1 ile 30 arası toplam 679 sonuç

Konu: Beşiktaş JK

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

9.0.2'ye göre konuşuyorum.

Öncelikle Nobre oldukça gerçekci olmuş sadece tekniği 10 biraz düşük geldi bana...

BJK kadrosunda Ufuk Er diye biri var 26 yaşında bu kim? Bildigim kadarıyla Beşiktaş'ta böyle bir adam yok.

Batuhan'ın heading 10 düşük olmuş Batuhan'ın kafa vuruşları o kadar kötü degil bence.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by nekop View Post
    BJK kadrosunda Ufuk Er diye biri var 26 yaşında bu kim? Bildigim kadarıyla Beşiktaş'ta böyle bir adam yok.
    Veritabaninda olmasi gereken ama oyuna aktarilmamasi gereken 16 yas alti prof. olmus bir oyuncu. Yas 16 altinda oldugu icin dogum tarihi girilemiyor ve oyun bir yas yaratmis bu oyuncuya.

Bunun temizligini az once yaptim, bir kac takimda daha bu sorun olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Evet Fenerbahce'de de Huseyin Ruzgar var o da 13 yasinda gercekte... Peki biz ne yapicaz bu oyunculari silcez mi? Editor'den edit yapmaktan nefret ediyorum cunku macintosh kullaniyorum ve bazen garip garip seyler oluyor mesela tiklanmis seyler ortadan kayboluyor (wage increase gibi mesela unticked oluyor contract bilgilerine girince), oyunculara kadro numarasi veriliyor, vs....

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Evet Fenerbahce'de de Huseyin Ruzgar var o da 13 yasinda gercekte... Peki biz ne yapicaz bu oyunculari silcez mi? Editor'den edit yapmaktan nefret ediyorum cunku macintosh kullaniyorum ve bazen garip garip seyler oluyor mesela tiklanmis seyler ortadan kayboluyor (wage increase gibi mesela unticked oluyor contract bilgilerine girince), oyunculara kadro numarasi veriliyor, vs....
    Simdilik bu oyuncular yokmus gibi davranin, zaten CA olarak cok dusuk degerde olduklari icin oyuna pek etki yapmazlar.

Ocak sonunda cikacak bir yama icin bu oyuncularin oyun ile gelen veritabanina eklenmemesini sagladim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Dün bir kez daha farkına vardım ki Holosko ilk temas özelliği vasat altında olan bir futbolcu. Bunu daha evvel de belirtmiştim. Ayağına gelen topu kontrol etmekte güçlük çekiyor. Ya ayağından açıyor, ya doğru alamıyor, sorunlar yaşıyor.

Tam olarak verilen değeri bilmiyorum ama 9-10 uygun bir değer olur, tavsiye bâbında.
    Last edited by Ilhan : 23.Aralık.2008 at 02:00
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri