Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 21. You may not vote on this poll
-
Konyaspor
-
Fenerbahçe
-
Beraberlik
-
21.Aralık.2007, 01:00
Maçı izlemedim, golü de henüz görmedim ama burada yaratılmaya çalışılan hakemler olmasa Fenerbahçe kazanamaz ve olası bir şampiyonluktan sonra konuşulacağına emin olduğum elle atmasalar kazanamazları tarzı yorumların olması benim canımı sıkıyor.
Hakemlerin her hafta en az 3-4 maçta maçın sonucuna direk etki edebilecek hatalar yaptığını ilk haftadan beri görüyoruz. Ben art niyet değil yeterislzik olarak yorumlarım hep bunu. Bir de şu var, olsaymıştı, verseymiştiyle sonuç değişmez.
Fenerbahçe el ile attığı golle liderliği aldı yorumuna sadece gülerim, tek maçla mı oluyormuş bu liderlik, oynanan diğer 15 maçın önemi yok muymuş? Böyle yooruma karşı ben de derim ki, ilk hafta deplasmanda oynadığımız Gaziantep maçında Güiza'nın dizine tekme attılar ceza sahası içinde ve penaltı verilmedi. Orada penaltı verilse öne geçen taraf biz olacaktık, kötü başlamadığımız için takımın havası değişik olacaktı, deplasmanda ilk maçı kazandığımız için diğer deplasman maçlarında oyuncuların üzerinde gereksiz baskı olmayacaktı ve şu anda 5 puan farkla lider olacaktık. Başka takımlar lehine yapılmış hataları, bu hataların meydana getirmiş olduğu psikolojik etkileri saymıyorum bile.
Şimdi yukarıda yazmış olduklarım ne kadar kabul edilebilir bir durum? Şöyle olsaydı da böyle olsaydı da, halamın bıyıkları olsaydı gibi bir durum. Şimdi de Fenerbahçe elle gol attı, birileri tarafından lider yapıldı yorumu da aynı yukarıdaki durum gibi oluyor. Ve eğer elle gol varsa da bundan en fazla rahatsızlık duyan da taraftar oluyor çünkü bakıyorum mesajlara, son yılların en kötü, en başarısız sezonunda, eğer ilk devre 17 maçtan oynanasa belki de lider olacaktık, 16 maç sonunda ise liderin sadece 2 puan gerisindeyiz. Dönelim 2 ay öncesinde, ben 16 maç sonunda liderin 5-6 puan gerisinde olmaya bile razıydım, şimdi 2 puan ve bu duruma sevinemiyor bile taraftar, neden? Önder elle atmışmış da yoksa kazanamazmış...
Mesaj Yetkileri