ya abı hakem dıyokı ben bu anadolu klubune yanlıs yapsam bıse olmaz en fazla ıkı hafta konusulur ama bı istanbul takımına yapınca bılıyokı gundemeden düşmez ve yanlışı hep onların lehınde yapıyor bundan kurtulmalı artık
Konyaspor
Fenerbahçe
Beraberlik
ya abı hakem dıyokı ben bu anadolu klubune yanlıs yapsam bıse olmaz en fazla ıkı hafta konusulur ama bı istanbul takımına yapınca bılıyokı gundemeden düşmez ve yanlışı hep onların lehınde yapıyor bundan kurtulmalı artık
Tam aksine büyük takım lehine yapılan hatalar daha çok hatırlanıyor. Bunun kanıtı da bugün burda yazılan mesajlardır. Fenerbahçe'yi her hafta hakem hatasıyla kazanan takım pozisyonuna sokan mesajlardan bolca her sitede var. Ama kimse bu takımın aleyhine yapılan hataları hatırlamayacaktır veya hatırlamak istemeyecektir. Olası bir Fenerbahçe şampiyonluğunda bile hala Önder konuşulacaktır. Ve sonuç olarak yine aynı masal '' İstanbul kayrılıyor '' çıkacaktır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İyi de ben hakem hatası veya hakem hatası değil demedim ki. Sadece hataların hatırlanma şeklinden ve hakemlerden dolayı vurulan damgadan bahsettim. Kendi adıma tartışmalı gollere sevinmiyorum. Ben maçtan sonra hakem kararlarının doğru olup, olmadığının tartışıldığı programları değil, futbolun konuşulduğu spor programlarını izlemek istiyorum fakat maalesef mümkün değil. Bilinçli olarak İstanbul takımları kayrılıyor demek için yapılan hataların hep bir takımın lehinde olması gerekir, hakem hatalarına göz attığımızda lehte olanlar da var aleyhte olan kararlar da var. Dolayısıyla İstanbul takımlarının bilinçli olarak kayrıldığına inanmıyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti