1 ile 30 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by makalele81 View Post
    Bakın totalde yapılması gerekn açıklama bu akdar kısacık ve net işte.Guiza TSL'de sürünür demiyorum gol atar hatta 10-15 gol atar fakat bunu Semih'te yapıyor bu adam oyunda avrupadada bu kadar etkili.İllaki bir düşüş olacaktır,hatta yükselmesi gereken oyuncularda vardır,bunları buraya ayzan 8-10 insan devamlı azar yeme halinde anlatıyoruz suç,anlatmıyoruz suç.Herkesin mantığının konu araştırmaysa aynı olmasını beklemek saçma olur zaten,farklı görüşlerin harmanlandığı yerde düzgün işler ortaya çıkar,verilen cevap benim açımdan gayet açıklayıcı,teşekkürler,tabi özel mesajlarda şahsımıza yapılan hakaretleri saymazsak.
    Özel mesajda kimse hakaret dolu bir şey yazamaz, yazan varsa onun kendi ahlaksızlığıdır.

Bunu önceki sayfalarda konuşmuştuk, Güiza-Baros karşılaştırmasının arasında kaldınız, 18->16 olabilir gibi bir örnek olsaydı bu kadar uzamazdı, şahsınıza bir şey yazmamamıştım zaten, öyle anladınız ise özür dilerim ama siz de kabul edin anlatım içinde kel hasan gibi bir cümle hoş olmuyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Özel mesajda kimse hakaret dolu bir şey yazamaz, yazan varsa onun kendi ahlaksızlığıdır.

Bunu önceki sayfalarda konuşmuştuk, Güiza-Baros karşılaştırmasının arasında kaldınız, 18->16 olabilir gibi bir örnek olsaydı bu kadar uzamazdı, şahsınıza bir şey yazmamamıştım zaten, öyle anladınız ise özür dilerim ama siz de kabul edin anlatım içinde kel hasan gibi bir cümle hoş olmuyor.
    Benim bir yanlışım varsa eğer bende özür dilerim.

Ha Hasan kel, ha kel Hasan cümleside Guiza'nın soğukkanlılığının düşmesi çok fazla birşey ifade etmez,çoğu oyunda 3 sezonda 85-105 gol arası gol üreten bir oyuncunun bu golleri üretmesine engel olamayacağı anlamı için söylenmiş bir cümleydi yani soğukkanlılık düşsede yine reeldekinin çok üzerinde gol atacağını düşündüğüm için öyle bir cümler kullandım fakat rahatsızlık verdiyse kusura bakmayın.Şahsıma sizin birşey söylediğiniz yok isim vermemede gerek yok kendini bilen biliyor,söylediğiniz gibi kötü söz sahibinindir.

Mesaj Yetkileri