1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: FM 2009 - Türkiye ligleri ile ilgili genel eleştiriler

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ljunberg'in 130 küsür ca sı var...
    Adam bana 130 küsürle geldi.(2009-2010 sezonu için üstelik, geldi diyede bıraktım oynamayı ) Geldiği yer LigA takımı. Ca'yı geçtim. Home repi zaten uçmuş bir kişiliktir. Ljunberg. Bir kere Ljunberg'i Kocaeli, Çanakkale doyurabilir mi canım?

Hasan Şaş içinde şunu söyleyeyim. Ambition'u yüksek olmalı. Onu geçtim. Hasan şu gün sakat yaklaşık 4 aydır. 2. dönemde hiç oynamasın bu adam. 9 ay sakat kalsın. Kontratta imzalamasın Galatasaray onunla. Dardanelspor'da LigA ya çıksın işte bir şekilde.
    Seneye'de Hasan Şaş gitsin Dardanelspor'a...
    Bu ve/veya buna benzer bir senaryo gerçekleşirse ben futbol izlemeyi bırakırım söz
    Fikirlerim burada

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Ljunberg'in 130 küsür ca sı var...
    Adam bana 130 küsürle geldi.(2009-2010 sezonu için üstelik, geldi diyede bıraktım oynamayı ) Geldiği yer LigA takımı. Ca'yı geçtim. Home repi zaten uçmuş bir kişiliktir. Ljunberg. Bir kere Ljunberg'i Kocaeli, Çanakkale doyurabilir mi canım?

Hasan Şaş içinde şunu söyleyeyim. Ambition'u yüksek olmalı. Onu geçtim. Hasan şu gün sakat yaklaşık 4 aydır. 2. dönemde hiç oynamasın bu adam. 9 ay sakat kalsın. Kontratta imzalamasın Galatasaray onunla. Dardanelspor'da LigA ya çıksın işte bir şekilde.
    Seneye'de Hasan Şaş gitsin Dardanelspor'a...
    Bu ve/veya buna benzer bir senaryo gerçekleşirse ben futbol izlemeyi bırakırım söz
    Konuya biraz yukarida degindim.

Bu oyuncularin Dardanelspor'a transfer olma ihtimali yok gibi, ancak bunun yaninda Isvec'de de oynama ihtimali yok.

Ancak oyun serbest kalan oyuncularin maas beklentilerini cok dusuk seviyeye cekiyor. Mesela Ljungberg gibi zaten futboldan iyi para kazanmis bir oyuncu Dardanelspor'a gelmek yerine buyuk ithimalle futbolu birakir. Ancak oyunda bu tip oyuncularda oynama askinin olmasi onlari dusuk ucretlerle bile kucuk takimlara sevkediyor.

Yine oyunun genel bir sorunu. Bu tip karari verecek bir oyuncu ilk olarak "deger mi?" sorusunu soracaktir. Konu Dardanelspor olunca degmez, ama Seattle Sounders olunca deger cevabini verecektir. Oyunun bu konuda gelismesi gerektigi kesin. Danimarka arastirmacisi da yazdan beri bu hatayi gozlemlemis durumda ve pesinden kosuyor..

Hasan Sas'in durumunu yansitmak biraz daha kolay. Onun icin gerekli degisiklikleri yaparim. Ancak oyun, bizim kadar yufka yurekli degil..

Mesaj Yetkileri