El felan degil o gol. Kaleciden okadar ani gelen topa napsin Onder.
Tek takildigim nokta, Volkanin Veyselin atigi golden sonra "gol degil" diye bagirmasi. Bisey yazcaktimda, kurallar var forumda. Siz anlayin artik ben Volkana ne demek istedigimi
Konyaspor
Fenerbahçe
Beraberlik
El felan degil o gol. Kaleciden okadar ani gelen topa napsin Onder.
Tek takildigim nokta, Volkanin Veyselin atigi golden sonra "gol degil" diye bagirmasi. Bisey yazcaktimda, kurallar var forumda. Siz anlayin artik ben Volkana ne demek istedigimi
Bu kadar iyimser olma Eren.Bal gibi de gördü,topun iceriden ciktigini,aglari deldigini.Onun yaptigi cirkeflikten baska birsey degildi ...
Neyse,Fenerbahce maci kazandi,kötü oynasa da kazandi ve bu kadar kötü oynadigi sezon da mac fazlasiyla da olsa lider olabilme sansina erismis oldugu icin tebrik ediyorum onlari,ama onlarin liderlikte duracagini sanmiyorum.Tahminen ilk yariyi 4.,en iyi ihtimalle 3.bitireceklerdir.
Bu sene lig de cok hakem hatasi oluyor,hakemlere güvenelim diyoruz,onlar isi zivanadan cikartiyorlar.Böyle yönetim dünyanin hicbir yerinde yok yahu.Devre arasin da konusacak cok seyleri olacak,ve umut ediyorum bu sefer kendilerine ceki,düzen verirler.