Quote Originally Posted by Onurap View Post
Hayır yahu aynışeyi demiyorum sen anlayamıyorsun..
ama yardımcı olayım..
Dediğimi biliyorum..
Zıplama oyuncunun yerden yükselebilme beceresi..
heading.yuncunun isabetli kafa vurma beceresi..

Bende diyorumki alexi bomboş top geliyor rahat rahat burda tabiki istediği gibi vurabiliri herkes vurabilir..Alex kaçtane atmış hayatında kafa golü..Keweldda atttı neden tutup 16-17 verilmiyor..?Heading 12 olan biri bile atabilir..Yani zıplaması yüksek olmayan birinin sağlıklı olarak ne kadar usta kafa vurabildiğinin ölçüleceğine inanmıyorum...Attığı kafa golleri boş pozisyonda olduğu için yaptığı vuruşları çok rahat yapıyor buda hadingi yüksekmiş gibi gösteriyor..Bu yüzden dünyada heading ve zıplama farklı özelikler olmasına rağmen aradaki fark açılmıyor..

Servet in headinginin 12 yapılmasıda tam bir fiyasko adamın görevi ilk önce top uzaklaştırmak zor pozisyonda uzaklaştırıyor ne isabeti olucak?Bunu yapan defans oyuncusumu var Allah aşkına..Oyundad heading 16-17 olan bir oyuncu ileriye bam güm uzaklaştırır..'Aman dur uzaklaştıırıken pas atayım' mı diycek böyle bir şey yok..Ofansif anlamda dersenizde gerekli orta geldiğinde(sabrinin ve ardanın kullandığı kornerler ortada hatta lincolnün bile her nekadar gol attırsada çok yumuşak toplar..) gayet iyi kafa vuruşları vardır servetin..En azından kendisinden yüksek tutulan i.toramandan luganodan edudan 10 kat daha iyidir kafa vuruşları hem ofansif hem defansif olarak..
Ya Allah askina gecen sene CSKA ya deplasmanda attigi kafa golunu getir gozunun onune.. Kim vurabilir oyle akillica ?? Servet mi ? Yoksa Nonda mi?? Belkide Gokhan zan ...