture baktım).
    Bu oyun böylesine acımasız sert eleştirileri hiç haketmiyor. Bazılarında da spekülatif yaklaşımlar sezdim...

Bencede hayret sen şu oynadıgın oyunun adına bidaha bak çünki fm 09 u çok berbat yapmışlar.Oyun baştan sona hataaaa...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Onralp99 View Post
    Merhaba. Oyun eski oyunlara göre biraz zor . Başarı elde etmesi daha zor , istikrarlı yürümedek hedeflere doğru daha çok uğraş istiyor . Ama maç motorunun kötü olduğuna , çok adam sakatlandığına katılmıyorum . Maç motoru gayet güzel . 3D berbat olmuş . 2D ye devam etmek en güzeli . Sakatlıkların çok olduğuna katılmıyorum kesinlikle . İyi hafif bir antreman programı uygularsanız , ve kulübe iyi doktorlar alırsanız psikoterapisi 18 den aşşağı olmayan sakatlıkların azaldığını hemen göreceksiniz . Herşeye rağmen FM 2008 e nazaran bir nebze olsun fazla sakatlık olabiliyor ama asla abartı falan değil . Ayrıca geniş kadro kurmak her zaman daha iyi oluyor bu gibi durumlarda , oyunun ayrı bir zevki . Daha iyi yetiştirebiliyorsunuz yedek oyuncularımızı . Ayrıca TSL takımlarının amblem ve logo ları yok diye şikayet eden bir arkadaşımız olmuş . Daha İngiltere Liginin amblem ve logoları da yok , bizim Ligimize özellikle koymuyorlar gibi yansıtmak yanlış . İnşallah ilerleyen yıllarda koyarlar ve ilerleyen yıllarda daha az hatalı bir FM oynarız . Ama benim görüşüm ve düşüncem şu ana kadar çıkan FM ler arasında en iyisi kesinlikle 2009 . Taktik ekranındaki 13 oyuncu hatası ve maç esnasında altta faul , offside , sarı kart veya kırmızı kart yazısının takılması çok basit görsel hatalar . Eminim ki bir sonraki patch ile düzeltilecektir . Teşekkürler.

sadece gülüyorum bikaç sezon ilerle görürüm ben senin en iyi oyununu...
    Last edited by byvirus : 01.Aralık.2008 at 03:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri