Quote Originally Posted by ABOOO View Post
İnan hiç alakası yok.

Birilerinin başka yerdeki, sırf verilen emeği baltalayarak kendileri araştırma yapmak için çabaladıkları lobi ile değerlendirme yapılmamalı.Özelliklerin anlamlarını bile bilmedikleri gibi hiç anlamadıkları şeyler için eleştiri yapabiliyorlar ve verilen doğru cevaba da bir cevap bulamadıklarını için körükörüne kötü diyerek geçiştiriyorlar, sizi de kovuyorlar

Bir oyuncunun fiziksel özellikleri yok ise isterse diğer özellikleri 20 olsun hiçbir şey farketmez, yine world class takımlarda oynayamaz.Futbol=koşmak demektir, Ferguson'un önce atletik yeteneklere baktığı söylenir.

Alex'in istatistiklerini yeniden yazmama gerek yok sanırım (Önceki sayfalarda bolca değerlendirmeleri var).

Alex o yüksek özelliklerin hepsine sahiptir, fiziksel özellikleri olsa idi Barcelona'da, United'da, Inter'de oynardı, Alex durarak oyun bilgisi, müthiş tekniği sayesinde iş yapıyor ve hala ligde değeri bilinmiyor.
Bu tarz oyuncuların son şekli, Alex ve Riquelme'dir.

Juan Roman Riquelme nasıl yapılmış, 3 senelik tüm profillerini değerlendirebilirsiniz.
simdi dediklerine katılıyorum yanş dedigin gibi Alex üst düzey bir oyuncu yetenekleri tartışılmaz ama sen diyorsun ki Alex güclü olsaydı Barcelonada oynardı. Bende ozaman diyorum ki Eger Alex icin bunları düsünüyorsan Yusuf simsek Yattara hatta SEgen yalcın nasıl olmalıydı. Yattaranın teknik kapasitesi Alexten fazla bana gore Alex aklı ile oynayan bir futbolcu ama Yetenek bakımından Yattara degil böyle düsünürsek oyunda Yattaranın özellikleri cok iyi olması gerekmezmiydi yada yusuf simsegin teknigi kimde var türkiyede?

carrusca icin de aynı seyler gecerli cok teknik cok hızlı cok potansiyelli ama gücsüz dayanıksız mental olarak yetersiz oyunda onun degerlendirmesi nasıl olmalıydı. ben size bir ton oyuncu sayarım teknik olarak C.onaldodan da Messi den de iyi olay girin youtube ye bakın bir dünya futbolcu var izlerken hayran kalıyorsunuz ama gercekte oyle degil. Alex iyi bir oyuncu ama cok abartı olmus ozaman yusuf simsegin de yattaranın da profilini güclendirin -bunu size demiyorum onunla ilgilenen arkadaslara- kafa olarak zayıf yapın gercektede oyle zaten.