1 ile 30 arası toplam 679 sonuç

Konu: Beşiktaş JK

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bence HoLosko biraz da hırsından doLayı Serveti o pozisyonda geçti. Çok hırsLı bir oyuncu HoLosko. Maç başLamadan önce Formasında ki Beşiktaş ambLemini öpmesi, goLden sonra ki hırsLı sevinçLeri bunun göstergesidir.

O ana kadar bir kaç kez karşı karşıya kaLdıLar Servet iLe ve hepsinde Servete geçiLdi. O pozisyonda ise daha bir hırs iLe üstüne gitti Servetin ve Dengesini ve birazdan her zaman göstermediği fiziğini kuLLanarak ayakta kaLdı ve geçti. Tabi hakem de buna inanamadı ve kocaman Servet nasıL yıkıLır yahu deyip fauLü verdi.

Hırsın oyun içerisinde birebireLerde oyuncu geçmeye etkisi varmıdır biLmiyorum ama, HoLosko gerçekten azimLi ve hırsLı bir oyuncu. Boşuna demedim BJK takımın en iyi oyuncusu HoLosko dur. Onda ki hırs ve azim diğer oyuncuLarda azıcık oLsa Beşiktaş şimdi Ligde fark atmıştı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bence HoLosko biraz da hırsından doLayı Serveti o pozisyonda geçti. Çok hırsLı bir oyuncu HoLosko. Maç başLamadan önce Formasında ki Beşiktaş ambLemini öpmesi, goLden sonra ki hırsLı sevinçLeri bunun göstergesidir.

O ana kadar bir kaç kez karşı karşıya kaLdıLar Servet iLe ve hepsinde Servete geçiLdi. O pozisyonda ise daha bir hırs iLe üstüne gitti Servetin ve Dengesini ve birazdan her zaman göstermediği fiziğini kuLLanarak ayakta kaLdı ve geçti.
    Esasinda bu iki yazdigin celisiyor. Hirsli oyuncu her durumda gosterir o istegini, tum kapasitesini...

Tabi hakem de buna inanamadı ve kocaman Servet nasıL yıkıLır yahu deyip fauLü verdi.
    Yan hakemin bu nedenle faul verdigi tahminine kesinlikle katiliyorum.

Hırsın oyun içerisinde birebireLerde oyuncu geçmeye etkisi varmıdır biLmiyorum ama, HoLosko gerçekten azimLi ve hırsLı bir oyuncu. Boşuna demedim BJK takımın en iyi oyuncusu HoLosko dur. Onda ki hırs ve azim diğer oyuncuLarda azıcık oLsa Beşiktaş şimdi Ligde fark atmıştı.
    Tam olarak katilamiyorum.

Hirs bir yere kadar goturuyor seni. Organize degilsen (ki Denizli Besiktas'i izlemesi zevkli ancak organize degil) hep bir acik verir hata yaparsin. Ozellikle becerikli takimlara karsi. Besiktas'in ligin tepesindeki takimlara karsi kotu performansinin nedeni de esasinda bu bence.

Hirs/ruh yararli tabii. Ama bunun yararli oldugu takimlar ozellikle topu kullanmakta zorlanan takimlar. Bir oyuncu hic bir zaman toptan daha hizli kosamaz. Topu daha iyi kosturan takim, her zaman icin daha kalitelidir.

Besiktas'da topu iyi kosturan Delgado, Tello ve Cisse var. Gerisi topun pesinden kosan cinste oyuncular. Galatasaray'da topu kosturabilen oyuncular Meira, Ayhan, Lincoln, Arda, Baris, Baros. Iki takim arasindaki fark da buradan kaynaklaniyor zaten.

Mesaj Yetkileri