Quote Originally Posted by ABOOO View Post
4. Nobre 1,82, Güiza da 1,80cm(kimi yere göre 1,82)
Nobre Jumping:15
Guiza: Jumping:14
Ayrıca bunların hesaplama mantığı çıkarmıştık sanıyorum.Buradan bariz bir hata göremiyorum.Heading ise bence 1,2 puan düşülebilir ama ne kadar izledik, değerlendirme için çok mu makuldu bu sene heading için?
Nobre'nin ciddi bir ziplama becerisi var bence. Hem de zamanlamasi var. Nobre bu nedenle hava toplarindaki becerisi ile taniniyor. Baros ikisinden de uzun 1.84 ile ama hava toplarina hemen hemen hic cikmiyor.. En son jumping'i 10 veya 11 yaptim yanilmiyorsam.

3.e hiç katılmıyorum, enden fiziği çok geniş ve bunu kullanıyor.3 kişinin arasında da zaman zaman kaybolması çok normal.14 şuan zaten, 13 derseniz düşünülebilir.
Bire birde ayakta duramiyor benim gozlemledigim.

2. Dribbling yok ama açık alandan dolayı vermiş olabilirler, flair ve agility olmayınca kısa alanda boğulması da normal olur ama hız var sonuçta, hız dribblinge de etki eder.Zaten 14tü, inecekse 13 olabilir yine de.
Hiz varsa zaten topu itekleyip pesinden en zayif dripling sahibi oyuncu bile kosabiliyor. Dripling de top ayaginda oldugu zaman ne kadar hizli kosabildigini ayarliyor.

1. 14->12 olabilir, yine de çok kötü bulmuyorum.

Finishing 16 olabilir ama İspanyollar ne kadar itiraz etseler haklılar, bütün değerlerini indirelim denilecek neredeyse.
Ispanyollari sen bana birak. Zafer sarhoslugu ile yapilan degisiklikler ille de hep saglikli olmayabiliyor.