1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: FM 2009 - Türkiye ligleri ile ilgili genel eleştiriler

Hybrid View

Daha önce forumda açtığım bir konuyu tekrar burada söylemek istiyorm

fm2009 oyun içinde tv gelirleri doğru yansıtılmıyor ligi kayserisporla kaçıncı bitirsem bitireyim hep aynı parayı alıyorum
    fakat oyun içinde galatasaray fenerbahçe beşiktaş ve trabzon sporun tv gelirlerine baktığım zaman bulundukları sırayla hiç bir alakası olmayan paralar alıyorlar...

Beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim eğer bu hata ise düzeltilmesi çok iyi olur

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by arneas View Post
    Daha önce forumda açtığım bir konuyu tekrar burada söylemek istiyorm

fm2009 oyun içinde tv gelirleri doğru yansıtılmıyor ligi kayserisporla kaçıncı bitirsem bitireyim hep aynı parayı alıyorum
    fakat oyun içinde galatasaray fenerbahçe beşiktaş ve trabzon sporun tv gelirlerine baktığım zaman bulundukları sırayla hiç bir alakası olmayan paralar alıyorlar...

Beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim eğer bu hata ise düzeltilmesi çok iyi olur
    Toplam dagitilan para: 200 milyon YTL civarinda

%35'i 18 takima esit dagitiliyor (sezon basinda ve oyunda TV geliri olarak cikiyor)

%14'u simdiye kadar sampiyon olmus takimlara dagitiliyor, sampiyonluk sayisina gore dagitim yapiliyor. (Bunun ilerlyen yillarda sampiyonluk sayisina gore degismesi gerekir - bu da TV geliri olarak cikiyor)

%44'u toplanan puana gore her mac sonrasinda dagitiliyor. Puan basina dagitilan para 100,000 YTL civarinda. Bu prize money olarak cikiyor.

%7'si sezon sonunda ligi bitirme sirasina gore dagitiliyor. Bunun da prize money olarak cikmasi gerekiyor. Sampiyon 4.5 M YTL, ikinci 3.5 M YTL, ucuncu, 2.5M YTL, 4. 1.8M YTL, 5. 900 bin YTL, 6. 450 bin YTL civarinda para aliyor.

Yani TV gelirinde buyuk degisiklik olmamasi gayet dogal esasinda.

Mesaj Yetkileri