1 ile 30 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Threaded View

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Yetenek dedigimiz zaten sadece flair ozelligi...

Alex'in muthis bir dogustan yetenegi yok. Muthis dogustan yetenegi zekasi. Ancak bununla beraber verdigi paslarin bu kadar isabetli olmasi, vuruslarinin bu kadar temiz olmasi cok antrenman yapmis ve bu hareketleri hep isabetli bir sekilde yapabilmek icin cok calismis olmasini gerektiriyor.

Alex'in hemen hemen her hareketi bu calismayi zamaninda yapmis oldugunu gosteriyor, temel egitimi cok saglam aldigini gosteriyor.

Yusuf, Sergen, Yattara hemen hemen hic temel egitim almadan tamamen yetenek ile oldugu yere gelmis oyuncular. 8-9 yaslarinda almalari gereken teknik egitimini almis olsalar, bugun belki ucu de Liverpool, Man Utd, Chelsea takimlarinin yildizlari olarak oynamis veya oynuyor olarak karsimizda olacaklardi. Ama yetenek her sey degil.
    İşte bende bunu diyorum abi Alex cok iyi bir profesyonel ve gercekten işi biliyor ama yetenekleri kısıtlı.
    Güzel paslar veriyor akıllı oynuyor ve etkili oynuyor ama Sergenin Yusufun yetenegi kesinlikle yok Alexte. Ayrıca Alex markaj altın da yokları oynuyor pas falan da veremiyor.
    Alex konusu fazla uzadı biliyorum ama cidden bana cok abartılmış geliyor. Ca Pa degerleri demeyin cünkü bana gore oyuncunun profili belirleyicidir. Ca Pa degeri potansiyel degeri ama profil su andaki performansı.
    Ayrıca suda var bilmiyorum nasıl bir puanlama sistemi yapıyorsunuz burda yeniyim daha
    Ama eger mevcut performansa gore yapıyorsanız zaten alex te ciddi bir düsüs olması gerekir. bunun sistemle alakası da yok sonucta bu bir oyun. Gercek hayatta Aragonesin sisteminden oynayamıyor demek komik olur. ozaman gecen sene Lincoln neden kötü idi oda kallinin sistemin de oyle oynuyordu haksızmıyım
    ama genel olarak basarılı bir iş cıkarttıgınızı söylemem gerekir. Alex konusun da biraz duygusal davrandıgınızı düsünüyorum
    Haa sunu da diyeyim ben Alex in degerini elestirirken Semihin degerinin az olmasını da elestiriyorum. Bana gore oyundak ki en iyi Türk forvet Semih olmalı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    .

Oyunda fizik takımları öne çıkıyor tabi, omuz omuza mücadele ediyorlar, zaten onu ayarlamaya çalışıyoruz sürekli.FM 2009'da maç kazanamıyorum diyenlerin altında yattığı sebep de bu.
    Bu konuda haklısın artık oyle orta saha da koy 3 tane amc farka git devri yok gercek hayatta oldugu gibi bazen bir amc yi bile kaldırmıyor takımlar ki bence bu güzel
    Bunu sevdim gercekten
    Last edited by hakanyilmaz1984 : 14.Aralık.2008 at 13:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri