Sana sadece ufff diyoum. Sercan'ı ilk günden beri oynatıyoum.. Sercan için yapman gereken tek şey sürekli pohpohlamak. Bende 20 saat boyunca gol atamamıştı.. Şansızlıını kırdı ve şu anda 9 ortalama ile oynuyor.. Sadece pohpohlucaksın..
Eren Albayrak ise şu anda bende ilk 11 oynuyor. 2. sezonda A takıma çıkarttım ve ara ara oynattım, şimdi ise gerçekten çok iyi. O ikisi olmasa Bursa yok zaten
Aynen kardeşim.. Şimdi ikinciyiz ama daha sezon sonuna çok var..
Evet aklıma gelmedi ama yenildim.. 1-0 olması lazım..
BURSASPOR'DA BAHSEDİLEN TRANSFERLER
EMRE BELEZOĞLU!!!
KEZMAN!!!
WIJNALDUM!!!!!
AYDIN YILMAZ!!
BATUHAN!!!!
KALECİ DUDEK!!
OĞUZ SABANKAY
Ve Bir Regen Oyuncu
TRANSFER DEĞENLEDİRMESİ:
Gelenler
Emre Belezoğlu; Fener'de ilk 11 oyamak istiyordu, oynatmıyorlardı. Bursaspor'a çok faydası olur diye trasnfer etmek istedim. Bu oyuncuyu Fener yönetimi Gereksiz Futbolcu olarak ayarladığı için çok ucuza bonservis bedeli ödedim.. Onun dışında haftlık maaşının 16,250 k oln kısmınıda Fenerbahçe ödeyecek. Benim verebildiğim 15,000 k...
Kezman; Bu trasnferde aynen Emre'nin trasnferi gibi oldu. 12,250 k lık kısmı Fenerbahçe yönetimi ödeyecek.. Kezman Avrupa kupalarında tecrübesi ile işimize çok yarayacak gibi gözüküyor.
Wijnaldum; Her oyunumda aldığım bir oyuncu.. -9 pa sı var. Kendisi zaten gözletimim altındaydı ve bir baktım Feenord bir şey önememiş bu oyuncu için, hemde kendi takımında oynatıyor.. Bende hemen kaptım. (Türkiye'ye hemen ayak uyduramadı)
Batuhan; Kendisini uun uğraşlar sonucu 1 M 'a aldık. Takıma çok katkısı olacaktır ileride diye düşünüyorum. Taraftar oyuncunun Beşiktaşlı olmasından dolayı pek sevmedi ama ileride attığı goller ile taraftarın gönlünü kazanacaktır.
Aydın Yılmaz; Sezon başında kendisini kiralamk istemiştim, ama Beylerbeyi benden önce davranmış.. Yarım sezon orda forma giydi.. Tabii ki orda oynadığı için değeri düştü.. Gs yönetmi de elinden çıkartmak istiyordu.. Ne yazık ki böyle bir oyuncu 45 k ye satıldı. Bende kendini bulabilirse (Mehmet Topuz var çünkü), ileride satılabilir..
Dudek; Neden transfe ettin demeyin.Avrupa maçlarım var. Eğer Villar sakatlanırsa ne Orkun'a ne de Sinan'a daha güvenemiyorum. Dudek mis gibi kaleci, Real'den de bedavaya alınca çok daha iyi oldu. Şimdi Sinan'ı geliştiricem, Dudek'ten tecrübe kazanmasını isticem..
Oğuz Sabankay; Valla açıkçası çok düşük bir bedel ödedim.. Benim tkaımda çok az oynayacak ama pa sının -8 olduğunu biliyorum. BU durumda leride satabilirim. Her kulüp almak isteyecektir bence.
Ahmet Uslu; Regen bir kaleci.. Daha 17 yaşında.. Hemen 18'lik takıma koydum, 3 sene altyapıda kalıcak.. Daha sonra kiralama yoluna giderek bir şekilde elimden çıkarıp kulübe maddi anlamda bir güç yaratmış olucam.. Ayıca eğer regen kuralım olmasaydı harbiden de oynayabilecek kapasitede bir kaleci..
GİDENLER
Mustaf Keçeli ve Ömer Erdoğan'a bu güne kadar yaptıkları katkıları için teşekkür edilip yaşları sebebiyle satılmışlardır.. Zaten artık ilk 11'de çok az forma giyen bu ikili, ileride belki koç olarak geri dönebilirler
Eren Göngör, Kayseriden alınmıştı.. Ama çok kötü bir oyuncu çıktı. Hiç kimse almasın mümkünse.Hiç bir gelişme gösteremedi. Oynatmıyorduk boşuna durmasın dedik ve sattık.
İsmail Göktaş, geçen sene fazlasıyla forma şansı bulup fazlasıyla katkı sağlamıştı. Altyapıdan yetişen bir oyuncu kendisi zaten. Ama Mehmet Topuz ve Aydın gelince onların altında ezilmemek için kendini transfer listesine kondurdu, Kayseri kaptı bu oyuncuyu. Çok iyi oyuncudur kendisini severim gerçekten. Ucuza bile gitti.
Cem Sultan ise Kezman ve Batuhan'ın takıma katılması ile bilikte az forma şansı yakalayacağını anladı ve bana "Beni kiralık yollayın deneyim kazanayım" dedi. Ben de başka kulüplere nerdim kiralık için ama kimse teklif etmedi bende Bursa Merinos'a yolladım...
Sinan Bolat ve Orkun'u da Avrupa deneyimleri olmadığı için ve Villar'ın arkasında kaldıkları için, maç deneyimlerni arttırmaları ve kendilerini geliştirmeleri için kiralık yolladım. Bunlardan Sinan takıma geri dönecektir ama Orkun'u isterlerse 1 M euro'ya alabilirler..
Mehmet Eren; Bİzde iyi bir sezon geçiriyordu ama zaten bu oyuncuyu alma sebebimiz maddi kazanç. Ara dönemde Emre gibi bir ismi aldığımız için ona gerek olmayacağını düşündüm. BU sene kiralık yolladım gelecek sene 1 M verip alabilir o takım..
Caner Celep; Beni bi çok maçtan kurtardı ama adını sevmiyorum bu oyuncunun. Sol kanatta oynuyor ve bende Eren Albayrak'ın daha fazla oynaması için bu oyuncuyu kiralık verdim, gene alabilirler.. Sol kanatta çok fazla alternatif vardı, bunları aza indirdim böylece..