Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Konyaspor

3 14.29%
  • Fenerbahçe

18 85.71%
  • Beraberlik

0 0%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 151 sonuç

Konu: Konyaspor - Fenerbahçe [ TSL 16. Hafta ]

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    El felan degil o gol. Kaleciden okadar ani gelen topa napsin Onder.

Tek takildigim nokta, Volkanin Veyselin atigi golden sonra "gol degil" diye bagirmasi. Bisey yazcaktimda, kurallar var forumda. Siz anlayin artik ben Volkana ne demek istedigimi
    Topun gol olduğunu farketmedi sanırım orada. Top direkten döndü sanmıştır belki
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Topun gol olduğunu farketmedi sanırım orada. Top direkten döndü sanmıştır belki
    Bu kadar iyimser olma Eren.Bal gibi de gördü,topun iceriden ciktigini,aglari deldigini.Onun yaptigi cirkeflikten baska birsey degildi ...

Neyse,Fenerbahce maci kazandi,kötü oynasa da kazandi ve bu kadar kötü oynadigi sezon da mac fazlasiyla da olsa lider olabilme sansina erismis oldugu icin tebrik ediyorum onlari,ama onlarin liderlikte duracagini sanmiyorum.Tahminen ilk yariyi 4.,en iyi ihtimalle 3.bitireceklerdir.

Bu sene lig de cok hakem hatasi oluyor,hakemlere güvenelim diyoruz,onlar isi zivanadan cikartiyorlar.Böyle yönetim dünyanin hicbir yerinde yok yahu.Devre arasin da konusacak cok seyleri olacak,ve umut ediyorum bu sefer kendilerine ceki,düzen verirler.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İnsanı FutboL dan soğutuyorLar ya daha söyLeyecek birşey yok. Yeter be kardeşim bir goL de de hatanız oLmasın. Bir maçın da kaderini değiştirmeyin artık yahu. Bıktık...
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bu sene lig de cok hakem hatasi oluyor,hakemlere güvenelim diyoruz,onlar isi zivanadan cikartiyorlar.Böyle yönetim dünyanin hicbir yerinde yok yahu.Devre arasin da konusacak cok seyleri olacak,ve umut ediyorum bu sefer kendilerine ceki,düzen verirler.[/B]
    Yabancı hakem gerek. Türkler ile birşey olmuyor. Zaten olmadığı yıllardır belli herhangibi bir Kıtasal turnuvalarda maç yönetmiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gazetede onderın hakemın golu vermeden once elle attıgını farketmıscesıne arkasını donup gorev yerıne kosmaya hazırlandıgını okudum.. daha ılgınc olanı ıse onderın saha ıcınde, 'top carptı ben mudahale etmedım' demesı ama medyaya 'omuz-gogus' karısımı vurdum dıye acıklama yapması .. hangısıne ınanalım?? neyse fenerbahce kotu gunlerı ıyı oyunla olmasa da aldıgı puanlarla gerıde bırakıyor yavas yavas ve onca puan kaybından sonra ılk yarıyı lıder bıtırme sansları var .. konyaspora cok uzuldum bu arada anelkadan sonra yıne onların bası yandı kadermıdır nedır

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    İnsanı FutboL dan soğutuyorLar ya daha söyLeyecek birşey yok. Yeter be kardeşim bir goL de de hatanız oLmasın. Bir maçın da kaderini değiştirmeyin artık yahu. Bıktık...

abı ıste hata olur ama 1 olur 2 olur her hafta vede aynı adam süreklı hata yaparsa bunları atayaan şahıslar ve bu hakemız dıyen adamlar bu işi iyici düşünsunler acaba neden artık tarad tutma olayını ne hale soktular anlamadım maçtan sora Veysel konustu adam mukemmel anlattı valla

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yıllar öncede dışarıdan ağları delip gol olmuştu.Sanırım bir Trabzon maçıydı ama attı mı yedi mi tam hatırlamıyorum.

Neticede Fenerbahçe 3-0 kazanabileceği maçı 2-1 kazanma noktasına geldi.

Hakem ve federasyon olgusunun gözden geçmesi gerekiyor.Hakemlerin korktuğu gözlerinin içinden belli oluyor.Fakat bunların hiç bir kuluple tek bir alakası yok.Başka olaylar söz konusu.Olayı anlatmak biraz uzun sürer.Neticede Federasyonun temizlenmesi ve haysiyetine her şeyden daha fazla önem veren hakemlerle devam edilmesi gerektiği kanaatindeyim.

Yoksa size ters bir bakış açısı söyleyeyim.Fenerli oyuncuların çoğu hakem yüzünden maçtan düştü.Bazen insanlarda bu tür durumlar ters etki yapar.Bir iki oyuncu dışında çoğu bu rezalet bitsede gitsek pozisyonuna geldiklerinden pek kımıldamadılar bile.İştahları kaçtı.

Neticede tebrik ederim.Galibiyetini tebrik ederim Fenerbahçenin.Haklı bir galibiyetti.Keşke engellenmeseydi de daha güzel bir maç izleyebilseydik.O zaman tahminimce Fener farklı kazanırdı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ya abı hakem dıyokı ben bu anadolu klubune yanlıs yapsam bıse olmaz en fazla ıkı hafta konusulur ama bı istanbul takımına yapınca bılıyokı gundemeden düşmez ve yanlışı hep onların lehınde yapıyor bundan kurtulmalı artık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çünkü o bazı kişilerin anadolu kuluplerinden rantı yok, bu sebeple İstanbul takımlarıyla ilgili oluyor bu olaylar genelde.Bir nevi güç savaşı ,ve bunu yapanlar ve yaptıranlar temizlenemedi olaylar kuluplerin üzerine kaldı. Sonra bir gün Lucescu laf edince atılıp tutuldu,hatta Hıncal Uluç dedi ki sen bizim ligimize yönetenlerimize laf attın,eğer Lucescu Galatasaray'a gelirse ben kuluple ilişkimi keserim diye. Adam sadece doğruları söyledi ve sonuç zaten ortada.Eski Romen ligine doğru adım atıyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu maçı gördükten sonra Bursaspor-Trabzonspor maçı konusuna yazdığım mesajları geri aldım.

Tebrik ederim Fenerbahçe'yi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Abi biz bişe deimi hemen ezalar yağıyor.Sadri başkan açıklama yapıyor ıtraz edıyor uzerımızde oyun oynanıyor dıyor federasyona battıya bu hemen FDKya yoluyolar adamı.Bu ligden bu adam kayırma taraf tutma kalkmasa kendini burda şampiyon yaptığını zannedenler Avrupa'da başarılı olamaz.Sonrada neden Avrupada başarı gelmıyo derler.Kimide cıkar işte anadoludan şampiyon cıksın palavraları sıkar ama el altondan ıstanbul takımlarına yardım ederler.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 21.Aralık.2008 at 19:11

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Baba Hamdi ; abi ranttan öte benim dediğim gibi dekodere bakıyor bu işler. Bakın Şansal Büyüka bu sıralar ne kadar sevimli gözüküyor , keyfi yerinde çünkü 3 büyükler de zirveye ortak artık.Hatırlıyorum da F.Bahçe çok gerilerde iken suratından düşen bin parçaydı.

İstanbul takımları zirve yarışından kopmuş , sürekli puan kaybeder hale geldiği zaman elbette ki bu takımları destekleyen taraftarlar da haklı olarak ya maçını izlemezler ya da başarı olmadığı için çok yoğun bir şekilde takip etmezler. Bu da ne demek oluyor dekoderler elde patlar , maçlar seyredilmez vs.. Yani olay ticari bir görünüm alıyor. Herşey paraya endeksli yani.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 20.Aralık.2008 at 16:56 Reason: Silinen mesajdan dolayı düzenlenmiştir..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

"Ofsayt Olarak Degerlendirmeye Çalistik..."

Kuddusi Müftüoğlu

Bu ülkede futbolu takip etmeye çalışan herkese allah sabır versin gerçekten. Bu ufak bir detay aslında daha da büyük şeyler bu işlerin altında. Biz taraftarlar olarak birşey yapmadığımız sürece bunlar hep böyle olacaktır. Günü birlik mutluluklar ile dolduruyoruz kendimizi.

galiba el pozisyonunda hakem eli görmedi,yardımcısı da görmedi ikisi de ofsayta odaklanmışlardı.hakem muhtemelen ofsayt verdi.önder de başını öne eğip kendi yarı alanına gidiyordu.sonra yardımcısı ofsayt değil diye uyarınca hakem golü verdi fakat bu sefer konya lı oyuncular el diye itiraz etti,hatta hemen sonra önder orada ele itiraz etti.tabii hakemin de elle ilgisi olmadığı tamamen ofsayta odaklandığı için eli görmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    ya abı hakem dıyokı ben bu anadolu klubune yanlıs yapsam bıse olmaz en fazla ıkı hafta konusulur ama bı istanbul takımına yapınca bılıyokı gundemeden düşmez ve yanlışı hep onların lehınde yapıyor bundan kurtulmalı artık
    Tam aksine büyük takım lehine yapılan hatalar daha çok hatırlanıyor. Bunun kanıtı da bugün burda yazılan mesajlardır. Fenerbahçe'yi her hafta hakem hatasıyla kazanan takım pozisyonuna sokan mesajlardan bolca her sitede var. Ama kimse bu takımın aleyhine yapılan hataları hatırlamayacaktır veya hatırlamak istemeyecektir. Olası bir Fenerbahçe şampiyonluğunda bile hala Önder konuşulacaktır. Ve sonuç olarak yine aynı masal '' İstanbul kayrılıyor '' çıkacaktır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Tam aksine büyük takım lehine yapılan hatalar daha çok hatırlanıyor. Bunun kanıtı da bugün burda yazılan mesajlardır. Fenerbahçe'yi her hafta hakem hatasıyla kazanan takım pozisyonuna sokan mesajlardan bolca her sitede var. Ama kimse bu takımın aleyhine yapılan hataları hatırlamayacaktır veya hatırlamak istemeyecektir. Olası bir Fenerbahçe şampiyonluğunda bile hala Önder konuşulacaktır. Ve sonuç olarak yine aynı masal '' İstanbul kayrılıyor '' çıkacaktır.

tamam Captan yorum yapmıcam istabvul kayırılmıyo bu hakem hatsı degıldı bu konuları gecen hafta cok konustuk ama nasılsa sızın ıcınız rahat kaybeden degil kaanansınız

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    tamam Captan yorum yapmıcam istabvul kayırılmıyo bu hakem hatsı degıldı bu konuları gecen hafta cok konustuk ama nasılsa sızın ıcınız rahat kaybeden degil kaanansınız
    İyi de ben hakem hatası veya hakem hatası değil demedim ki. Sadece hataların hatırlanma şeklinden ve hakemlerden dolayı vurulan damgadan bahsettim. Kendi adıma tartışmalı gollere sevinmiyorum. Ben maçtan sonra hakem kararlarının doğru olup, olmadığının tartışıldığı programları değil, futbolun konuşulduğu spor programlarını izlemek istiyorum fakat maalesef mümkün değil. Bilinçli olarak İstanbul takımları kayrılıyor demek için yapılan hataların hep bir takımın lehinde olması gerekir, hakem hatalarına göz attığımızda lehte olanlar da var aleyhte olan kararlar da var. Dolayısıyla İstanbul takımlarının bilinçli olarak kayrıldığına inanmıyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Müftüoğlu'nu yakan fotoğraf

Konyaspor-Fenerbahçe maçında Önder'in attığı tartışmalı golde hakem neden duraksadı? Karar değişikliği yaptı mı?
    Hakemin açıklamalarından topun Turacı'nın eline çarptığı yönünde bir görüşü yok. Hakeme göre duraksama ofsat şüphesiyle olmuş. Ancak gol sonrası bir fotoğraf var ki Müftüoğlu'nu çok sıkıntıya sokacak.

Ancak kale arkası kamerada Müftüoğlu, golden sonra topun eliyle atıldığını işaret ediyor ve golü geçerli saymıyor.

Kuddusi Müftüoğlu, 34. dakikada Önder'in kolundan filelere giden top için önce elle oynama kararı verdi. Bu kararı kale arkası kamerasından net biçimde görüldü. Ancak bu hareketi yapıp kale sahasına gidene kadar geçen 2-3 saniye içinde kararını değiştirdi.

Maçtan sonra orta hakem Kuddisi Müftüoğlu, Lig TV muhabirine pozisyon için şunları söylemişti:

"İki kere karar değişikliği olmadı. Önce pozisyonu ofyast olarak değerlendirmeye çalıştık. Fakat yardım hakem ofsayt olmadığını söyleyince golü verdik. "

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Yıllar öncede dışarıdan ağları delip gol olmuştu.Sanırım bir Trabzon maçıydı ama attı mı yedi mi tam hatırlamıyorum.

Neticede Fenerbahçe 3-0 kazanabileceği maçı 2-1 kazanma noktasına geldi.

Hakem ve federasyon olgusunun gözden geçmesi gerekiyor.Hakemlerin korktuğu gözlerinin içinden belli oluyor.Fakat bunların hiç bir kuluple tek bir alakası yok.Başka olaylar söz konusu.Olayı anlatmak biraz uzun sürer.Neticede Federasyonun temizlenmesi ve haysiyetine her şeyden daha fazla önem veren hakemlerle devam edilmesi gerektiği kanaatindeyim.

Yoksa size ters bir bakış açısı söyleyeyim.Fenerli oyuncuların çoğu hakem yüzünden maçtan düştü.Bazen insanlarda bu tür durumlar ters etki yapar.Bir iki oyuncu dışında çoğu bu rezalet bitsede gitsek pozisyonuna geldiklerinden pek kımıldamadılar bile.İştahları kaçtı.

Neticede tebrik ederim.Galibiyetini tebrik ederim Fenerbahçenin.Haklı bir galibiyetti.Keşke engellenmeseydi de daha güzel bir maç izleyebilseydik.O zaman tahminimce Fener farklı kazanırdı.
    Valla ulusoy federasyonu ile bu federasyon arasında değişiklik var ama hakemler AYNI hakemler...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Müftüoğlu'nu yakan fotoğraf

Konyaspor-Fenerbahçe maçında Önder'in attığı tartışmalı golde hakem neden duraksadı? Karar değişikliği yaptı mı?
    Hakemin açıklamalarından topun Turacı'nın eline çarptığı yönünde bir görüşü yok. Hakeme göre duraksama ofsat şüphesiyle olmuş. Ancak gol sonrası bir fotoğraf var ki Müftüoğlu'nu çok sıkıntıya sokacak.

Ancak kale arkası kamerada Müftüoğlu, golden sonra topun eliyle atıldığını işaret ediyor ve golü geçerli saymıyor.

Kuddusi Müftüoğlu, 34. dakikada Önder'in kolundan filelere giden top için önce elle oynama kararı verdi. Bu kararı kale arkası kamerasından net biçimde görüldü. Ancak bu hareketi yapıp kale sahasına gidene kadar geçen 2-3 saniye içinde kararını değiştirdi.

Maçtan sonra orta hakem Kuddisi Müftüoğlu, Lig TV muhabirine pozisyon için şunları söylemişti:

"İki kere karar değişikliği olmadı. Önce pozisyonu ofyast olarak değerlendirmeye çalıştık. Fakat yardım hakem ofsayt olmadığını söyleyince golü verdik. "
    Haberi yazan adamın Türkçesi felaket. Bu tarz şeyleri videoya dökmedikten sonra bir anlamı yok maalesef. Tek foto altına yorum yazmak çook kolay bir iş. Önder hakem ofsayt verdiği için sevinmediğini söyledi. Zaten futbolda aksiyon halindeyken ofsaytı farketmek çok zordur futbolcu için. Bkz. Erhan'ın 20 metre ofsaytta olmasına rağmen ana bacı düz gidip itiraz etmesi gibi.
    Last edited by EreN : 20.Aralık.2008 at 15:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe'yi aldığı galibiyetten ve belki kısa sürecek olsada liderlik koltuğuna oturmasından dolayı tebrik ediyorum öncelikle..

Maçı seyretmedim.Sadece gazeteden ve internetten okuduklarım kadarıyla 2 tarafında pek iyi oynamdığını,gole kadar fazla pozisyon olmadığını öğrendim.Gol ise tartışmalı bir pozisyonda yine bir duran top organizasyonundan sonra gelmiş.2.yarı bastırmış Konya ama eşitliği yakalayamamışlar.Tartışmalı pozisyon içinde resimlere bakıp açıkcası bir yorum getiremedim.Çokta önem vermiyorum artık doğrusu..

Fenerbahçe'nin bu kadar kötü olduğu bir sezonda öyle yada böyle ilk yarıyı zirveye yakın bitirmesi gerçekten önemli bir durum onlar için.Zira birçok Fenerbahçe'li ilk yarıda yukarıyla fazla fark olmasın yeter düşüncesindeydi.Bu durum bence ligimizin ne kadar kalitesiz olduğunu gösteriyor.Buda bir başka bakış açısı..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maçı izlemedim, golü de henüz görmedim ama burada yaratılmaya çalışılan hakemler olmasa Fenerbahçe kazanamaz ve olası bir şampiyonluktan sonra konuşulacağına emin olduğum elle atmasalar kazanamazları tarzı yorumların olması benim canımı sıkıyor.

Hakemlerin her hafta en az 3-4 maçta maçın sonucuna direk etki edebilecek hatalar yaptığını ilk haftadan beri görüyoruz. Ben art niyet değil yeterislzik olarak yorumlarım hep bunu. Bir de şu var, olsaymıştı, verseymiştiyle sonuç değişmez.

Fenerbahçe el ile attığı golle liderliği aldı yorumuna sadece gülerim, tek maçla mı oluyormuş bu liderlik, oynanan diğer 15 maçın önemi yok muymuş? Böyle yooruma karşı ben de derim ki, ilk hafta deplasmanda oynadığımız Gaziantep maçında Güiza'nın dizine tekme attılar ceza sahası içinde ve penaltı verilmedi. Orada penaltı verilse öne geçen taraf biz olacaktık, kötü başlamadığımız için takımın havası değişik olacaktı, deplasmanda ilk maçı kazandığımız için diğer deplasman maçlarında oyuncuların üzerinde gereksiz baskı olmayacaktı ve şu anda 5 puan farkla lider olacaktık. Başka takımlar lehine yapılmış hataları, bu hataların meydana getirmiş olduğu psikolojik etkileri saymıyorum bile.

Şimdi yukarıda yazmış olduklarım ne kadar kabul edilebilir bir durum? Şöyle olsaydı da böyle olsaydı da, halamın bıyıkları olsaydı gibi bir durum. Şimdi de Fenerbahçe elle gol attı, birileri tarafından lider yapıldı yorumu da aynı yukarıdaki durum gibi oluyor. Ve eğer elle gol varsa da bundan en fazla rahatsızlık duyan da taraftar oluyor çünkü bakıyorum mesajlara, son yılların en kötü, en başarısız sezonunda, eğer ilk devre 17 maçtan oynanasa belki de lider olacaktık, 16 maç sonunda ise liderin sadece 2 puan gerisindeyiz. Dönelim 2 ay öncesinde, ben 16 maç sonunda liderin 5-6 puan gerisinde olmaya bile razıydım, şimdi 2 puan ve bu duruma sevinemiyor bile taraftar, neden? Önder elle atmışmış da yoksa kazanamazmış...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Fenerbahçe el ile attığı golle liderliği aldı yorumuna sadece gülerim, tek maçla mı oluyormuş bu liderlik, oynanan diğer 15 maçın önemi yok muymuş?
    Liderliğe laf atan olucak olursa al sana cevab çok iyi konuşmuşsun Serkan abi yüreğine sağlık.. (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yahu bu liderliği ne diye bu kadar büyütüyorsunuz. Mac fazlası var biliyorsunuz dimi?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emrecim bana değildir herhalde lafın yoksa ben lider olmuşuz maç fazlasıyla buna takılmıyorum, bu maçta atılan golün ileride ısıtılıp ısıtılıp önümüze getirilmesi, bu golle şampiyon oldunuz denmesi beni rahatsız eder.

Yoksa yukarıda yazdım, ben ilk devreyi liderin 6 puan gerisinde bile bitirsek 2. devre için ümitli olacaktım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Emrecim bana değildir herhalde lafın yoksa ben lider olmuşuz maç fazlasıyla buna takılmıyorum, bu maçta atılan golün ileride ısıtılıp ısıtılıp önümüze getirilmesi, bu golle şampiyon oldunuz denmesi beni rahatsız eder.

Yoksa yukarıda yazdım, ben ilk devreyi liderin 6 puan gerisinde bile bitirsek 2. devre için ümitli olacaktım.
    Yok abi sana degildi.

Bazı arkadaslardan "lideriz, önümüze bakarız" vs. gibi seyler okudum da mac fazlası oldugunu biliyorlar mı diye bir anektod belirteyim dedim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Olsun yahu, bizi de anlayın biraz, sezon başından beri neler çekiyoruz, 1 günlük de olsa liderlik sevindirebiliyor. Ama olur da haftayı lider kapatırsak işte o zaman harika olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

@World.Hollow

Bundan sonra atacağın mesajlarda daha dikkatli olursan sevinirim.Diğer kişileri rahatsız edecek söylemler inan sana yakışmıyor.Düşünceni savunabilirsin fakat seninle aynı düşüncede olmayanlarada saygılı olmak zorundasın.Bu sadece Turksportal forumlarının değil hayatın kuralıdır.Ayrıca eğer sen böyle yaparsan diğerlerinede ortamı germeye çalışıyorsunuz diye sitemde bulunma hakkınada sahip olamazsın.Eğer çok rahatsız olduğun ibir mesaj olursada bize bildirmen daha iyi olacaktır.Bu uyarım dikkate alacağını umuyorum.Son olarak bu uyarım sadece sana değil tabii ki.Tüm üyelerimizedir.Çünkü son zamanlarda acayip bir şekilde forumda tartışmaların tansiyonu yükselmeye başladı.Birbirlerinize laf sokmalar felan artmaya başladı.Bunların hiç birimize yararı yok arkadaşlar..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maçın yardımcı hakemi Nihat Mızrak bizim bölümde derslere giriyor. Hafta başında durumu sormaya çalışır neyin ne olduğunu anlarım. Ancak benim değerlendirmeme göre orta hakem elle atıldı diye durdu. Yardımcıda birşey yok gol temiz hocam diyince hakemde golü verdi. Daha sonra anladık ki Nihat Mızrak pozisyonu ofsat var/yok olayına göre değerlendirmiş

3 puanla devreyi kapatmak güzel,şimdi sıra kupada.Yalnız;

Her hafta en az 1 maça bu hakemlerin yaptıkları hataların damga vurması canımı sıkıyor gerçekten.Lig bu hafta tatile giriyor,hakemlerimizden kendilerine çeki düzen vermelerini bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Hakemlik artık meslek haline gelmeli , Bunu Başkanımızda belirtmişti Tv'de.

Örneğin beden hocası bir hakem hafta içi derslere giriyor , hafta sonu maça çıkıyor.

Nasıl ki futbolcular haftada bir maç için her gün idmana çıkıyorsa , hakemler de hafta içi gerekli çalışmaları yapmalıdır. Burda da iş Federasyona düşüyor daha fazla ücret verilip Hakemliği bir Meslek haline getirmelidir.

Hakemlerimiz hakemliği 2.bir iş kolu olarak baktığı için bu kadar yetersiz kalıyorlar.Eğer bir meslek haline getirilirse hakemler de olaya daha ciddi yaklaşırlar.

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri