Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Konyaspor

3 14.29%
  • Fenerbahçe

18 85.71%
  • Beraberlik

0 0%
1 ile 30 arası toplam 151 sonuç

Konu: Konyaspor - Fenerbahçe [ TSL 16. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ya abı hakem dıyokı ben bu anadolu klubune yanlıs yapsam bıse olmaz en fazla ıkı hafta konusulur ama bı istanbul takımına yapınca bılıyokı gundemeden düşmez ve yanlışı hep onların lehınde yapıyor bundan kurtulmalı artık

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    ya abı hakem dıyokı ben bu anadolu klubune yanlıs yapsam bıse olmaz en fazla ıkı hafta konusulur ama bı istanbul takımına yapınca bılıyokı gundemeden düşmez ve yanlışı hep onların lehınde yapıyor bundan kurtulmalı artık
    Tam aksine büyük takım lehine yapılan hatalar daha çok hatırlanıyor. Bunun kanıtı da bugün burda yazılan mesajlardır. Fenerbahçe'yi her hafta hakem hatasıyla kazanan takım pozisyonuna sokan mesajlardan bolca her sitede var. Ama kimse bu takımın aleyhine yapılan hataları hatırlamayacaktır veya hatırlamak istemeyecektir. Olası bir Fenerbahçe şampiyonluğunda bile hala Önder konuşulacaktır. Ve sonuç olarak yine aynı masal '' İstanbul kayrılıyor '' çıkacaktır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Tam aksine büyük takım lehine yapılan hatalar daha çok hatırlanıyor. Bunun kanıtı da bugün burda yazılan mesajlardır. Fenerbahçe'yi her hafta hakem hatasıyla kazanan takım pozisyonuna sokan mesajlardan bolca her sitede var. Ama kimse bu takımın aleyhine yapılan hataları hatırlamayacaktır veya hatırlamak istemeyecektir. Olası bir Fenerbahçe şampiyonluğunda bile hala Önder konuşulacaktır. Ve sonuç olarak yine aynı masal '' İstanbul kayrılıyor '' çıkacaktır.

tamam Captan yorum yapmıcam istabvul kayırılmıyo bu hakem hatsı degıldı bu konuları gecen hafta cok konustuk ama nasılsa sızın ıcınız rahat kaybeden degil kaanansınız

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    tamam Captan yorum yapmıcam istabvul kayırılmıyo bu hakem hatsı degıldı bu konuları gecen hafta cok konustuk ama nasılsa sızın ıcınız rahat kaybeden degil kaanansınız
    İyi de ben hakem hatası veya hakem hatası değil demedim ki. Sadece hataların hatırlanma şeklinden ve hakemlerden dolayı vurulan damgadan bahsettim. Kendi adıma tartışmalı gollere sevinmiyorum. Ben maçtan sonra hakem kararlarının doğru olup, olmadığının tartışıldığı programları değil, futbolun konuşulduğu spor programlarını izlemek istiyorum fakat maalesef mümkün değil. Bilinçli olarak İstanbul takımları kayrılıyor demek için yapılan hataların hep bir takımın lehinde olması gerekir, hakem hatalarına göz attığımızda lehte olanlar da var aleyhte olan kararlar da var. Dolayısıyla İstanbul takımlarının bilinçli olarak kayrıldığına inanmıyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri