Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
Muhammet Demir -8 olması lazım. Sağ bek arıyosan Türk olarak İlhan Özbayı alabilirsin.
Muhammet Demir'e daha yakın bir ilgi gösterip satmak lazım onu o zaman.. İlhan'ın özellikleri beni cezbetmedi...

Quote Originally Posted by sayinriza View Post
kariyerine baktım çok güzel inşallah daha başarılı olursun güzel takım kurmuşsun
Evet usezon takımımız güzel.. İnşallah güzel bir yerde bitiricez sezonu.. Sağolasın

Quote Originally Posted by jaguar View Post
Marvin angulo derim ben veya Brezilya oyuncuları açıksa Sao poulo - Cruzeiro takımlarına bir göz gezdir derim Türk arıyorsan Ömer Özçelik (çok istikrarlı), Kerim Zengin veya İlhan Özbay ayrıca iyi bir kariyerin var fakat istikrarlı bir başarı istiyorsan ve hedefin şamp. liginde kalıcı olmaksa gençlere daha çok yönelmelisin onlara daha çok şans vermelisin Karşıyaka' lı olarak başarılar sana...mesela orta saha na oyuncu Taner Taktak' ı da alabilrsin fiyatı pahalı değildir pek...
Keşke Ömer Aysan Barışı kaptırmasaydın o adam seniğn sağ bek açığını doldururdu...
Dostum dediğin tüm oyunlara baktım. Angulo 08 de baya kaliteydi.. Şimdi biraz bonservisi yükselmiş. Geçmiş istatistiklerine de baktım onu almamaya karar verdim. Sao Poulo takımlarına bakmadım, brazilya ligi açık değil İspanya ligi açk sanırım.. Ömer Özçelik gerçekten iyi.. Daha önceden oynadığım oyunlardan birinde almıştım. Ama biz daha kalite bir isim arıyoruz.. Bunun için gerekli paramız da var. Ömer Özçelik'i yedek olarak alabilirdim ama Cem Can da baya iyi oynuyor.. Yani benim sağ bek'im Cem Can'dan daha iyi oynaması lazım. i şu anda sağ bek'im Salgado, ondan da daha iyi olması lazım. Kerim Zengin ve İlhan Özbay'ın özellikleride beni cezbetmedi..

Sağol desteklediğin için, Gençlere önem veriyormuyum bilmiyorum ama Yaş ortalaması baya düşük zaten. Artık Yusuf ve Roma'yı da oynatmıyorum. Berkin Arslan'ı aldım hatırlarsan, kötü puan almasına rağmen 2-3 kez maçı çevirdi, ve 8-9 asist yapı,zaten gittikçe gelişecek kendisi.. Ondan baya ümitliyim.

Taner Taktak konusuna katılmıyoum.Adamı gözlemcilerimle incelettim. Benim en kötü oyuncum olurmuş o.. Ortasahanın ortasında Krita,Ozan ve Tugay var. Şimdilik ban bunlar yetiyor.. Krita özellikle çok formda bu sene.. Fiyatı şu anda 24k

Ömer Aysan sezon başında bizde değildi.. Ankaraspor'da yanılmıyorsam.. Aynen dediğin gibi o adam doldururdu.

Senin dediğin dışında benim de sağ bek için bir sürü arayışım vardı. Sabri'ye ve Gökhan Gönül'e kendilerini transfer etmek istediğimi belirttim ama onlar Bursa'yı beğenmediler.. Bunun üzerine Serkan Balcı'ya döndüm.. O yeşil ışık yaktı bana bana bu sefer onun için istedileri rakamı veremiyeceğimi anladım. Daha sonra Transfer Listesindeki oyunculara, Kontratı bu sene biecek olan oyunculara baktım. İtediğm gibi br bek bulamadım..

Anlaşılan bu sene Salgado ve Cem Can ile idare edicez.. Ki Herrera'da sağ bek oynayabiliyor.Sakatlaklar falanolursa.. Şimdilik içimiz rahat olsun.. Seneye aklımdaki bir insanı transfer edicem.

Quote Originally Posted by cengavs View Post
çok güzel bir kariyer oluyor gerçekten transferler çok güzel başarılar
Sağolasın.. İlk senemde Tranferleri kötü yapmışım diye bir tepki vardı ama insanlar bilmiyorlar ki ben sezon oynanırken gelecek sezon içni bir sürü insanla anlaşırım..

Şimdi dönelim lige..

Ligte 17 hafta sonunda 5. gözüküyoruz ama dikkat ederseniz zirvedekiyle aramda sadece 3 puan var.. 4 büyükler ve Bursa bu sezon şampiyonluğa oynayan takımlar olacak.. Bakalım kim alır bu kupayı

Bir sonraki mesajımda Devre Arası Transferlerini eklicem.. Kupadan elendiğimiz için hazırlık maçları yaptım.Ve ligin 27. haftasına kadar olan maç maratonunu eklicem..

Kısa Bir Not: Gelecek sene için anlaştığım yine bir çok isim var. ve Bunlardan bir tanesi gerçekten bomba..