1 ile 30 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Threaded View

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Kaç senedir izliyorsunuz?
    Kinder yumurta maalesef burada yapılan yorumlar oluyor.
    İspanya 2. Ligi'ni yayınlayan kanal mı vardı?

Nedense Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları yazıyor bugün.
    Sorun o olsa keşke, süpriz yumurta diye bahsettiğiniz kişi 27 gol atmış, kaç tane böyle futbolcu var? O gollerin tamamını bile izlemediğinizi farkedebildiğim için mantıklı yorum olmadığı zaman mantıklı cevaplar da almak mümkün olmaz.

18->16 mantıklı olmaz mıydı demek var?
    Kel Hasan demek var? Güzel ülkem benim..
    Bakın sayın Fenerbahçe araştırmacısı.Ben bir üniversite bitirmiş ikinci üniversitesini futbol bilimleri ve antrenörlük alanında okuyan bir Türk genciyim,bu adamı izlemediğim kanısına nerden vardınız açıklarmısınız?

Guiza'yı Getafe yıllarından beri biliyorum,izliyorum tabi Guiza'yla beraber onun yanında görev alan oyuncularıda.Siz her maçı her oyuncuyu izliyorsunuz,haftada 8-10 maç gözlemliyorsunuz sanırım kalkıp bana burada suçlama yapıp ithamlarda bulunuyorsunuz.

İnsanlara ahkam kesmeden önce ortaya konan değerlerin,görüşlerin kıymetini bilin.Eleştiriye eleştiriyle karşılık vermek için eleştirilen,toplum tafafından yanlış görülen şeyi düzelttikten sonra konuşmanız gerekir,maalesef bunu göremiyoruz.

Benim Galatasaray'lı yada başka bir takımlı olmam sizi zerre kadar ilgilendirmez,düzgün yapılan takımlara,düzgün yorumlar yapıp,insan gibi katkılar sağlamaya çalışıyoruz.

Örnek Trabzonspor,Bursa,Sivasspor,Gaziantep,Altay gayet güzel yapılmış.Ama Fenerbahçe'yi ben gibi bir sürü insanda eleştiriyor,yine eleştirdim ama yaptığınız atraksiyon yine aynı hemen çemkirme pozisyonuna geçtiniz sizden mantıklı cevap beklemek mantıksızlığın daniskasıdır zaten.

Savunduğunuz şeyi bu işle sadece bizmi ilgileniyoruz diyerekten geçiştirmeyin,kaç kere izledin diyerek insanları ötelemeyin.

Ben sana diyormuyum senin mesleğin ne sen kaç kere izledin ne yaparsın,kimsin necisin diye? Bir kere makul cevap verin yalnızca bir kere dişlerimi kıracağım yemin ederim!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    somut bir seyler soyleyin bizde okurken vaktimizi kaybetmemis olalim. Yok efendim bahaneymis yok sen kendi dediklerine inaniyormusun gibi abuk sabuk seylerle bosuna ugrastirmayin bizi.

Forumun her yerinde her kosesinde isiniz taraftarlik yapmak milleti galeyana getirmek baska bir sey degil
    Senin şuanda yaptığın nedir yaparmısın açıklamasını? Amaç datanın adam gibi data olmasıyla en sert şekilde eleştiririmki bugün yazılanalrın hiçbirinde sert bir ifade yok ama sizin Fenerbahçe algılarınız çok açık ve hassas,dokunuyor yazılanlar,asıl taraftarlık duygularıyla konuşan sizlersiniz.Özeli bilmeden,geneli yargılamak sizin haddiniz değil,işinizi düzgün yapmaya çalışın diye yazılıyor burda dile getirilenler!
    Last edited by makalele81 : 19.Ocak.2009 at 22:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri