Quote Originally Posted by makalele81 View Post
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Senin şuanda yaptığın nedir yaparmısın açıklamasını? Amaç datanın adam gibi data olmasıyla en sert şekilde eleştiririmki bugün yazılanalrın hiçbirinde sert bir ifade yok ama sizin Fenerbahçe algılarınız çok açık ve hassas,dokunuyor yazılanlar,asıl taraftarlık duygularıyla konuşan sizlersiniz.Özeli bilmeden,geneli yargılamak sizin haddiniz değil,işinizi düzgün yapmaya çalışın diye yazılıyor burda dile getirilenler!
Hemen yapayim.

Hic kimse cikip somut bir sey soylemiyor ustune gelip birde bizim goruslerimize bahane, yok kendini savunuyosun, kendi dedigine inaniyormusun gibi konuyla uzaktan yakindan ilgisi olmayan arastirmaya hir faydasi olmayacak seyler yaziyor.

En sert sekilde elestirin kardesim ama siz elestirmiyorsunuz ki siz asagiliyorsunuz, yapilan onca emegi hice sayip karaliyor, uzerine birde dalga geciyorsunuz. Karsinizdakilerin insan oldugunu unutuyorsunuz herhalde. Hala gelmis taraftarliktan bahsediyorsun bize dokundugunu soyluyorsun bana dokunanlari yukarda soyledim bak bakalim bu konu altinda konusulanlara daha once boyle bir tartirma icine girmismiyim.

Sabah geldim Guiza'nin kacirdigi golu sol ayaginin kullanamadigindan kaynaklandigini soyledim hic bi allahin kulu cikipta demediki hayir kardesim adam onu sol ayaginin yetersizliginden degil sundan sundan kacirdi demedi. Herkes bir takmis finishinge bana mantikli bir aciklama yapilsin bende ona gore dusunduklerimi tekrar gozden gecireyim ama bir bakalim bir kisi bile boyle bir sey soylemismi.

Sirf konusuyorsunuz ve bu konusmalarinizin bu arastirmaya zerre kadar katkisi olmuyor.

Birde yanlis hatirlamiyorsam sen baska sitelerin adamiydin dogru mu hatirliyorum?