Diyorum ya sigara örnekti... Bir tek sigara değil olay.
Yapmayın allah aşkına Sigara içki içen futbolcuların futbolculuk sürelerine bakın içmeyenlerin sürelerine bakın. (tanju, george best - Bülent, Hakan)
Her gece tesislerde yatıp, güzel beslenip, güzel idman yapan genç futbolcumu bir yerlere gelebiliyor. Yoksa böyle ortamlarda kalıp böyle yedek kalan genç futbolcumu bir yerlere geliyor.
@Exiting: Sigarayla profesyonalliğin alakası; Senin gibi bir aile babası için hiç sorun değil ağabey iç. Profesyonal değilsin demez sana eşin

Kokutma şuraları git dışarda iç der

Ama yarın git SÜREKLİ (öyle 15 günde bir halı sahada oynamak değil) spor yapmaya kalk anlarsın.
Profesyonallik aldığımız parayı haketmek değil mi? Sigara içerek performansımızı düşürdüğümüzde profesyonal mi oluruz?
Zidane hayranıyımdır. Ben sadece son dünya kupasının son günlerinde içtiğini gördüm. (tabi bilmiyorum ne zamandır içtiğini, ama 3 günde yok etmez adamı sigara...)
@Baba hamdi: Tamamen kısaltma işareti yaparken yazılan bir yanlışlık o ağabey kusura bakma... (Yoksa ne haddime allah aşkına)
Ekstradan "hocaları çalış daha yolun başındasın der,o ise gider hocam ne diyorsun sen der antremanlara gerekli özen göstermez ,kendini geliştirmez,disiplinsiz davranır,karşısındaki ya da takımdaki oyuncuları kötü duruma düşürecek tutum ya da davranışlarda bulunur,profesyonel olmamak budur."
Sigara bir örnekti demiştim. Tırnak içinde belirttiğin diğer örneklerde Serdar için başka örnekler...(bana göre)